Лидл ::8::

• 84 545
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
В Лидл определено цените вървят нагоре. Вчера установих, че кафето в черните метални кутии вече е 3.99, а хлебчетата с гауда са 0.69.

# 376
Ананасът от консервите е страхотен, вземала съм и на шайби, и на парченца, супер е  Peace
+1 Peace Марципанът не ми хареса, няма нищо общо с оргиналия, а цената .......

# 377

Колко различен е човешкият вкус Wink Аз пък се запасих доволно от този с пралиновия пълнеж и само малкото останал здрав разум ме спря да не взема още. Не знам какъв е "оригиналният", обаче марципанът си е чудесен и не знам колко различен би могъл да бъде - все пак истинският марципан се прави от много фино смлени бадеми, не знам да има други технологии...

# 378
http://www.lidl.se/cps/rde/xchg/lidl_se/hs.xsl/index_18823.htm

Този марципан дали го има при нас? Thinking

# 379
Линкът ти е карта на северна и южна Швеция Thinking?

# 380

Колко различен е човешкият вкус Wink Аз пък се запасих доволно от този с пралиновия пълнеж и само малкото останал здрав разум ме спря да не взема още. Не знам какъв е "оригиналният", обаче марципанът си е чудесен и не знам колко различен би могъл да бъде - все пак истинският марципан се прави от много фино смлени бадеми, не знам да има други технологии...
Вкусът е различен, още повече, когато си опитвал класически марципан - няма
нищо общо с този,който се продава в "Лидл" и "Пени", а цената му е доста висока, само
констатирам, няма да навлизам с подробности.
Направи ми впечатление, че имаше в изобилие коледни лакомства

# 381
Линкът ти е карта на северна и южна Швеция Thinking?

При мен излезе това:

# 382
  • София
Шехина моля ти се спри се,ако утре в лидъл изток няма марципан ще ми пращаш от запасите ей.....супер 4е има и без пралинов пълнеж,защото ми идва доста слади4ка комбинацията.Аз да похваля също и крема за ръце Cien с бадем и шеа,попива бързо и мирише много приятно.

# 383
При мен още си излиза картата на Швеция - сигурно повредата е в моя телевизор Wink
Иначе точно този марципан на картинката ми стана любим - с пралинов пълнеж Wink Иначе за оригиналността на този продукт няма да споря - за моите вкусови рецептори вкусът му е съвсем същият като този на всички други немски и австрийски марципани, които съм опитвала Wink Но както и да е, има ли значение...

Nicimici, заповядай, с радост ще споделям запасите Mr. Green Дано все пак намериш в магазина, де Wink

# 384
  • Viena
При мен още си излиза картата на Швеция - сигурно повредата е в моя телевизор Wink
Иначе точно този марципан на картинката ми стана любим - с пралинов пълнеж Wink Иначе за оригиналността на този продукт няма да споря - за моите вкусови рецептори вкусът му е съвсем същият като този на всички други немски и австрийски марципани, които съм опитвала Wink Но както и да е, има ли значение...

Nicimici, заповядай, с радост ще споделям запасите Mr. Green Дано все пак намериш в магазина, де Wink

а точно този марципан се продаваше в едно магазинче до нас за 4 лева бр.

# 385
за моите вкусови рецептори вкусът му е съвсем същият като този на всички други немски и австрийски марципани, които съм опитвала Wink Но както и да е, има ли значение...

Абсолютно никаква разлика не намирам и аз. А пък цената е повече от перфектна- август месец в Мюнхен най- евтиния марципан, който намерих беше 0.69Е за 75 г., а този тук е 175 г. за 1.69 лв. Цената идеално ме устройва, много ми се иска да остане постоянен артикул и да не е само за празниците  Peace

От новите нехранителни промоции нищо не ми хареса.

# 386

Имаш един марципан от мен! LaughingОткак го видях, щях да пометна, че няма да мога да го опитам. Whistling

Лабрекс, благодаря за съдействието! Wink

# 387
  • София
Ох, момичета, много сте вредни значи....
Къде стоят тези марципани? И защо не съм ги видяла като ходих в петък, питам аз???

# 388
Ха-ха-ха, да искаме от Лидл хонорар за добре свършената рекламна работа освен Mr. Green

В магазина в Изток са разположени на щанда с коледни вкуснотии, точно над коледните календари. До марципана точно, от дясната страна, започва щанда с паста Wink

# 389
  • София
Благодаря, Шехина! Ще го пробваме марципана.

Общи условия

Активация на акаунт