Лидл ::8::

• 84 539
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Точно опитвам марципана и примлясквам
от удоволствие. Вчера го бяха заредили в
овчакупелския магазин и веднага си купих.
Взех си от този, който е 175гр за 1.69лв.
Просто Хари, марципанът, за който питаш,
го има в овчакупелския магазин  - 100гр за
1.49лв. Предстои ми да го пробвам и него.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 13:19 от Sophia L.

# 391
  • London, baby
Искам да кажа, че имам такива грейки, но не от Лидл и вършат страхотна работа!

# 392
  • Pb
Брех, явно и аз съм от кьоравите - въобще не съм забелязала, че има щанд на коледна тема...

За грейките искам да ви питам, имате ли идея как се загряват? (изглеждат ми практични)

# 393
  • София
аз им хвърлих око, една позната имаше и много ги хвалеше Simple Smile
като видях скиорският раздел, така се надявах на детско...но пак не...

# 394
  • London, baby
По принцип са си в течно състояние, когато искаш да си сгрееш ръцете, леко прегъваш една метална пластинка, която стои вътре и за секунди се втвърдява  и после топли за известно време. След като изстине, трябва наново да се разтопи - слага се в тенджера на котлона, трябва да се внимава да не заври водата, хубаво е да се охлади преди нова употреба. Това е.

# 395
  • София
И при мен от линка се отваря карта. купих и аз марципан, благодарение на вас!!! Още не съм го опитала, но ще споделя.
От зеления шампоан се взех реди време, много съм доволна от резултата за тези пари. Купих си от закачалките за кърпи, за врата на шкаф, но моята врата се оказа по-дебела. за първи път може би изхвърлих касовата бележка след като излязох от магазина. Днес отидох да я върна и нямаше проблем, само ме помолиха следващия път да си пазя касовия бон.

# 396
  • София
Хайде, отидох за марципан и хляб и стана тя каквато стана...
По два броя от двата вида марципани взех. Ще споделя по-късно.
Пуловер си купих, графитено сив, уж не им обърнах внимание предния път. Много са приятни на допир, няма никаква вълна в състава обаче, но полото стои много хубаво.
Опаковъчна хартия в лилаво, много е изгодна цената за този метраж.
Кекс, от правоъгълните с лайм, сега ще го тестваме за пръв път. Кебапчета, кюфтета и 51лв  Mr. Green

# 397
  • в очите на моето ангелче София
Цитат
http://www.lidl.se/cps/rde/xchg/lidl_se/hs.xsl/index_18823.htm

Този марципан дали го има при нас?
ДААААА ИМА ГООО ТОВА Е ОПАКОВКАТА С МАРЦИПАН И НУГА  Heart Eyes

# 398
Имайте милост, бе хора! Simple Smile
Марципан, марципан... ама, как се трая до 16 часа?

# 399
И аз скочих и си взех от марципана от 1,69. Ами то не се издържа. Само за това чета в последните две странички и се зарибих. Взех си и от тези бисквити

# 400
 Ох, дано четат от ЛИДЛ и тук и да го оставят марципана като постоянен артикул  Praynig

# 401
  • Pb
еее, не - марципана, та марципана. Май ще ходя още веднъж днес заради вас до пустия Лидл  Crossing Arms

# 402
Какво казахте за чая? Струва ли си?

# 403
  • Пловдив
Аз съм взимала "Зелен чай с лимон" - бива го!

# 404
  • София
Едно марципан4е не сте оставили в Лидъл Изток newsm45 newsm45 С една от девойките дето зареждат поне споделихме мъката и тя беше успяла като мен да опита само този с пралиновия пълнеж.Някой да сподели какво е положение то по другите лидъли плийз.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт