Лидл ::8::

• 84 283
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Mimeto78, благодаря ти! Точно кафявата и розовата ми харесват  Peace Моята дъщеря е на ръст колкото твоята,така че инфото ми е много полезно  Hug

# 46
 Аз по препоръка от тук опитах и вече винаги купувам кашкавала на Мизия Милк в пакети от около 1 кг. Много ми харсва, а и цената му е 9,99 лв/ кг.

# 47
  • София
Аз по препоръка от тук опитах и вече винаги купувам кашкавала на Мизия Милк в пакети от около 1 кг. Много ми харсва, а и цената му е 9,99 лв/ кг.
На мен сиренето ми допада на Мизия милк, но че има и кашкавал не съм обърнала внимание. Ще купя, ако разфасовките не са много големи.

# 48
Ами по около 900 гр са.

# 49
  • София
Още един глас за сиренето и кашкавала на Мизия Милк  Peace. Редовно купувам и от вакуумираната луканка, българска е, но на коя фирма?.... Както и да е, харесва ми.

# 50
  • Пазарджик
Момичета,някой от Пловдив да знае дали в някои от Лидл-ите там са останали от комплектите от три бебешки бодита с дълъг ръкав за 12 лв?

# 51
  • София
Ние купуваме основно Качота и един гръцки кашкавал - висока кръгла пита, 1 кг. Но по принцип всичките им сирена и кашкавали, които сме пробвали, ни харесват Peace
По-въпроса за цените - и синьото сирене е увеличено Crossing Arms

# 52
Кое синьо сирене?

# 53
взех кашкавала  - не е лош, но и не бих казала, че съм супер възхитена  Simple Smile

от Лидл си купуваме една лютеница с патладжан, нищо, че е бг производство, на нас много ни харесва, на фирма "Митак" е, 580 гр за 1.25 лв - някой дали я е опитвал?
Аз харесвам продуктите на Митак. Доматеното им пюре, което продават и в Лидл е едно от малкото, които нямат вкус на лимонена киселина и нишесте. Напоследък вземам от гореспоменатата лютеница и я използвам за готвене (сос за спагети, сос за пица и т.н.) и съм доволна. Единствено не ми харесва, че подправките и са леко натрапчиви и е малко течна, но за готвене става.    chef

А относно хляба, който сега е по 1,99 - наистина е много вкусен, прясно изпечен, топъл-топъл си заслужава цената, още повече, че е 1кг, а не както останалите по 650 гр.

# 54
Кога изписахме 4 стр.,аз отдавна не съм пазарила в ЛИДЛ,но мъжът ми е редовен там Wink

# 55
 и един гръцки кашкавал - висока кръгла пита, 1 кг.

Точно това е кашкавала Имисклиро, има го и в пакети по 500 гр.

Гледам че обсъждате лютеници и доматено пюре, аз готова лютеница не купувам вече защото всички са много сладки, а тази на Митак сладка ли е?
Доматеното пюре ние много харесахме това на Ностия, взех го по препоръки от форума, в него няма нищо друго освен домати и сол. Много хубави са пак на Ностия белените домати в доматен сок.

# 56
  • София

Ето това. Последно беше 1,99 мисля - преди около 2 седмици. В събота вече беше 2,19 лв...  ooooh!

# 57
  • софия
Едросмляната лютеница със син домат (Blue Mountain май е марката) е много хубава.

# 58
  • София

Ето това. Последно беше 1,99 мисля - преди около 2 седмици. В събота вече беше 2,19 лв...  ooooh!
преди около 1-2 седмици не беше ли на промоция?

# 59
  • София

преди около 1-2 седмици не беше ли на промоция?

Да, на промоцията беше намалено от 1,99 на 1,69 или 1,49... Не съм сигурна, защото не успях да се вредя - така се получи, че точно тогава ходих в два магазина - и в двата беше изкупено Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт