Лидл ::8::

• 84 318
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
айде и аз тук

# 31
# 32
И в Лидл - Бургас също няма от кетчупа на Микадо вече повече от 2 месеца, няма ги и шоколадчетата тип "Мерси". Няма го и сиренето Гравиера.
Колкото до цените определено са нагоре, особено на нещата които в къщи обичаме и сирената и Софра и Ливади, и кашкавала Имисклиро и кексовете.

# 33
# 34
Тортената форма с ринга е страхотна....дано да успея  Praynig

# 35
Чудя се дали ще се вредя поне до някоя от формичките...
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=12249
Simple Smile

Такива формички на същата цена има в повечето магазини за домашни потреби, тип "левче".

# 36
  • Пловдив
Simple Smile

Такива формички на същата цена има в повечето магазини за домашни потреби, тип "левче".
Точно като силиконовата няма... Wink

# 37
Simple Smile

Точно като силиконовата няма... Wink

Коя силиконова формичка я няма?

# 38
 И при нас ( Ловеч) , кетчупа Микадо го няма може би вече 3-4 месеца. Мислех, че Кания е заместителя му, но явно не  Sad

Един + за тоалетната хартия с овчицата- като Цева е, но без аромат ( но май и като цена е като нея)...
 Белгийските пралини не ми харесаха, но това е защото много много не си падам по плодовите вкусове, а не ги погледнах преди да ги купя.

# 39
# 40
  • Бургас
Аз благодаря за отговора на krasi1980 за непромокаемите постелки. За съжаление докато се наканя и свършиха Sad
От хартията с овчицата пък не сме много доволни, а цената й е доста висока.
От блузките с вълка взех на малкия, размер 98/104, малко са му големи, той е 100 см висок, но пък предния размер 86/92 ми се видяха малки.

# 41
  • София
Да следя темата и аз. Сиренето Ливади пробвах наскоро и много ми хареса. Сега е наред Софрата.

# 42
  • Русе
   Ей, кога изписахте 3 страници? Mr. Green
   Атти, за блузките за момиченца - групирани са така - кафява + розова, сива + червена. Аз купих от първите, които са без поло яка. Много са тънички, кафявата е изключително красива, розовата идва малко като туника, по-дълга е с 2 пръста от кафявата, а са един размер по етикет.
  Моята голяма дъщеря е висока 113 см, вземам й ръст 110/116, но повечето неща са й широки, ръкавите са дълги. Блузките, за които писах по-горе ги купих с идеята да се носят основно на пролет. Преди да взема нещо винаги отварям и преценявам размера. Комплектите потник и гащи, които съм вземала от там идват малко къси(потника) в нейния размер, лятото й купих бански - съвсем по мярка беше. Като цяло съм доволна от дрешките на Лидъл, единствено от чорапогащниците им съм разочарована. Последно купувах на малката, бяха 2 бр. хванати с картон отгоре. Оказа се, че отзад имат само 1 черта на шева, вместо стандартните две и идват доста тесни за нашата госпожица. И друг път съм вземала чорапогащи, нещо се разтеглят след пране, излизат едни "просвети" в плетката...
   Много се чудя за детските ботушки, които са на промоция от утре, ще отида да ги видя непременно.

# 43
  • София
Аз дрешки не съм купувала, само едни потничета летни, но взех май точен размер и бяха ОК, а девойкаат е едричка. Но може и да не си спомням правилно. Иначе се оказаха супер качествени.

# 44
  • София
И аз тази седмица, когато минавах покрай мястото на кетчупа Микадо  в магазина се сетих, че отдавна не съм го виждала в магазина на Сливница. на мен също ми харесваше. Имаше и едни сосове с парченца зеленчуци много ми харесваха и тях не съм виждала. Сега взех от един "чили", но много бие на доматено пюре и няма да повторя.
От кашкавала взех, но не ми хареса, за мен няма вкус.

Общи условия

Активация на акаунт