за секса

• 36 739
  • 517
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Е, щом така мислиш...

# 301
  • Бургас
Пък и то един секс в тая тема - само свирки и презервативи ...   Whistling

Какво лошо? Музика и балони - направо си е купон!!!

Joy Joy Joy  
Аааа, нищо, констатирам само, не се оплаквам  Mr. Green  Joy

Мон, като една св.. не е кой знае какво, как ли ще реагира, ако  ти отидеш на теб да ти направят една такава!

... направо срещу нищо ги правите, ей така, като за здрасти! Какво, страх ви е, че ако вие не ги правите, мъжете ви ще си ги получат на друго място?  Thinking

Това зависи от "уточнения", които се правят предварително, както вече някой писа  Laughing

Че на някои може и да им харесва просто да ги правят ... тази опция няма ли я  Thinking

А ако го правиш от страх и с погнуса, по-добре да стоите "на тишина" ... Mr. Green

Ай ся и нищо било ...  Joy Ирисче  Hug

# 302

Ми да, да не е някаква награда за специални заслуги, или пък нещо, дето го правят само НЯКОИ...
   Учи се още в начинаещия клас, вие го направихте кой знае каква ценност.

# 303
  • София
Обича-необича, да сте чували за ценноста на нещата? То, човек може много работти да обича да прави, ама едва ли срещу нищо! Например, може да обичаш да работиш, ама ще работиш ли за без пари?  Laughing Мноооого евтино го давате тук със св..., разочарована съм.

# 304
Обича-необича, да сте чували за ценноста на нещата? То, човек може много работти да обича да прави, ама едва ли срещу нищо! Например, може да обичаш да работиш, ама ще работиш ли за без пари?  Laughing Мноооого евтино го давате тук със св..., разочарована съм.

Само човек, който не го е изпитал - може така да говори!

# 305
А ако и те почнат така? Загоряла ти манджата, няма ласки.

# 306
     Анди, свирката е нисш пилотаж, сега хората не дават други работи. Тая дето "Свирки не се правят на всеки" е общо взето от седемдесетте.
    Ако не можеш да правиш качествени свирки, все едно не те бива изобщо, и за двата пола важи, и при това от доста време.
 Направо се учудвам, на всички тука сексуалния им живот ври и кипи, пък такива елементарни работи ще се окажат препъни камък...

# 307
  • София
е, щото пък размяната е измислена от вчера! като илюстрация на това, че св нищо не били, се сетих за един роман на Клифърд Саймък, май беше, в който на една планета парите растяха по дърветата и затова никой не ги смяташе за ценни. та, и със св-- е същото, особено ако извършителят на действието го смята за неценно - няма как и получателят да цени.

# 308
Мне е само до свирките.

# 309
  • Варна
Андариел, как вдигаш цената на свирката?

# 310
     И срещу какво я разменяш тая свирка? 

# 311
Значи  и да ти харесва, не трябва да се издаваш.

# 312
  • София
Кой, аз?   nnnuu knit

# 313
Аз пък не обичам на мен да правят, обичам само аз да правя. Та не получавам каквото давам, и? Изпуснах логиката - а ми е важно да знам!

# 314
Аз пък не обичам на мен да правят, обичам само аз да правя. Та не получавам каквото давам, и? Изпуснах логиката - а ми е важно да знам!

Таз пък.

Общи условия

Активация на акаунт