Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 164 106
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • DE
От мен

Картофена яхния

Баница по Морена, Лабрекс  bouquet

Сладкиш с круши и пак за Лабрекс  bouquet

# 436
  • Пазарджик/Лондон
matze, взимам си от всичко - баницата на Морена ми е много любима, а и сладкишът изглежда невероятно вкусен Hug.

Аз чак на 30- та страница успявам да покажа снимка Embarassed.Готвя си, снимам си, ама не остава време за писане и качване Sad.

Стига "мрън" Joy.

Патладжани пармиджана

# 437
Аелис,страхотни са тези патладжани ,нали?  Heart Eyes
В къщи броколи на фурна с моцарела и шунка от пуешко.Имаше и наденички ,но не стигнахме до снимка.

# 438

matze,   bouquet  chef
Sophia L., много апетитни бутчета! Heart Eyes  bouquet
megansg, както винаги, ама никакви промени, пак всичко ми се прииска! Embarassed  Heart Eyes bouquet
Venetta, и при тебе, хем много, пем много вкусно! Heart Eyes  bouquet
пепчо, и чорбичката, и буранията, и цвекловата салатка Crazy, искааам!  bouquet  chef
lux, много сладки муцунки!  bouquet

Уф, навсякъде залепвам, MG18, Аелис,  ЗИЧЕ, Apr, yagodka при всички ви е страшно вкусно и примамливо, чудесни предложения! Heart Eyes  bouquet  chef

Вкъщи пилешки дробчета по италиянски, последното парченце от вчерашния сладкиш и домашна нутела, с леки каръци, ама стана. Grinning

# 439
  • от точка К до точка С и обратно
Мили момичета, мари.ета, Бианка, Лабрекс, пеп-4о, Венета, ЗИЧЕ, благодаря ви от сърце за добрите думи!  bouquet
У дома днес имаше празник и приготвих сладкиша с ябълкови рози на Йоли!
Снимките не са от най-добрите, но пък настроението, което създаде сладкиша, бе страхотно!
Ето го и него преди

и след изпичане

# 440
labrex много апетитен сладкиш!
Гуонет и тук да ти кажа, че десертът ти е много красив!
MG18 много ми допаднаха броколите - ще пробвам и аз нещо подобно   bouquet
matze много вкусно е при теб
Sophia L това крокантно пилешко ще го сънувам

bouquet   bouquet   bouquet за всички останали които нямам време да спомена - страхотни сте!

Ето и моята вечеря

и десертът Cassata al forno Siciliana

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 22:58 от desi_go

# 441
От мен това - http://zornitsapizza.blogspot.com/2011/10/blog-post_20.html

Успешен и слънчев утрешен ден!  Simple Smile

# 442
Гуинет,много е красиво,моля те ,би ли споделила как се правят тези розички,трудни ли са ,ти как ги направи така ,еч да седят така без да се разперкат на страни издялканите ябълки?

# 443
  • София-Младост
Гуинет,много е красиво,моля те ,би ли споделила как се правят тези розички,трудни ли са ,ти как ги направи така ,еч да седят така без да се разперкат на страни издялканите ябълки?
Не съм Гуинет, но понежe нямам какво да покажа... ето линк към рецептата за пая с розички Simple Smile

# 444
Гуинет, страхотни рози   smile3501
Лабрекс, италиански или не, дробчета обичам всякакви  Heart Eyes ще те проверя сега за рецепта  Peace
Маце, много апетитна яхнийка  Heart Eyes
Sophia L. , бутчетата са страхотни  Peace
Аелис, ще ме накараш да се замисля дали наистина приключих с патладжана за сезона  Laughing
Меганс, с тия снимки в съвсем близък план ми причиняваш голямо слюнотделяне  Blush нищо, че е сутрин  Hug

Всички с баничките от последните дни се чувствайте виновни  Crossing Arms не можах да ви издържа на изкушението, подстрекателки такива   bouquet

това беше закуската ни днес. С айран, разбира се.

Снощи щяхме да си дояждаме бурания-та,
но се наложи спешно да мисля друго. А какво по-бързо от паниран кашкавал и сирене  Laughing

# 445
  • ВАРНА
Едно вкусно предястие с пиле,извара,гъби
това е отчаянието ми в чиния(неуспешен опит да накарам детето поне малко да хапне нещо)
любимата ни напоследък доматено-пилешка супа

# 446
Не съм Гуинет, но понежe нямам какво да покажа... ето линк към рецептата за пая с розички Simple Smile
Ала -бала,мерси аз рецептата я знам ,интересува ме правенето на розичките как да са стегнати и да не се разстварят,това Йоли не го е обяснила ,та за това питам

# 447
  • София
Момичета, благодаря ви за хубавите думи!  Hug
Искам да ви кажа, че сте ми голямо вдъхновение,
затова слагам две снимки на ястия по
форумски рецепти.
Хлебчето на Йоли - много, много вкусно,
въпреки че не сложих зелен лук и черен
пипер, заради стомаха на мъжа ми.
Тортата на Луканка, към която ме насочи
Звънче - вкусна, лесна, бърза. Очарована съм!

# 448
Отдавна надничам в темата и се облизвам пред вкуснотиите, които публикувате. Най-после се престрашавам да се включа - като за начало с тортата от рожденния ми ден  Grinning

# 449
  • София
Здравейте,
ЗИЧЕ , оригинална питка
esy , прекрасни макарони си направила
 Гуинет, с най-голямо удоволствие бих пробвала този шарен омлет и месното руло
BiankaD , чудна салата
labrex, megansg, страхотно меню
 пеп-4o, както винаги - големи вкусотии
Venetta , ох, всичко ми хареса, от всичко искам да пробвам, но тази чушка-срамежливка е уникално поднесена
yagodka , и при теб е доста вкусно
Sophia L., грабвам си едно бутче
matze , обожавам такива яхнийки
 MG18   , броколи, броколи - мммммммм, и с този красив зелен цвят
Гуинет, уникален сладкиш
от мене кифлички за закуска по рецептата на Venetta - е, не са красива като нейните, но пък са доста вкусни - аз ги направих с мармалад

салата "Есенни багри"

и печена наденица със запеканка

Общи условия

Активация на акаунт