Лидл ::8::

• 84 632
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, да се включа и аз най-накрая, отдавна я чета темата Simple Smile
Аз си пазарувам редовно в Лидл и съм много доволна.
Тея дни попаднах на една страница във фейсбук, там има всички промоции на по-големите вериги:
http://www.facebook.com/pages/Promometerbg/223624284357929
Надявам се да е полезна Simple Smile

# 466
  • София
Идвам да се оплача от мандарините,
които са на промоция. Такива кисели
плодове не съм яла през живата си!
По принцип обичам кисели храни, но
тези мандарини са наистина ужасни!
Направо ми изгарят стомаха.

# 467
  • софия
В магазина на Сливница нямаше нищо от английските неща Crossing Arms Нямаше и марципан. (Шехина, ще ти ограничим достъпа до темата. От както ми напомни за марципана все се въздържах (много се бях пристрастила миналата Коледа), днес най-накрая се прежалих и нямаше Crazy)

# 468
  • Пловдив
Мандарините по принцип са ни много любим плод в къщи. Но миналата година само веднъж взехме от Лидл и не повторихме. Наистина ужасно кисели, за разлика от портокалите, които бяха много сладки. Но тези, които бяха от Гърция, не като преди седмица от ЮАР.

# 469
  • София
В магазина на Сливница нямаше нищо от английските неща Crossing Arms Нямаше и марципан. (Шехина, ще ти ограничим достъпа до темата. От както ми напомни за марципана все се въздържах (много се бях пристрастила миналата Коледа), днес най-накрая се прежалих и нямаше Crazy)
И в магазина в Изток вероятно ве4е няма марципан,защото взех последния  Mr. Green най-накрая се докопах до натуралния без пълнежи.Якетата отблизо не изглеждат хубави,поне на мен не ми харесаха.Между другото няколко пъти ве4е пера с Maxi Trat за цветно в картонените малки кутии и съм доста доволна от резултата.

# 470
  • София
Nicimici - на него пише ли нещо от типа , че не става за вълна? или си е ок и пуловери с него? Оставя ли аромат?

# 471
(Шехина, ще ти ограничим достъпа до темата. От както ми напомни за марципана все се въздържах (много се бях пристрастила миналата Коледа), днес най-накрая се прежалих и нямаше Crazy)

Ааа, такива да ги нямаме - тъкмо проведох първата си успешна рекламна кампания на Лидл и се зарадвах Mr. Green

Майтапът настрана - днес в магазина в Изток имаше порядъчно количество марципани и от двата вида, но до вечерта явно са ги разграбили, явно не само пишещите в темата сме пристрастени Crazy

# 472
В "Пени" има марципани бол + всякакви коледни лакомства.
От "кралската храна" не видях.

# 473
  • софия
Охххх, най-близкият Пени е на входа на циганската махала и ходенето там е екзотично изживяване Sick Ще помисля...

# 474
А някой ако е опитал масления кейк или както се водеше там, от кралската колекция да сподели как е бил, защото много му се бях наточила, ама в нашия ЛИДЛ го нямаше вчера, ако е бил толкова як и маслен като бисквитите, значи има защо да съжалявам  Crazy

# 475
Охххх, най-близкият Пени е на входа на циганската махала и ходенето там е екзотично изживяване Sick Ще помисля...
От "Лъвов мост" , автобус N 86  за 3 спирки, магазина е на самата спирка -
чисто, заредено.Около 40 метра от него - "Лидл".
С едно ходене - два магазина !И в "Лидълския" има всичко, без блъскане.

# 476
С прискърбие съобщавам, че не се доредих до масления сладкиш в Бургас и от "кралската храна" се зарежда по веднъж и повече нямало да получават. Cry

# 477
  • софия
А някой ако е опитал масления кейк или както се водеше там, от кралската колекция да сподели как е бил, защото много му се бях наточила, ама в нашия ЛИДЛ го нямаше вчера, ако е бил толкова як и маслен като бисквитите, значи има защо да съжалявам  Crazy
Ако е бил такъв, какъвто съм яла в Англия, има защо да съжаляваМЕ. И аз много му се бях наточила. И на бисквитките. Но нямаааааа Confused

От "Лъвов мост" , автобус N 86  за 3 спирки, магазина е на самата спирка -
чисто, заредено.Около 40 метра от него - "Лидл".
С едно ходене - два магазина !И в "Лидълския" има всичко, без блъскане.
Това е в точно обратна посока на моята, но може и да се прежаля. Сега дали има маслен сладкиш и бисквитки?

# 478
Поне до прочутия марципан се доредих.Страхотен е.Давам глас и за сармичките.За тази цена са много добри. Simple Smile

# 479
  • София
как стой въпроса с Лидъл в Надежда има ли от  "кралската храна"   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт