Лидл ::8::

• 84 701
  • 737
  •   1
Отговори
# 180

аз пък много ги харесвам, но това все пак са си едни дребни бишкоти...няма какво толкова да се очаква по-различно като вкус. Но пък са супер хрупкави Wink
Peace

# 181
  • София
аз пък много ги харесвам, но това все пак са си едни дребни бишкоти...няма какво толкова да се очаква по-различно като вкус. Но пък са супер хрупкави Wink
Peace
Ние ги бяхме взели преди, децата много не ги харесаха, едва ги свършихме. Обаче сега се сещам, дали не може да се спретне някой бишкотен сладкиш с тях?

# 182
  • София
може със сигурност, те се размекват много бързо и хубаво. Аз си г хрупкам като семки. Иначе на същата фирма си има и дълги бишкотки.

# 183
  • София
може със сигурност, те се размекват много бързо и хубаво. Аз си г хрупкам като семки. Иначе на същата фирма си има и дълги бишкотки.
Отвори ми работа и днес да се ходи до Лидл. Или тази промоция продължава до неделя?Точно мислехме днес поне да пропуснем...

# 184
  • София
нямах идея дори, че са на промоция в момента Simple Smile
но ако са от понеделник, вероятно утре ще си застъпят новите промоции.

# 185
  • София
Така и не разбрах тези от понеделник дали приключват в четвъртък или седят до неделя. Или зависи само от количеството. Пред мен един мъж пита на касата, девойката каза, че са до неделя по принцип. А пък на прошурите пише друго. newsm78 Кисели краставички от понеделник още нямаше в Люлинския Лидл.  Crossing Arms

# 186
  • София
Отвори ми работа и днес да се ходи до Лидл. Или тази промоция продължава до неделя?Точно мислехме днес поне да пропуснем...

До днес са на промоция:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_12296.htm

Под всяка стока си пише до кога е
на промоция.

# 187
  • софия
Аз, пък, нали съм добро другарче, мога да ви споделя една уникално вкусна и лесна рецепта с бишкоти, сметана, ананас и кокосови стърготини Wink

ето яWink Моята интерпретация е да изсипа сместа в десертни чаши/купички и вместо котешко езиче - бишкоти. Наистина е безобразно вкусно и лесно за приготвяне.

# 188
Аз, пък, нали съм добро другарче, мога да ви споделя една уникално вкусна и лесна рецепта с бишкоти, сметана, ананас и кокосови стърготини Wink

ето яWink Моята интерпретация е да изсипа сместа в десертни чаши/купички и вместо котешко езиче - бишкоти. Наистина е безобразно вкусно и лесно за приготвяне.

Ти си едно много лошо другарче  Wink

# 189
  • софия
 Blush

# 190
  • London, baby
Да похваля Котидж сиренето, много е интересно и вкусно.
Вчера купих и дом. пюре, което е в една малка метална кутийка, и то е вкусно. Много е удобно, дойде ми точно за 3те пици, не беше нужно да го съхранявам.

Zvanche, благодаря за рецептата!!  Hug

# 191
Хубав ли е  този кетчуп ,че е доста голямо количество newsm78
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_12376.htm

# 192
Хубав ли е  този кетчуп ,че е доста голямо количество newsm78
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_12376.htm
От както отвориха ЛИДЛ,сме само на този кетчуп.Страхотен е.

# 193
Сиренето Качота хубаво ли е?

Какво представлява? Нещо като кашкавал ли? Или е по-меко?

# 194
Да,нещо като мек кашкавал е...малко безсолно ни идва,но иначе, е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт