Re: Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (2)

• 27 279
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
  • София
това последното е някаква проява на сантименталност.. аз не бих го приемала драматично! Simple Smile
Laughing Mr. Green И аз не го драматизирам! Отдавна не си слагам на сърце подобни неща. Написах го, за да направя разликата от това да откажеш на позната и това да откажеш на майка си... и да я обидиш.
Това с майката си е трудно Confused Твоята, показала е сантимент наистина, но не и логика.
Моята я порязах още при първите покупки....дава пари жената сега, аз взимам необходимото. И да, засегна се първоначално Peace

# 676
Към ненужните покупки за бебето добавям цял комплект с обиколник  ooooh!
Оръсихме се над 50 лв за такъв от Вис Виталис, от който ще ползвам само долния чаршаф и евентуално олекотената завивка.
Днес сглобихме леглото и се оказа, че обиколниците не могат да се сложат, освен ако леглото не е на най-долното си ниво за матрака и не е от този тип, който е с решетки и от двете страни. В магазина всичко изглеждаше перфектно - леглото с обиколниците, ама кой да гледа, че леглото е на най-ниското ниво и обиколниците трябва да се залепят с тиксо, което хич не ми се вижда безопасно за бебето, да вземат да паднат отгоре му и да се задуши  ooooh!

# 677
  • София
то и без друго обиколниците не са от най-препоръчителните неща.

# 678
то и без друго обиколниците не са от най-препоръчителните неща.
да, ама кой да се сети  Sad
а и леглото, което купихме ми вади нервите и май току що намерих приложение на обиколника
като се качи нивото на матрака и отдолу зейва дупка, през която надзърташ директно в чекмеджетата  ooooh! ooooh! ooooh!
сега отивам да вържа обиколника отдолу - поне да му намеря приложение  Sick

# 679
  • Добрич
Те всички легла трябва да са така. И нашия обиколник  там ще му е приложението. То и без това го взехме само с една решетка...

# 680
  • София
да това с чекмеджетата е страшно неудобно и неприятно...то и нашето е така...та долните чекмеджета са ми склад за опаковани неща, дори като е на най-ниското ниво пак някак  се праши...

# 681
да това с чекмеджетата е страшно неудобно и неприятно...то и нашето е така...та долните чекмеджета са ми склад за опаковани неща, дори като е на най-ниското ниво пак някак  се праши...
това ако го знаех преди да го купя, със сигурност нямаше да е това леглото
и ние ще ползваме долните чекмеджета за опаковани неща, добре че поне на скрина му се затварят както трябва чекмеджетата  Crossing Arms

# 682
  • София
  За обиколниците мисля, че са нужни най- вече когато дете е малко по- голямо и е вече на долното ниво. Аз връзвах обиколника от външната страна в началото, за да не се виждат чекмеджетата  Peace

# 683
аз току що го вързах отвътре обиколника, чудно пасна, поне дупката няма да ме дразни  Mr. Green

# 684
  • Добрич
И нашите чекмеджета ще са за опаковани неща.

Някой пробвал памперсите на ДМ Babylove да каже мнение?
Че взех един малък пакет за родилното,но ми каза една позната че много твърди биле-да не го измъча бебето.

# 685
  • София
потай в темата на ДМ в на пазар, има ползващи ги със сигурност, но не съм обръщала много внимание...

# 686
Пелените на дрогерията са хубави.
Гащичките също. Отделно, че цената им е повече от добра.

# 687
много хубава тема, ще има да чета ....

# 688
Някой ползва ли ушен термометър на Браун. Ако може да ми пише на лични, имам няколко въпроса относно употребата му  Praynig

# 689
  • София
Момичета, по повод на леглата и чекмеджетата - леглото на сина ми е същото. Мъжа ми, когато го сглобяваше, сложи една дървена плоскост между леглото и чекмеджетата и по този начин затвори тази дупка, която се получава. Стана нещо като "таван" на чекмеджетата... Мисля, че всички легълца от този тип са така.... Пълна недомислица  Close Добре, че сме изобретателни - било с обиколниците, било по друг начин - решаваме проблема  Wink
anbibian, аз имам термометър на Микролайф - за чело и ухо. Еми никога в ухото не мери вярно. Дава ми разлика с близо 1 градус... И не я ползвам тази функция. Меря само на челото, а когато малкия ми позволи, за най-сигурно - под мишницата с живачен!

Общи условия

Активация на акаунт