Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 565
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
  • в сърцето на един мъж...
Еми ето що съм го проспала - кви са тия второстепенни роли Mr. Green
Джо, споко, не съм му скочила Mr. Green Па и да скоча, шси кажа ли публично Joy

# 241
Така е, но напоследък доста от Оскарите особено тия второстепенните ги раздават за компенсация... ама айде да не задълбаваме със спама  Mr. Green

# 242
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И да не кажеш, аз всичко виждам Twisted Evil hahaha

# 243
А да бе, ще ме фанеш ти колко пъти съм го уважила Joy

# 244
Ей забравих да отбележа, че новата педиатърка в новата серия тази седмица е от Истинска кръв.
Една тук, една в Декстър, мацките от ИК тази седмица направо наводняват ТВ сериалите  Twisted Evil

# 245
Хех, виж аз като не го гледам и няма как да разбера Mr. Green Обаче не ми хареса как вкараха ей така от нищото мацката на мистър Хот Crossing Arms От къде дойде, що толкова често е бил с нея... Много странно беше, виж това не ми хареса от серията Embarassed

# 246
Оооо, влизам аз да проверя нещо ново има ли и какво да видя - изписани 2 страници. Laughing Я поне да си кажа и аз мнението - ако някой напусне ще ми липсва, да, но никой не е незаменим, дори и Мередит. Сериала може да продължи и без тях, а вече колко време и на кой ще му харесва и на кой не е друг въпрос. Peace А иначе договорите изтичат пролетта, така че до няколко месеца вече ще се разбере окончателно кой остава и кой не. Simple Smile

# 247
А да бе, ще ме фанеш ти колко пъти съм го уважила Joy
Ще те хвана, ама ти няма да хванеш бройката на пътите, които точилката те е уважила hahaha

# 248
Гея това, че са вкарали червенокоска не значи, че ще поостане, а за внезапното, нали Кали и Аризона казаха, излизал с нея от една седмица всяка вечер  hahaha

TheLIGHT благодаря за стегнатото мнение по наболелия драматичен въпрос   bouquet

# 249
И бива ли така сега да ми говориш за точилки и подобни Crossing Arms Няма да съм ти другарче вече Sad
Бумър, неочаквано беше, щото ги дадоха направо от трета база, поне да бяха дали първата среща, нещо, това онова...

# 250
Точилката и винкелът са средство за респект, ако всички заплашени се отказваха от другаруване, със Зиса да сме най-самотните форумки Joy

# 251
Ма може ли да ме респектираш така, при положение, че не съм протягала пръсти към никой. И профилактично даже...

# 252
хммм, а Оуенчо в чия конюшня е, ммм Crazy?

# 253
Че аз нападнала ли съм ти го, хмм?

# 254
Бумър, неочаквано беше, щото ги дадоха направо от трета база, поне да бяха дали първата среща, нещо, това онова...
Я ни дадат повечко от нея, я публиката вземе да я Ареса и тогава какво ще правим с мечтата на съфорумките за събирането Маркчо и Лексито  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт