Лидл ::8::

• 84 637
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Аз ли се бъркам или имаше едни колички метални в промоция от днес,а сега не ги виждам в брошурата. newsm78

# 226
Pikok  не е ли лидлска марка?
Имам предвид подобно филе, но на по-ниска цена от
промото на "Лидл".Разликата е около 4 лева , филето си е филе !

А на вкус как е? Кое е по-добро?

# 227
Аз ли се бъркам или имаше едни колички метални в промоция от днес,а сега не ги виждам в брошурата. newsm78

Аз си мисля, че виждах такива колички в някой от предните каталози.

# 228
Pikok  не е ли лидлска марка?
Имам предвид подобно филе, но на по-ниска цена от
промото на "Лидл".Разликата е около 4 лева , филето си е филе !

А на вкус как е? Кое е по-добро?
  bouquet
Не съм пробвала това от "Лидл" просто защото ми е скъпо,
но от другото взимам редовно - без забележки !
Ей, днес всеки носеше праз ! Не успях да взема, но купих :"Качота", "Кианти" - ще го пробвам
след малко.

# 229
  • София

Аз съм се засилила да ходя след работа за същите в Изток и ще докладвам довечера дали ги е имало  Mr. Green

jana777 купих сместа за кексчета  Mr. GreenДори не се стърпях и я забърках и се получи уникално,особено зеления крем който се слага отгоре на кексчетата е толковаааааааа вкусен,може да се консумира и без кексчета.Иначе вътре има такива хартиени формички да се изсипе сместа,но аз използвах силиконови формички.Купих и от тези и те са страхотни.Но навалицата в Изток никак не ми понесе и бързо се изнесох.Освен това вече ги няма страхотните карамелени бонбони за смучене,някой ако ги е виждал в другите лидъли да свирка  Laughing

# 230
  • София
Аз, пък, нали съм добро другарче, мога да ви споделя една уникално вкусна и лесна рецепта с бишкоти, сметана, ананас и кокосови стърготини Wink

ето яWink Моята интерпретация е да изсипа сместа в десертни чаши/купички и вместо котешко езиче - бишкоти. Наистина е безобразно вкусно и лесно за приготвяне.

Звънче, ти нали си добро другарче,
аз пък да не чуя нещо и изчетох
темата за тортичката. LaughingСлед като
амнайсет пъти ми се наслюнчи
устата, скокнах до ЛИДЛ и купих
продуктите. Преди малко я забърках
и утре ще дам отчет. Използвах само
лидълски продукти - дребните хрупкави
бисквитки, които всъщност имат вкус
на бишкоти, сметана Пилос, която
ползвам за пръв път и много ми хареса,
компот от ананас на шайби, дори
захарта ми е лидълска.  Mr. Green
Само дето нямаха орехи и не ми се
обикаляше, та забърках тортата без тях.

Освен това вече ги няма страхотните карамелени бонбони за смучене,някой ако ги е виждал в другите лидъли да свирка  Laughing

Nicimici, мисля че вчера видях, че са
ги заредили в овчакупелския магазин.
За да не те излъжа, ще проверя и пак ще
пиша. Нали става въпрос за смучещите
се бонбони на цена 2.99лв., ако не бъркам?

# 231
  • София
Sophia L. не съм сигурна за цената,но едва ли има други такива за смучене.Преди седяха при другите гумени бонбони.Всъщност като име са Omas Beste Butterscotch sweets. Flutter

# 232
  • Viena

Аз съм се засилила да ходя след работа за същите в Изток и ще докладвам довечера дали ги е имало  Mr. Green

jana777 купих сместа за кексчета  Mr. GreenДори не се стърпях и я забърках и се получи уникално,особено зеления крем който се слага отгоре на кексчетата е толковаааааааа вкусен,може да се консумира и без кексчета.Иначе вътре има такива хартиени формички да се изсипе сместа,но аз използвах силиконови формички.Купих и от тези и те са страхотни.Но навалицата в Изток никак не ми понесе и бързо се изнесох.Освен това вече ги няма страхотните карамелени бонбони за смучене,някой ако ги е виждал в другите лидъли да свирка  Laughing
утре съм там,мерси  bouquet

# 233
  • София-в сърцата на моите деца
Някой да сподели нещо за килимите?Стават ли? Peace

# 234
Някой да сподели нещо за килимите?Стават ли? Peace

И аз питах, ама явно никой още не си е купил  Sad Мен ме интересува дали се почиства лесно, да не е от тия, които привличат като магнит боклуците  и не ги пускат при прахосмучене Mr. Green

# 235
А месото в собствен сос опитвал ли е някой? На русенско ли прилича или е на парчета? Вкусно ли е ?

# 236
 Купихме си вчера от опаковачната хартия с Коледни мотиви. Мисля,че е доста на сметка, все пак е 10 м. Коледни свещи също и пъзел. Забравих да погледна за тюлените покривки. Някой видя ли ги, заслужават ли си?

# 237
А месото в собствен сос опитвал ли е някой? На русенско ли прилича или е на парчета? Вкусно ли е ?
Хубаво е,с по-едри парчета от русенското,
за директна консумация .
Отново се изнервих - взимаха точно от тези консерви със стекове,
както и от крекерите и след това - в частната лавка.
В 12.00ч. купих последното пакетче крекер !
Все пак не е стокова борса.

# 238

Вчера ги гледах 10 минути количките в Лидл и се опитах да ги харесам, за да взема за детската. Но не ми харесаха и това е. Моят син обича да са "маркови" т.е. да са ясно различими като марка - БМВ, Ситроен, Пежо и т.н. А тези бяха някакви неопределени   newsm78  Освен това, не са изцяло метални, поне така ми се видя през опаковката. Нека и друг да сподели, ако е купил.

# 239
  • София
Момичета, тортата по рецептата, която
даде Звънче, е готова. Малките кръгли
бисквитки се оказаха супер подходящи
за нея.
Звънче, благодаря за лесната и
много вкусна рецепта!   bouquet
Тук сложих снимка, за тези, които искат
да видят как се получи.

Общи условия

Активация на акаунт