Лидл ::8::

• 84 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
   И аз купих от коледната хартия за подаръци Simple Smile Рано е още, но като наближат празниците все се оказва, че времето не стига... Цената е много добра.

# 241
  • о`майна лунна нощ е
А месото в собствен сос опитвал ли е някой? На русенско ли прилича или е на парчета? Вкусно ли е ?

Да, много прилича на русенското. Вкусно е, не много солено. За тази цена е доста добро. Дори на реводна си заслужава, защото е повече като количество от консервата с русенско.
Честно казано - взимам си като е на промоция за обяд в офиса. Но после ми остава. Невъзможно е за изяждане наведнъж. Обаче съм чудека как бих го сготвила? Идеи ...

Момичета, тортата по рецептата, която
даде Звънче, е готова
. Малките кръгли
бисквитки се оказаха супер подходящи
за нея.
Звънче, благодаря за лесната и
много вкусна рецепта!   bouquet
Тук сложих снимка, за тези, които искат
да видят как се получи.

Моля те, дай точно количество на продуктите  Praynig

# 242
  • софия
много вкусна рецепта!   bouquet
Радвам се, че ви е харесала. По едно време много я правех. С печения ядки става супер. Виждам, че си поръсила Wink Много хубава изглежда.
Сутринта понапазарувах за уикенда-а - купих Качота, от Хелоуинските бонбони, че дребната ме изненада. Щели да празнуват в градината и трябвало да носят бонбони. Взех котлети и ябълки, но не съм ги опитала. Полски са.
btw Портокалите са много сладки, но вътре люспите им са дебели. Идеални са за сок.

# 243
Ябълките са страхотни.Много сочни. Simple Smile

# 244
  • София
много вкусна рецепта!   bouquet
Радвам се, че ви е харесала. По едно време много я правех. С печения ядки става супер. Виждам, че си поръсила Wink Много хубава изглежда.

Поръсих я с кокосови стърготини, както е
по рецептата. Настъргах и малко шоколад
за цвят. Както вече писах, е без орехи,
защото нямаха в ЛИДЛ и не ми се обикаляше.
Това е нещото, което ме дразни в ЛИДЛ  - че
не успявам да си купя всичко необходимо от
този магазин. Ето, нямат и кокосови стърготини.

Моля те, дай точно количество на продуктите  Praynig

Количество на продуктите:
- бях купила два пакета от кръглите бисквитки,
единия изсипах в сметаната, плюс още една шепа
от другия пакет. От втория пакет използвах бисквитки
за украса от страни.
- една голяма и една малка сметана Пилос
- един компот от ананас на шайби, нарязах го на ситно
- 3 лъжици и половина захар
- кокосови стърготини за поръсване
Забърках я снощи, днес сутринта беше перфектно стегнала.

# 245
  • София
Вчера си взехме електрическата четка за зъби. Но не мога да вкарам накрайника със самата четка до край. Струва ми се, че ако го натисна повече и влезе целият метален щифт в подвижния накрайник, после няма да успея да го сваля без да го счупя. А все пак двама я ползваме... Има ли някой който вече ползва точно този модел да сподели как се справя  newsm78

# 246
  • о`майна лунна нощ е
Sophia L.  - благодаря ти!   bouquet
За електрическите четки и аз очаквам отзиви, че я бях замислила за подарък на мъжа ми, но ако има проблем не мога да рискувам. А Milena* , ти пробва ли я всъщност, или спря до поставянето на накрайника?

# 247
  • София
Ползвах я, но с ръка придържах накрайника  Embarassed, че иначе щеше да падне, но пусто любопитство, не ми позволи да изчакам с употребата. Нямам база за сравнение, защото това е първата ел.четка за зъби, която ползвам, но е много приятно усещането. Усеща се като вибрация, наподобява много приятно гъделичкане на венците и зъбите и това на по-ниската степен. Стандартната ми се видя твърде силна. Може би с времето се свиква, или пък като е поставен накрайника както трябва  Wink
Иначе има 3 год.гаранция, което ме навява на мисълта, че би трябвало да е читава, но знае ли човек.

# 248
Има ли някой мнение за олекотената завивка, която е на промоция тази седмица. Става ли за зимно време или е по тъничка, какво им е качеството?

# 249
  • София
Аз ли се бъркам или имаше едни колички метални в промоция от днес,а сега не ги виждам в брошурата. newsm78

Колите са на Мачбокс, метални, 5 бр. за 11 лв. в няколко серии с различна тема. У дома се тачат много тези колички, малки са и доста здрави. Виждала съм някои модели в индивидуални опаковки по обичайните за детски коли магазини - средно по 3-4 лв. вървят. Взех серията с полицейска, линейка и т.н. и серията с тракторите и багерите - най-харесвани у дома.

# 250
  • София
Ползвах я, но с ръка придържах накрайника  Embarassed, че иначе щеше да падне, но пусто любопитство, не ми позволи да изчакам с употребата. Нямам база за сравнение, защото това е първата ел.четка за зъби, която ползвам, но е много приятно усещането. Усеща се като вибрация, наподобява много приятно гъделичкане на венците и зъбите и това на по-ниската степен. Стандартната ми се видя твърде силна. Може би с времето се свиква, или пък като е поставен накрайника както трябва  Wink
Иначе има 3 год.гаранция, което ме навява на мисълта, че би трябвало да е читава, но знае ли човек.

ами то целият щифт трябва да си влезе, натисква се щраква(принципно от опит с други четки), като има 2 вида глави, едните просто ги дръпваш и махваш, а другите при резервните имат една джаджа с която натискаш в едни дупчици и освобождават главата, иначе не може да се махне.

Всъщност сега я погледнах, трябва да е от първият тип, където просто напъхваш и махваш без проблем и допълнителни джади....обаче всъщност какво й е електрическото? просто вибрира ли? понеже нашите им се въртят и косъмчетата на главите, тези ми се струват съвсем статични.
Честно казано при положение, че браун-орал-б имат по 25-30 лв четки, бих си взела от тях, не тази...самата глава на тази нещо не ми допада.

Иначе като съвет - ако не си - накупи си накрайници...че да не се окаже, че трябва да сметяш, а няма налични /т.е. в промоция/....освен ако четките не са им от стандартният асортимент....Wink

Sophia L. чудесна изглежда тортата...ще взема и аз да я спретна тези дни Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 13:23 от Angel_Dust

# 251
  • Бургас
Благодаря зелено човече   bouquet след обяд отивам да взимам, че малкия много обича малки колички Laughing Laughing

# 252
  • Пловдив
Някой да сподели нещо за килимите?Стават ли? Peace

И аз питах, ама явно никой още не си е купил  Sad Мен ме интересува дали се почиства лесно, да не е от тия, които привличат като магнит боклуците  и не ги пускат при прахосмучене Mr. Green

И на мен ми хареса...но май ще трябва да иза да пипна  Laughing

# 253
  • Пловдив
Килим вчера успях да видя в единия пловдивски Лидл, докато ги обикалях за чорапогащник. Имаше една бройка в Тракия /кафяв/, видя ми се добре, но не го огледах внимателно. Не е дебел, което ми направи добро впечатление, по-тънък беше от постелките за баня, в смисъл не толкова рошав. Но не знам дали някъде в Пловдив има останали бройки, освен ако не заредят отново. Защото днес бяха заредили чорапогащници, но само черно, синьо и лилаво. Кафяво и антрацит нямаше. А аз основно за кафявия цвят ходих пак.

# 254
  • Пловдив
Килим вчера успях да видя в единия пловдивски Лидл, докато ги обикалях за чорапогащник. Имаше една бройка в Тракия /кафяв/, видя ми се добре, но не го огледах внимателно. Не е дебел, което ми направи добро впечатление, по-тънък беше от постелките за баня, в смисъл не толкова рошав. Но не знам дали някъде в Пловдив има останали бройки, освен ако не заредят отново. Защото днес бяха заредили чорапогащници, но само черно, синьо и лилаво. Кафяво и антрацит нямаше. А аз основно за кафявия цвят ходих пак.

Мерси! Peace

Общи условия

Активация на акаунт