Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 164 152
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Гуинет прекрасни ябълкови рози
Деси сладкиша ти е чудесен
Доминиканката много уважавано меню
Пепи бучвам си от панетата
Соп много хубаво хлебче и тортичка
Апр много вкусно е всичко
Аелис апетитно
От Лабрех бучвам дробче и парченце сладкиш с нутела
Жоу Честит Рожден Ден  newsm51

Мадла вземам си кифличк...и  и салатка
От мен пилешка супичка,пиле и свински дроб с карт.кюфтета

# 451
  • София
   Лабрекс, направих го и ... не успях даже да снимам парченце, защото го изпуснах на земята.Кучето много го хареса, а от крайчето, което опитах се оказа,че е щял да бъде много вкусен сладкиш! Confused Confused Confused

# 452
   Лабрекс, направих го и ... не успях даже да снимам парченце, защото го изпуснах на земята.Кучето много го хареса, а от крайчето, което опитах се оказа,че е щял да бъде много вкусен сладкиш! Confused Confused Confused

Ох, Тайна, ще ме умориш.........Съжалявам, първо се разхилих, после си викам какво му е смешното. ooooh! Пък на кучо да не му дойде вповече сладкото? Ами, случва се, иначе добър е сладкишът. Peace  bouquet

пеп-4о, сега да имах чинийката ти с баница и пилешката супичка на megansg, такъв обяд щях да си спретна, че..... Heart Eyes Не знам дали знаете, но баница с пилешка супа е разкош. Откакто я ядох на една сватба, го правя, а, ако баницата е с домашни печени кори, направо е още по-разкош!  Grinning  bouquet

jozyy, интересна торта, от типа на "зебрите" ли е?  bouquet

Sophia L, най-прекрасната торта беше хит преди време, разкошна е на вкус! Heart Eyes  bouquet

# 453
  • София
       Беше в разкопчаваща се форма, откопчах я, сложих на чиния и тръгнах към хола, на слънце, да го щракна. Не предвидих, че при най малкото навеждане металното дъно ще се хлъзне по порцелановата чиния и всичко ще се пльосне. Добре,че половината се пльосна на компютърното бюро, та успяхме да го опитаме, но другата половина на земята. Sad

# 454
Лабрекс, да не съм пропуснала рецептата за ябълково-лимоновия сладкиш, че от няколко дни го дебна? Ако го има вече в твоите Любими, моля за линк.  bouquet

# 455
Здравейте, мили момичета!  Hug

lu4a, labrex, mari_eta, ditsan, Пепчо, Ала-Бала, Madla, ЗИЧЕ, Гуинет, Венета, много ви благодаря за всички мили думи, които сте ми написали!  Hug

mari_eta, нещо съм се объркала с именниците, но все пак питката ти е прекрасна! А чийзкейкът беше невероятно вкусен наистина!
lu4a, да ти е жива и здрава свекървата! Бисквитките са много красиви!
Пепчо, пак се нахвърлям на порцията с ориз, спанак и воденички, изглежда много апетитно! И в следващия ти пост е вкусно, вкусно, безобразно!
bliznacite2004, големи красоти приготвяш!
Ала-Бала, взимам си кюфтенце и парче банца!
Тайне, и спагетки искам, но баничката ми се вижда по-вкусна! Ех, Тайне, Тайне, как можа да съсипеш сладкиша?! Цял ден ще ме е яд!
megansg, всичко от менюто ти ми се похапва! Особено тия бутчета и картофените кюфтенца…
Краси...*, разкошни са ти тенджерките, а и съдържанието им изглежда много добре!
ЗИЧЕ, гъсеничката е много весела!
merydit, запреглъщах от вида на пилешкото ти в кори за баница!
esy, за гордост са си, прекрасни!
BiankaD, тези гъбки ли поникнаха на мястото на тортата?! Много красива снимка и весели сладки!
Мила Венета, много хубави неща си приготвила, но сладкото не ми излиза от ума! Особено онова малкото с карамела!
lux, хайде де и ние чакаме! Муцунките са много добри!
Ягодка, да нямаш нова форма за мъфинки? Много са красиви!
Маце, искам от сладкиша с круши, страхотно изглежда!
labrex, парченцето от сладкиша е много изкусително!

От мен: пиле с паста и салвия и пиле с ананас, картофи и моркови:

Печени ябълки със стафиди, канела, орехи и мед:

И две изостанали тортички:

Поредната ферма, отново за София, но този път с есенни цветове:

И детайли.

Ето няколко животинчета, за който не му се ходи по линкове:

И пак далматинковци, и пак за София  Laughing:

И детайли.

До скоро, момичета!

# 456
Благодаря на всички за одобрението на чийз тортата,понеже ми е първа,много ме зарадвахте,дами!  bouquet

Нинка,какви торти пак ни представи,направо ахнах! smile3501
А за чийза има за какво да се гордееш-великолепен е,а и ми е толкова любим тип десерт,та ме впечатли на мига!   bouquet

От мен лимоново ризото по рецепта на Дани  Heart Eyes Peace

и сладкиш със сини сливи по рецепта на Мони  Hug

# 457
jozyy, интересна торта, от типа на "зебрите" ли е?  bouquet

Да, торта "Зебра" е  Grinning

# 458
  • от точка К до точка С и обратно
Гордо, но скромно приемам всички похвали! Grinning
Аз искам от Нинка прасенце и кученце, от Мадла кифличка, а със другите по-късно ще се разберем!
Еликсирче,  много хубави сладкиш и ризото, и чинийка Grinning!
От мен:

калцоне с пълнеж от гъби, спанак и мариновани домати на грил тиган

# 459
Вкусотии ...вкусотии.... newsm74
Всеки ден ви чета , влизам по 10 пъти / да не изпусна нещо /....възхищавам ви се   bouquet
Днес си купих броколи - 2 глави ..... Thinking.....и сега не знам какво да ги правя
 newsm17 помогнете ми , дайте ми идеи ...

# 460
  • Варна
Лабрекс, искам и аз искам рецептата за лимоново-ябълковия сладкиш.  bouquet
Леля Ог, много красиви торти.  bouquet

# 461
Днес си купих броколи - 2 глави ..... Thinking.....и сега не знам какво да ги правя
 newsm17 помогнете ми , дайте ми идеи ...
Огретен с броколи на matze: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465549.msg13907796#msg13907796

# 462
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
                   Привет ненагледни мои вълшебници  wavey  wavey wavey

прелитам набързо, задачите ме гонят

печени дюли в МВ по рецепта на Мама Цо  за теб  Диде - newsm51

и чушки пълнени с яйца и сирене...пак в МВ    мързелива  работа ви казвам   #Silly #Silly #Silly

Приятна вечер   love001

# 463
mari_eta, MG18, labrex, ЗИЧЕ, благодаря за милите думи, страшно ме радват! Hug
Jozy, добре дошла и честит рожден ден! Hug Страхотна торта!
Гуинет, много красива тарта с ябълки-рози! И калцонето е много апетитно.
Тайна, и от снимката си личи, че загубата е голяма - изглежда уникално!
Леля Ог, толкова много красоти, както винаги!
Еликсир, страхотно ризото!
megansg, нещо не мога да ти виждам снимките и съм много тъжна.

Аз ще ви почерпя със салатка от домати със сирене и босилек, пъпеш с прошуто и мед, тиквички огретен:

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 10:25 от Apr

# 464

Общи условия

Активация на акаунт