Време е за Икеа! - тема 12

• 96 227
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много смешна статия. Аз като човек, на когото живота му минава по пързалките от дете, знам точно обратното - три етажа естествени материи топлят в пъти повече и са в пъти по-полезни за механизмите на тялото от един кат изкуствена материя. Между другото, това и педиатрите в Канада го казват - етажирането и ползването на няколко нива хубави естествени материи позволява на кожата да диша, в същото време затруднява проникването на студ. Естествено, това не важи за а/дъжд и б/истинските спортни екипи, от висококачествени материи, които обаче струват стотици долари.  Wink Моят син е обличан именно по този начин. Отделен е въпросът, че хубавите естествени материи са предизвикателство за намиране и си държат цена. Но са незаменими.  Heart Eyes (Точно днес се замислих пак по темата, след като тренирах с два ката памук и един кат фина вълна - гледка, обичайна за всяка хореографска зала, не е случайно.  Wink )

Аз пък като човек, прекарващ доста време в планината зимата (на ски) мога да кажа, че въпросните изкуствени материи са много по-добри от многото катове вълнени и тн. дрехи.. Помня като дете как ме навличаше мама с чорапогащници, дебели чорапи, катове половери и тн. а сега си слагам една тениска, отгоре "изкуственото" яке и си карам така и ми е и леко и удобно. Защо същото да не важи за децата Simple Smile Разбира се грейка за 20 лв. от пазара надали ще има този ефект.. става въпрос за качествена такава.

Иначе в някои от статиите на бгмама наистина не пише най-правилните неща...

# 76
Момичета, аз притежавам професионален екип за спортуване, но цената му (за да бъде наистина качествен) е твърде сериозна. Не бих похарчила подобна сума за сина си, например, докато не започне да спортува сериозно. Защото след година ще му е малко и подобен разход за мен е неоправдан. Неслучайно дадох примера за залите, в които тренират професионалисти. И не мисля, че тази статия е ориентирана към родители, които иамт възможност да купуват подобни скъпи екипи ( а и колко са такива все пак?). Затова написах това, което написах и, разбира се, от опит.  Simple Smile

pow, да си ходим по улицата и да спортуваме са различни неща, аз писах за спортуване. На мен също не ми е проблем да си ходя по улицата или на разходка в зимния парк с изкуствено яке, но все пак го избягвам в услуга на кожата си. Но не би ми попречило принципно. Обаче да се натоваря качествено на пързалката в средностатистическа изкуствена материя - не бих.

Завивките са друга бира. Аз също имам с изкуствен пълнеж. Ама докато спим не ни работят сърцето и дробовете на 150%.  Wink

# 77
Моля ако някой ходи, да погледне дали са докарали от онези дългите бонбони, които приличат на кабели  Flutter

# 78
Сега ме заинтригува... Аз никога не съм ги яла тези бонбони, че и не съм ги забелязала в никоя ИКЕА. Голям пропуск! Какво представляват? А на вкус?  Grinning Аз си купих черен шоколад, пробвах торти и съм вманиачена по чийзкейка им.  Crazy

Barbabeau , хакът ти не ИКЕА с люлката е сред първите резултати, които излизат на ИКЕА търсене в БГ Гугъл.  Mr. Green

# 79
Има с вкус на ягода - много са приятни, не са прекалено сладки; и с вкус на карамел - малко по-сладки на вкус. Интересни са, дълги около метър и приличат на кабел  Laughing
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60150925/
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/90150924/

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 16:53 от Ninia

# 80
Аз сигурно съм ги мислела за някакви спагетени изделия.  hahaha Още една причина да огранича ходенията - сладките неща.  Whistling

# 81
Barbabeau , хакът ти не ИКЕА с люлката е сред първите резултати, които излизат на ИКЕА търсене в БГ Гугъл.  Mr. Green
Хаха, сериозно?

Да, пробвах и ми се появи на 10 страница.
Никога нямаше да го открия сама, понеже използвам google.it Simple Smile

# 82
Ох пропуснала съм новата тема   bouquet

# 83
Аз сигурно съм ги мислела за някакви спагетени изделия.  hahaha Още една причина да огранича ходенията - сладките неща.  Whistling

Еми да, те точно при спагетите ги бяха наредили  Laughing Тези с ягода не са толкова сладки, аз за това искам да взема за децата  Mr. Green

# 84
  • София
И аз се върнах от ИКЕА току-що и то с празни ръце. Само чинии още малко взех, че да си направя пълен сервиз. Взех си и от мъничките закачалки за кухня... Плот, който  да става за нашата маса няма и ме е много яд. Дори нямаше в наличност най-малкият бял плот, който щеше да е компромис и в цвета и в размера, но може би така е по-добре. Ще трябва да мисля друг вариант сега.
п.п. Истинско удоволствие е да се разглежда магазина в работен ден!

# 85
  • София
Някой се интересуваше от тази поставка за Лаптоп- днес си я купих от нашенската Икеа срещу 25 лв

Няма я в бг сайта.
Сякаш има и някакви нови неща

# 86
Еми да, те точно при спагетите ги бяха наредили  Laughing Тези с ягода не са толкова сладки, аз за това искам да взема за децата  Mr. Green

Много подло.  Crossing Arms

Barbabeau , на мен още на 2-3 страница ми се появи, но не помня точно какво словосъчетание пуснах да търси с дума ИКЕА.  Grinning

marissha , кажи какво е ново?  Simple Smile Те трябва да с ново зареждане в момента.

# 87
  • София
    Изпуснах ви съвсем!  newsm51

# 88
Момичета, някой ползвал ли е услугите на монтажната фирма? Напатени сме от некадърни монтажи и затова  решихме, че сами ще сглобяваме кухнята, което обаче ни коства много нерви и сме до никъде.   Чудя се дали да не им се обаждам те да идват да довършат.

# 89
  • София
Черепахова, много ли е сложно?
И ние по същите причини плануваме сами да сме справяме и сега ме размисли.

Общи условия

Активация на акаунт