Време е за Икеа! - тема 12

• 96 227
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
пише ,че е ест.кожа,много е хубав и не е скъп  Peace

# 61
Има ли някой представа серията Беста,като материал ,като масичките Лак от 10лв ли е? Имам масичката ,много е хубава ,но при най-лекото чукване се отлющва.А харесвам бестата,но ако е такова качество  Thinking

Нямам време сега да го обсъждам подробно, но по-късно ако имаш още въпроси ще се включа.
Бестата е добра като изработка. Страниците са с хартиен пълнеж, иначе рафтове, вратички са плътни. Не знам как е покритието от лак, защото не съм гледала въобще, но мисля, че нямаш основание да се страхуваш от драскане.

# 62
  • Kyustendil
Момичета понеже още не съм стигнала до магазина, смятам в неделя да го направя, че ми трябва секция за детската. А искам и  да ви питам има ли поставката за лаптоп, която е като масичка. Някъде напред май четох, че я няма. В каталога я има снимана, но няма цена.

# 63
  • София
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=7154
Когато аз ходих ги имаше, ако става дума за тези. И според сайта е в наличност.

# 64
Имаше и още 1 вариант, който не виждам в сайта. Сгъваема, сгъва се и става обикновена масичка, а лаптопа остава отдолу

# 65
# 66
точно тази е  newsm10

# 67
  • София
Онзи ден бяхме за кратко до Икеа в 18ч и мога да кажа, че вече е удоволствие за разглеждане и ядене  Peace Няма навалица, приятно е!

# 68
# 69
Barbabeau, все забравям да ти кажа, взех онзи прословут стол. С тънка възглавница е значително по-удобен, на сина ми му е любим.

Хехе, браво! thumbsup Знам, че ти беше легнал на сърце, а и наистина е много красив!

Аз пускам това линкче за детските грейки Laughing във връзка с честите въпроси за избор на завивка.
Надявам се, че може да е полезно за някого.

# 70
Много смешна статия. Аз като човек, на когото живота му минава по пързалките от дете, знам точно обратното - три етажа естествени материи топлят в пъти повече и са в пъти по-полезни за механизмите на тялото от един кат изкуствена материя. Между другото, това и педиатрите в Канада го казват - етажирането и ползването на няколко нива хубави естествени материи позволява на кожата да диша, в същото време затруднява проникването на студ. Естествено, това не важи за а/дъжд и б/истинските спортни екипи, от висококачествени материи, които обаче струват стотици долари.  Wink Моят син е обличан именно по този начин. Отделен е въпросът, че хубавите естествени материи са предизвикателство за намиране и си държат цена. Но са незаменими.  Heart Eyes (Точно днес се замислих пак по темата, след като тренирах с два ката памук и един кат фина вълна - гледка, обичайна за всяка хореографска зала, не е случайно.  Wink )

# 71
И аз понякога чета статиите в бг мама, за да знам какво не бива да правя  Mr. Green   Rolling Eyes

# 72
И аз понякога чета статиите в бг мама, за да знам какво не бива да правя  Mr. Green   Rolling Eyes
Хаха, доста точно! Laughing

Конкретно за завивките, за мен изкуствения пух има предимства пред гъшия пух.
Но както и да е. Нямам амбиции да водя такава дискусия.
Приемете го за опит за несполучлив "запис". Simple Smile))))))))

# 73
Хаха, доста точно! Laughing

Конкретно за завивките, за мен изкуствения пух има предимства пред гъшия пух.
Но както и да е. Нямам амбиции да водя такава дискусия.
Приемете го за опит за несполучлив "запис". Simple Smile))))))))
Barbabeau   Hug  bouquet

Като каза за изкуствения пух... Аз купих за детето (което е на 2и половина) възглавница за големи, с пълнеж от такъв, но възможно най-ниския вариант. Съвсем детската ми се видя твърде ниска. Виждам го обаче, че не му е удбно, все търси нещо по твърдо, налита на нашите големи възглавници  Shocked, какво да го правя?

# 74
Статията е написана за да рекламира точно специализираните, висококачествени материи, а не въобще изкуствените материи. Затова се говори за шевове защитени от влага,  дишащи материи, етикети с отбелязана водонепропускливост и т.н.
И наистана са скъпи, на нашия пазар не са чак стотици долари, но са пак доста солени като цени.
Имат огромни предимства обаче, особено за спортуващи  и деца през зимата.

Общи условия

Активация на акаунт