Анатомията на Грей - Тема 13

• 56 562
  • 720
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Не знам как ще издържим чак до 5ти януари  Simple Smile Rolling Eyes
Аз се чудих какво да правя и сега си ги гледам от 2 сезон насам,  че до 5 януари може и да ги извъртя всичките Laughing

# 511
Благодаря на всички, които се грижат за новия сезон  bouquet

# 512
  • София
Ние си чакаме, а те си правят състезания по готвене:) Тези дни Шонда само това поства в Туитър - какъв кейк е направила, колко кейка е опитала и т.н. В крайна сметка не е спечелила, но явно е било весело:)

# 513
Има ли някъде събрани цитати от Анатомията на Грей?
Намирам малко, предимно от първи сезон.

# 514
Знае ли се какво ще стане със сериала след като Патрик Демпси вече няма да участва? newsm78

# 515
Още не се знае 100%, че няма да участва, преговорите не са приключили...

# 516

http://www.tvfanatic.com/quotes/shows/greys-anatomy/
Има от всеки епизод и от всеки сезон. Peace

А за Патрик и Елън - последните спекулации са, че няма да подпишат нов договор, а ще се появяват само от време на време, нещо като гост-актьори. Но както каза Бумър - все още нищо сигурно.

# 517
  • Across the Multiverse
Знае ли се какво ще стане със сериала след като Патрик Демпси вече няма да участва? newsm78
Знае се- половината загорели домакини ще спрат да го гледат  Laughing Wink Дано се окажат слухове... Ако махнат него и/ или Елън ще го закопаят тоя филм.

# 518
И защо пък решихте, че няма да участват? Аз си мисля, че слуховете само рекламен трик...

Спойлери за V-day епизода на Анатомията в първите два въпроса и отговора от това интервю!

# 519

А за Патрик и Елън - последните спекулации са, че няма да подпишат нов договор, а ще се появяват само от време на време, нещо като гост-актьори. Но както каза Бумър - все още нищо сигурно.

Супер. Толкова ще се хареса идеята на зрителите, че почти няма да останат хора, които да го следят. По-добре още от сега да го спират.

# 520

Ама разбира се... в това няма съмнение.. Tired
Супер. Толкова ще се хареса идеята на зрителите, че почти няма да останат хора, които да го следят. По-добре още от сега да го спират.

# 521
Промо за десети епизод

# 522
Промо за десети епизод

Идиоти! И ся к'во?! Ще накарат Кристина да каже на Теди ли? Щото така и така си нямаше идея за цялата каша, айде тя да опере пешкира! #2gunfire

# 523
Промо за десети епизод

При мен не се отваря  Thinking

# 524
Съжалявам,ето нов линк

Общи условия

Активация на акаунт