Как да накарам шефовете ми да не пушат в офиса

• 20 108
  • 342
  •   1
Отговори
# 180
И каква да е тази съобразителност? Да спра да пуша?
Да не го правиш в присъствие на други хора, несъгласни Simple Smile
Ако не го правиш, значи си съобразителна  smile3560
А дали по принцип ще пушиш, би трябвало да интересува само теб, и евентуално децата ти, в случай, че пушиш бременна и кърмеща.

# 181
Очаквах го. Някои пушачи проявяваме разбиране, някои непушачи - също.  Ребята, давайте жить дружно.  Но някои не приемате нищо.  Не хленчене, лайте си.  Това ни облекчава. Изливате тук помията, а не правите нищо.

Не лаем, не изливаме помия, а се възмущаваме и критикуваме! Остава да ни обясниш как точно проявяваме неразбиране към вас. Как нашите протести ви облекчават и същевременно не можете да ги търпите???
На мен неведнъж ми се е случвало да се разправям с такива като вас на различни места. Например във вагон за непушачи, в тролея, в трамвая и къде ли още не.

# 182
Очаквах го. Някои пушачи проявяваме разбиране, някои непушачи - също.  Ребята, давайте жить дружно.  Но някои не приемате нищо.  Не хленчене, лайте си.  Това ни облекчава. Изливате тук помията, а не правите нищо.

Не лаем, не изливаме помия, а се възмущаваме и критикуваме! Остава да ни обясниш как точно проявяваме неразбиране към вас. Как нашите протести ви облекчават и същевременно не можете да ги търпите???
На мен неведнъж ми се е случвало да се разправям с такива като вас на различни места. Например във вагон за непушачи, в тролея, в трамвая и къде ли още не.

И как се разправи?  Като още не знаеш, че е забранено.

Ментова го обясни в другата тема. Да си подала оплакване, протест, петиция?

# 183
Представих си веднага офис, вонящ на кенеф. Sick Пушач съм, но полагам неимоверни усилия да не мириша на циганско. И аз мразя задимените помещения. Аз, ако съм на твое място, разбира се ще напусна, но преди това ще им скъсам нервите, като си нося манджа с чесън за обяд. Mr. Green

# 184

И как се разправи?  Като още не знаеш, че е забранено.

Персонално се разправям с всеки такъв нахалник. В трамваите и тролеите ВИНАГИ е било забранено пушенето на пътниците! Точно това ли трябва да обяснявам на теб? Преди доста години даже взех цигарата от ръцете на един нахален тийнейджър и я изхвърлих. То смяташе, че може да прави каквото си иска, както вероятно го прави у тях.  

# 185
Представих си веднага офис, вонящ на кенеф. Sick Пушач съм, но полагам неимоверни усилия да не мириша на циганско. И аз мразя задимените помещения. Аз, ако съм на твое място, разбира се ще напусна, но преди това ще им скъсам нервите, като си нося манджа с чесън за обяд. Mr. Green

Joy якооо!

# 186
Ментова го обясни в другата тема. Да си подала оплакване, протест, петиция?
Аз не възразявам, а просто питах какво имаш предвид, защото не открих смисъл.
И продължавам да не откривам. Къде да подам оплакване и за какво да пиша петиция? На мен никой не ми пуши. Приетите до момента закони ме устройват, а това обезсмисля петицията. Остава да започнат да се спазват... Аз ги спазвам. Сега и полицай и инспектор ли трябва да стана?

# 187

И как се разправи?  Като още не знаеш, че е забранено.

Персонално се разправям с всеки такъв нахалник. В трамваите и тролеите ВИНАГИ е било забранено пушенето на пътниците! Точно това ли трябва да обяснявам на теб? Преди доста години даже взех цигарата от ръцете на един нахален тийнейджър и я изхвърлих. То смяташе, че може да прави каквото си иска, както вероятно го прави у тях.  

Радвай се, че не те е набил! Коя си ти всъщност? Каква ти е професията? Че щом раздаваш правосъдие...сигурно си некоя голяма клечка... Thinking

# 188
Ще ви удовлетвори ли друго, освен да няма пушачи?

# 189

О, колко зряло и градивно  ooooh!
Реакция, която идеално пасва на радетеля за чист въздух в офиса.
Като не ви кефят условията - чантичката и право у дома, където вие си определяте правилата.

# 190
Ще ви удовлетвори ли друго, освен да няма пушачи?
Нас да, но теб май не  Mr. Green, като гледам как само се чудиш каква провокация да измислиш.

# 191
Какво спорите, то е ясно - според закона пушенето в офиса е забранено, независимо кой е собственик на фирмата.

Ако един човешки разговор не промени нищо, имаш пълно право да сигнализираш отговорните органи и да наложат глоба. Ако се опитват да те тормозят или уволнят после - ги съдиш за дискриминация и тормоз на работното място. Междувременно си търсиш нормална работа.

Успех и поздравления за самоуважението.

# 192
Е, на теория е така.
Но на практика, ще го издуха. Съжалявам, но е така.
Иначе е хубаво, че сте изяли книжките с кориците.
Сега остава и малко да добиете представа как се случва на практика. В България.
И аз не се кефя, но тук това е положението.
По-добре да се нагодя, отколкото цял живот да воювам с вЕтърни мелници.

# 193
Ами като им се случи с още двама новоназначени служителя, ще спрат да се правят на тарикати Simple Smile
В крайна сметка, момичето ще напусне рано или късно заради тормоза от цигарения дим.

Както казах, служителите без претенции и фирмите с голямо текучество имат много общо.

# 194
Мммм, то има и текучество голямо именно когато се пръкнат все служители с претенции, ама явно както ви угажда тълкувате нещата  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт