Как да накарам шефовете ми да не пушат в офиса

• 20 108
  • 342
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И затова "не", "не съм пушач" и "никога" може да са все отговори на непушачи.   

Може, ама явно не се променя кой знае колко картинката.

Ето тук някакъв процент пушачи.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=692146

Ако можем да го наречем надежден източник, че сега пушачите ще гракнат.
Не за друго, да не им е скучно... да изпишат още 5-6 страници. Laughing

# 121
Проблемът ми е следният.
Започнах нова работа. Мястото ми харесва, но шефовете ми които са и собственици са окопирали офиса и пушат по около 2 кутии на човек на ден  Sad
Аз съм бивш пушач, но това ми идва множко.
До сега беше топло и прозорците бяха отворени, но от 2 дни направо положението стана нетърпимо.
Вече съм на път да се откажа от иначе много хубавата работа, заради здравето ми...  ooooh!
Моля ви помогнете ми със съвет, защото не знам какво да правя  newsm78 Sick

Не съм чел мненията, та направо отговарям:
бий си камшика с 300, като толкова те дрази ОКОПАЦИЯТА ( Laughing) Грамотните много вървят на борсата, особено ако с претенции Wink И без тва ще те изритат, ако се направиш на ощипана и звъннеш на ХЕИ. Подозирам, че същото ще последва, ако ги помолиш да не ти пушат на главата.
Офисът си е техен, бизнесът си е техен, дробовете са си техни.
И аз бих те уволнил, че да си наема пушач на твое място и да ми е мирна главата. О да, забравих, вероятно си незаменима Simple Smile
Като не не устройв - довиждане, какви са тия вопли. Не издържала. Ми адио - рио.
Писна ми от непушачи с ощипани девствени дробове.
Гледай на следващата ти работа да сте само крайни вегани, а ако някой обядва нещо, дето фърля сянка - незабавно го докладвай където трябва!!!!!!

# 122
Добра де, може ли да не си пушач и да пушиш  в офиса?
По принцип може. Колежка е непушач, ама като се паднем на Нова година на работа, дори тя запалва цигара! И това го прави само и единствено в работата(офиса). Е, за това какъв отговор е нужен? Изобщо, тази точно анкета, не дава никакви изводи и заключения, от които да правим обобщения!
И затова "не", "не съм пушач" и "никога" може да са все отговори на непушачи.   

айде мара подробната!
пусни подписка да се добави тая опция специално за случаи като този  Laughing

# 123
бий си камшика с 300, като толкова те дрази ОКОПАЦИЯТА ( Laughing) Грамотните много вървят на борсата, особено ако с претенции Wink И без тва ще те изритат, ако се направиш на ощипана и звъннеш на ХЕИ. Подозирам, че същото ще последва, ако ги помолиш да не ти пушат на главата.
И аз бих те уволнил, че да си наема пушач на твое място и да ми е мирна главата. О да, забравих, вероятно си незаменима Simple Smile
Като не не устройв - довиждане, какви са тия вопли. Не издържала. Ми адио - рио.
Гледай на следващата ти работа да сте само крайни вегани, а ако някой обядва нещо, дето фърля сянка - незабавно го докладвай където трябва!!!!!!

Добре , че не работя с такива хора ! Praynig

# 124
Добре че не работя с шеф и офис  Laughing

# 125
Ломбардо, ти си некъв як нервак! Що не се консултираш с някой доктор, вредно е за здравето!  Joy
Разплющя камшика тука, все едно сме дошли у вас и сме ти забранили да пушиш! Ба си, ти да не си Андрей Слабаков, бе! Я по-кротко, кво ми се форсираш тука!

# 126
Добре че не работя с шеф и офис  Laughing

Е защо подвеждаш тогава ? Grinning

# 127
Абе, нервак  Laughing
Казвам ви директно, че сте зле, но не съм нервак, откровен съм.
Зле сте. На мен не ми пука особено, но сами си разигравате драми и ги изживявате.

Чак кротко ше ми вика  Laughing
Ходи го анализирай детайлно с некоя дружка, докато аз съм на доктор и си пуша с него.  bowuu

# 128
Абе, нервак  Laughing
Казвам ви директно, че сте зле, но не съм нервак, откровен съм.
Зле сте. На мен не ми пука особено, но сами си разигравате драми и ги изживявате.
Тоя па!  ooooh!  Ти да не би да си мислиш, че си много добре? hahaha Ако съдим от творбите ти тук... си мега зле, пич.

# 129
Ау нарани ме Laughing

Да не го обръщаме на детска градина.
Жената има битка за водене.
Жалко, че ум като грахово зрънце трудно си подбира каузите Wink
Мернах мнение на една потребителка по въпроса и шапка й свалям за мнението  bowuu
Значи, имало и мислещи жени. Само дето се губят сред денонощниците и кротките майки с кравешки манталитет Simple Smile

# 130
Миличкият, ами сега?! Явно няма на кого да ревеш, щом си кукнал тук да ми се правиш на велик мъжага, кой ше ти забърше носа? Извинявай! smile3560 Hands Fist

# 131
Проблемът ми е следният.
Започнах нова работа. Мястото ми харесва, но шефовете ми които са и собственици са окопирали офиса и пушат по около 2 кутии на човек на ден  Sad
Аз съм бивш пушач, но това ми идва множко.
До сега беше топло и прозорците бяха отворени, но от 2 дни направо положението стана нетърпимо.
Вече съм на път да се откажа от иначе много хубавата работа, заради здравето ми...  ooooh!
Моля ви помогнете ми със съвет, защото не знам какво да правя  newsm78 Sick

ГРОЗЕН, ПРОСТАШКИ И АРОГАНТЕН ПОСТ! Нямам какво друга да кажа. Някои съвсем са се забравили!

"Добре, че не работя с такива хора!"-цитат

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 01:15 от vl

# 132
Няма как да ги накараш и би било много арогантно от твоя страна - да налагаш правила като си прост служител.

# 133
  • Страната на чудесата
Няма как да ги накараш и би било много арогантно от твоя страна - да налагаш правила като си прост служител.

Това, което имах да кажа, го подчертах Crazy

# 134
И като е ПРОСТ служител, да лази по пода и да ближе подметките на шефовете, ако е нужно и л**на да яде, за да им угоди? Sick

Общи условия

Активация на акаунт