за секса

• 36 702
  • 517
  •   1
Отговори
# 390
Знаех си, че ще се стигне до позите! Знаех си! Laughing Flutter Laughing
Не мога да разбера само, защо сравнявате оралната любов със секса, ми те не са сравними, просто , защото всяко от тях си има своето удоволствие- просто ви се чудя. Laughing Rolling Eyes Laughing кво е това харесвам- не харесвам - тези които не харесват/дебатираната тук оралност Laughing/ са будали/ нямам за цел да ви обидя/ за мен, но разни хора , разни щения!

# 391
  • Бургас
Може мъжете им да са галантни кавалери, да ги карат да се чувстват дами всеки ден, да им угаждат, да се грижат да им е добре, спокойно и уютно и непрекъснато да им благодарят какви прекрасни жени са, а също така честичко да благодарят и на съдбата, че са се оженили точно за тях.

На такъв с радост ще посвиря и ще вложа целия си талант и старание! А ако всичко това се подплати и с дебел портфейл, отворен за нас като семейство, мога и шедьовър да сътворя. Embarassed  Laughing  Joy
И пак стигаме до момента какво ще провокира у теб поведението на другия. Ако мъжът е някой недодялан загубеняк, няма да се учудя, че жена му няма желание да посвири на инструмента му.

# 392
А постъпката на селяка, дето първо греши, пък после се вайка, няма да провокира нежност в половинката му - или жената ще се пречупи и само и само, за да не ходи пак навън, ще почне да се насилва и да прави неприятни за нея неща, или ще постъпи както е редно - ще плати да го пребият, пък после ще ходи да му се извини и да се разкайва.

# 393
  • Бургас
А постъпката на селяка, дето първо греши, пък после се вайка, няма да провокира нежност в половинката му - или жената ще се пречупи и само и само, за да не ходи пак навън, ще почне да се насилва и да прави неприятни за нея неща, или ще постъпи както е редно - ще плати да го пребият, пък после ще ходи да му се извини и да се разкайва.

Отдавна не бях чела толкова добър постинг - в десетката направо! newsm10

# 394
 Вече сме стигнали и до бой? После се чудим откъде тази агресия при децата.

Аз се върнах да си припомня за какво беше темата.  Установих, че няма данни за претенции от страна на съпруга към половинката му. Той вършил, каквото вършил, после се разкаял. Посочил е като причина за действията си "изтрещяване" не се споменава от какво или за какво. Липсата на френски ласки, като възможен причинител е предположение на авторката, което сме призовани да обсъдим.

Темата отдавна се отклони и разклони. Авторката се е отказала на 6- та страница и е призовала за изтриване на темата, но е пропуснала да уведоми модератор. След още 20 страници безсмислено глаголстване стигнахме и до пребиванев такива случаи. И адмирации за идеята ooooh!.

# 395
Аз също имам познат, който призна на жена си за своята изневяра, защото не можеше да я носи на плещите си. Ако щете в ярвайте, но аз му вярвам. Жената прие нещата. Заедно са си.  Laughing
Но това се случва мнооого рядко.
Обикновено си остават скрити изневерите. И не е в ярно, че рано или късно се разбира, пред очите ми - достатъчно примери за обратното... Whistling

# 396
  Как така не може да я носи на плещите си... та да я прехвърли на плещите на жена си, егаси нахалника.
  А, тя му простила. Ама пак можеше да и го спести.

# 397
Не знам, Ирис. Аз съм изневерявала, но не съм и помисляла да признавам.
Той, обаче, моя познат, съжаляваше за тази изневяра, тежеше му, че лъже жена си и реши - ще й кажа, нека тя да реши дали ме иска такъв, но не мога в лъжа да живея вечно...Странно, наистина  Laughing

# 398
Знаех си, че ще се стигне до позите! Знаех си! Laughing Flutter Laughing

Заглавието просто е предпоставка, да се зачекне всичко!
Не става иначе, от - до трябва да се разровят нещата!!!

# 399
 Аз бих предпочела да знам. Не искам да живея в измислен свят. Ако има нещо за казване, то трябва да бъде казано и колкото по- рано, толкова по- добре.

# 400
М, как може да си толкова загубена ooooh!. Ми ако някой каже на мъжът ти?  Пускала си тук снимки негови, ваши, някой ще го срещне на улица, ще го познае и ще му каже..

# 401
  • София
М, как може да си толкова загубена ooooh!. Ми ако някой каже на мъжът ти?  Пускала си тук снимки негови, ваши, някой ще го срещне на улица, ще го познае и ще му каже..
Къде е писала, че е изневерявала на мъжа си? Мисля, че говори по принцип.

# 402
Аз също имам познат, който призна на жена си за своята изневяра, защото не можеше да я носи на плещите си.

Oх  Laughing Помислих, че е казал за изневярата, защото жена му е дебела, безработна мърла и мъжа е искал тя го напусне като разбере.
А иначе съм на мнение, че всеки трябва да прецени колко могат да понесат плещите му и ако обича да не наранява партньора си. Иначе хем греши, хем после наскърбява допълнително половинката си с тъпите си признания.

# 403
М, как може да си толкова загубена ooooh!. Ми ако някой каже на мъжът ти?  Пускала си тук снимки негови, ваши, някой ще го срещне на улица, ще го познае и ще му каже..

Шантале  Laughing
Укроти се малко, а? Ще ти излезнат бръчки и не знам как ще я караш...
Не съм казала кога съм изневерявала и не влизам в онази статистика, че 34% с имали по 1 партньор в живота. Не знам разбра ли ме...

Янечек - той просто е такъв. Май не може да лъже, знам ли...Казва, че жената трябва да го обича такъв, какъвто е, тоест - той трябва да е открит и да остави избор да ли тя иска да е с него. Не само в тази си постъпка така е правил, някак е странен характер. Живее малко в негов свят, но пък много щастлив като гледам  Wink

# 404
Е, добре, Вилико, ти си знаеш, да не те мисля тогава. А за бръчките само студено кафе пия. Peace

Общи условия

Активация на акаунт