Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 164 151
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Ванилка,чудни бисквитки!И аз съм на тема бисквитки.
Лулу,чудесен първи опит!Отивам да видя подробности и още снимки!
Гуинет, предложенията ти са страхотно изкушаващи!Отивам в блога ти!
Мариета-обичам карфиола на салата и ще погледна ти как си го приготвила
Анук- пак вкусно предложение от теб!
1.Салата от домати, лук,маслини и босилек

2.Пилешки кюфтенца с естрагон и сметанов сос с гъби

3.Бисквити гъбки

# 422

Мммм, това, че съм вечеряла, не ми помага много.... Heart Eyes

megansg, пак с вкусотии Heart Eyes  bouquet, а на Madlaкрасотите в буркани си ги представих на фона на белия сняг! Heart Eyes  bouquet
ЗИЧЕ, хубава гъсеничка си измайсторила, и питките са чудни! Heart Eyes  bouquet
mari_eta, наядена ненаядена, не мога ди мина равнодушно покрай салатката ти от карфиол, любим зеленчук ми е! Heart Eyes  bouquet 
merydit, тортата наистина е убийствена, имам чувството, че е стъклена! Crazy  bouquet
esy, много изящни макаронки!  bouquet  chef
Гуинет,само мога да си представям колко е ароматно рулото с билки! Heart Eyes  bouquet
BiankaD, много вкусно меню, гъбките са чуднички! Heart Eyes  bouquet

Вкъщи лесна вечеря - готови рибни пръчици, само са изпържени, салатка и стърган сладкиш с лимоново-ябълкова плънка.

# 423
Благодаря момичета, направо съм си горда с тях Simple Smile

Много вкусотии пак сте сготвили!
  bouquet

# 424
Лабрекс, ако не беше показа сладкиш, бих се чудила защо аджеба  така мързеливо си "сготвила"  Wink
Бианка, всичко е вкусно при теб  Peace
Гуинет, чуден омлет  Peace и страхотно руло!   bouquet
Марабу,  добро предложение е това тиквено-картофено пюре за сезона  Peace
Марианка, чудна рибка при теб!    bowuu
Мари_ета, добре, че спомена думата "кебапчета", че бях ги замислила вече твоите мъже  с този бобец  Hug Нищо лично със спанака, знаеш  Laughing имам да си връщам.
Краси, при теб както винаги е интересно и апетитно!   bouquet
Меганс, апетитно оризче с пиле, както винаги   chef
vanillla, много нежни бисквитки   bouquet
Маги, шарени бонбончета  bowuu отдавна не съм правила май, ще поправя грешката.
Тайна, Краси, големи сте подстрекателки с тези баници  Crossing Arms  тази вечер прескочих баницата, но утре ще се прави   ooooh!
Ала-Бала, страхотни сочни кюфтенца!  bouquet
Сабина, прекрасно поднесена салатка   bouquet а лодкит еса много сладки!   bouquet

Ние днес хапвахме чорба-пача   Laughing

за вечеря - бурания с мЕсо

Червена трушия - сложена

и накрая една  салата от червено цвекло с моркови

# 425
  • забравих си мисълта...
*Star*, Dunia53, Madla, Еликсир, Megansg, Magi71, Леля Ог,  благодаря ви много мили Дами, за сърдечните комплименти!   bouquet     bouquet     bouquet

Селма, омайващия кекс си го направила перфектно. Видът му е прекрасен и съм сигурна, че много ви се е усладил.
*Стар*, и пилешката каварма и   хляба на балончета са прекрасни.
Madla, руладините ти са неустоими;)
BiankaD, невероятна есенна торта, прекрасна е.
Еликсир, палачинките ти са невероятни. Човек има чувството, че ще се плъзнат от монитора и хоп в устата и само му остава да си гризне от тях Wink. А чийз тортата с праскови и смокини е... просто ме оставя без думи... искам да е пред мен Simple Smile.
Тайна, кренвиршките ти са с изключително изкушаваща коричка.
Megansg, както винаги ни представяш богато и изкушаващо меню.
Пеп-4о, кошничките с праз и сирене по Ели Драг, ми привлякоха погледа с красота и в същото време с изкушаващ вид.
Мила Леля Ог, пред твоите произведения на изкуството винаги оставам със затаен дъх. Прекрасни са, перфектно съчетание на цветовете и много нежно изпълнение.
Радвам се, че кифличките с извара и баничката с извара са ви допаднали. Все пак заслугата за доброто изпълнение и отличният им вкус е твоя Simple Smile.
Miriams28, питката ти е чудесна.
Desi_go, как хубавичко си "повила" пиленцето  в палачинки. Ако знаеш само какво му мисля Wink.
Labrex, както винаги при теб всичко е перфектно, само ако можех, бих опитала от всичко по малко, пък после ако ще и 5 години да трябва да съм на диета Wink.
Ilrai78, нищо че си кръстила пърленката "селска", ние гражданите обичаме селяните и ще си я хапнем с удоволствие от селската пърленка, да знаеш Wink.
Magi71, зави ми се свят от тези телешки  жили, невероятно вкусно изглеждат.
Angellove, не бих отказала от ябълковия ти щрудел.
Находката, кексът ти е много пухкав.
Ditsan, тортата ти е прекрасна и много нежна.
Дарилка, шоколадовата ти торта с малини е истинско изкушение.
Тинчето, със закъснение но от сърце, да ти е жив и здрав рожденика, тортата ти е чудесна Simple Smile.
Ала-Бала, чудесна баница.
Тайна, а сега ние се облизваме с твоята/твоите баничка/банички, ммм...
Esy, френските ти макарони са много нежни и неустоими.
Гуинет, искам от месното руло с билковата плънка, не мога да му устоя.

От мен отново постни пълнени чушки

Баница с извара + сметана + ябълки

Мусака

Пица със шпек, кашкавал, кромид лук и царевица

Сладко от ябълки + орехи. Малкото бурканче отпред е от ябълки + орехи + карамел

# 426
Еха че вкусно пак в темичката

аз минавам от време на време да се отчитам - че да не си мислите, че сме на диета хихихихи искамммм да раждам вече  ooooh!

Кюфтета от червена леща

Зелева салата с алфа алфа (люцерна) и червено цвекло

и за настроение едни муцунки за къпкейкс

# 427
Момичета, много вкусни неща сте сготвили!   bouquet

Венетке, ти си неуморна! Винаги правиш някакви любими за мен неща: баници, кексове, питки!  Сега пък и пълнени чушки! Hug

Най-накрая и аз да се включа в темичката с няколко неща: пържолки със задушен грах и картофено пюре, кюфтета по чирпански, кексчета с  малинки по рецептата от Гответе с мен за кексчета с боровинки, пържена риба с орехов сос и картофки на фурна пак по Гответе с мен:

# 428
  • При децата ми
Благодаря момичета, направо съм си горда с тях Simple Smile

Много вкусотии пак сте сготвили!:bouquet:

Как се правят тези френски макарони?  bouquet

# 429
  • Варна
Есу прелестни макаронки
Пепи,Вени,Лабрех,Ягодка всичко е прекрасно и вкусно
От мен кюфтенца,кебап и разни салатки

# 430
Здравейте, кулинарки! Превъзходни сте, както винаги!  bouquet Понеже не съм писала отдавна, показвам наведнъж повечко неща, за което моля да не ми се сърдите! Наскоро вкъщи имаше седмица на родопската кухня, която реших да споделя с вас: Simple Smile
родопски сиренца с родопска пърленка с масло; родопска салата (от тиквички, цедено мляко, орехи и сирене); родопски хайвер (от боб от с. Смилян), отново гарниран с родопска пърленка; салата от смилянски боб, отново гарнирана с родопски сиреца; цедено мляко със сладко от родопски ягоди; марудници отново със сладко от родопски ягоди; мекици с родопски мед:

# 431
  • ГОре на черешата...
Аз ще коментирам само, че довечера ще се насъберат сума ти страници и ще пропусна някого Rolling Eyes...

Гуинет, направо съм запленена от снимките ти, даже ми мирише, не си внушавам...омлетът ти е превъзходен Peace!
Анук, чудна баница, ще се възползвам от рецептата, много обичам подобни сладко-солени вкусове.
Бианка, в първия момент си помислих, че ни показваш какво си набрала в гората - сладурски бисквитки и чудесен аранжимент на снимката  bouquet!
МГ18, копнах си обяснението ти за печената панировка и ще я пробвам - точно заради пърженето отбягвам много-много да панирам, а много обичаме всички вкъщи...
Лабрекс, да имах парченце от твоя сладкиш за следобедното кафе  Crazy...
Пеп-чо, от туршийката този път искам, моля. И както съм я прибрала - тъй мога да я извадя машината и да извъртя един сладолед Laughing
Вени, за тебе каквото и да кажа, ще прозвучи като лакомия - ми така си е - искам от всичко, и по много Embarassed. Баница, пица, мусака...сподели за сладкото с карамел - обожавам го, а в комбинация с ябълки и орехи направо ще полудея ако не разбера Thinking...
Лукс, представям си колко са вкусни кюфтенцата с леща, а муцунките са страхотно сладурски Peace!
Ягодка и Меганс пак са неуморни и са поднесли вкусотии...пък аз, хи-хи, готвя за моите гъбена супа - без кебапчета този път Mr. Green...

Ауууу, докато се натуткам Апр поднесла една камара от любими мои неща...изчезвам...

# 432
Apr,леле красоти,моля те дай рецептата на родопската салата -тиквички с цедено мляко и орехи.Еййй ,7 години съм живяла в Смолян и не съм я чула.
Мариета,пробвай,аз ако не се лъжа от Йоли го научих този пиниз.Панировката да стои в хладилника наистина си става по хрупкава само не забравяй малко олио да намажеш,повярвай ми ,няма да повториш да панираш пържейки  Mr. Green как го казах само.

# 433
  • София
Момичета, милост нямате! LaughingКакто някой
беше казал, дори да влезеш нахранен в
темата, не помага.   bouquet
Кулинарните способности на всички ви
са за завиждане, а за фотографските да не
говорим.  Hug
От мен - обедното ми меню - мариновани
с кисело мляко бутчета с корнфлейкс,
печени на фурна. Една салата "Пламен"
от вчера, носи името на приятеля, по
чиято рецепта е. Накрая един кекс от
миналта седмица по вкусната рецепта
на мама с мой първи опит за шоколадов
кувертюр.

# 434
  • Пловдив
Мадла,Мариета, Гуинет, Лабрекс,БЛАГОДАРЯ ВИ за хубавите думи момичета.  bouquet  bouquet  bouquet

Мариета по тази тиква ми изтекоха очичките  Shocked
merydit  хубаво сомче Wink
esy  много примамливи френските макарони Hug
Гуинет омлета ,рулото и млечната баница са ти невероятно апетитни.  bouquet
Anuck  баничката ти е супер Hug
BiankaD  много хубави предложения си ни показала Hug
lux  много интересни кюфтенца, а муцунките са приказни Peace
 Лабрекс, много вкусотии пак си сътворила.  bouquet
ВЕНЕТА , и ти с изобилие на вкусотии пак Hug
МАРИЕТА,вкусно е при тебе винаги.
yagodka  голямо изобилие Hug
megansg  при теб винаги е невероятно вкусно  Hug
Apr  всичко родопско ми е слабост и дълбоко в сърцето ми, и ти днес наистина ме   докосна с  твоите ястия, а те са невероятно вкусни вижда се. Hug  bouquet
Sophia L. страхотно меню Peace

РУЛА с мармалади от ягоди ,шипки и боровинки

Пълнени камби с моркови и зеле

Общи условия

Активация на акаунт