Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 28 495
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • На черешата
 Момичета, стискайте ми палци.  Hug

# 151
стискааааам, макар и да не знам защо.

# 152
  • София
Добро утро на всички! Капризни или не такива сас си децата, когато са малки. Но се радвай - малки деца, малки проблеми, големи деца, големи праблеми!  ooooh! ooooh!
Да ти кажа не е баш така. До третата година обикновено е някакъв ужас, някакъв ад...децата врещят, не знаеш точно какво им е, къщата е като взривена... ooooh! ooooh! ooooh! След третата година до ужасния пубертет нещата са коренно различни. Сега гледам как в пъти ми е по-лесно с дребната от времето 0-3...Нооо като наджапа в хормоните - стягам нерви за тогава...

Ух, вчера се нагласува бързо нашата секция та в 8 си бях вкъщи..Обаче много умора, тази седмица на кътни зъби ще се кара...
Хайде лека и спорна седмица на всички  bouquet

# 153

Стискам ! Hug

Лека нощ и от мен ! Hug

# 154
  • София

Стискам ! Hug

Лека нощ и от мен ! Hug

Стискам палци и аз!

Лека нощ на всички! Hug

# 155
Вече не ме е яд какви ги върши все още" Мъжът ми "в неговия град.Пуснала съм го да си се среща с други които го интересуват и да си се среща с тях.Яд ме е на самата мен че се самозаблуждавах и му вярвах че ме обича но не е така.Май трябва наистина да му дам пълна свобода защото така хем е женен хем и свободен защото отговорността му е само издръжката към детето ни.В Море от любов-предаването по Би ти ви има наистина хора които се обичат и си помагат във всичко и между тях наистина има ЛЮБОВ.Но как да се убедя че ЛЮБОВТА я има и съществува?
Детето ясно че ме обича и неговата обич е чиста и искрена.Какво остава да вярваме в ЛЮБОВТА на децата си-вероятно това е начина.УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИЗПЪЛНЕН С МНОГО УСМИВКИ И МНОГО СЛЪНЧЕВ  Nature Sunny
пИТАМ СЕ ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ ЛЯТОТО ДА МУ ХОДИМ НА ГОСТИ С ДЕТЕТО И КАКВО ВСЪЩНОСТ АЗ ДА ПРАВЯ ТАМ И ЗА КАКВО СЪМ МУ И АЗ???

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 08:42 от ice_

# 156
Хей,момичета как сте?
Не съм ви забравила Simple Smile,но няма време.
Благодаря на всички ви за милите пожелания.
Надявам се тези дни да намеря малко повечко време за вас.

# 157
ice_ , на теб какво ти пука за това какво прави той, нали сте разделени. А и защо ще ходиш ти на гости при него, каква работа имаш ти там? Аз не мога да те разбера, ако някой трябвад ас е вижда с него е детето, не ти. Явно има някаква надежда в теб за ваше бъдеще.
А за море от любов смятам, че голяма част се хващат за събиране само заради това, че са в ефир и продължават със старата песен. А тези който са си заедно са си заедно, без значение дали ги дават по телевизора. Има хора които са срещнали човека до тях, а има такива дето са се заблудили в един човек и това е. Дано в бъдеще да срещнеш и ти твоя човек, да се обичате, но това нещо няма дас е случи докато таиш надежди за бъдеще с погрешният човек.

# 158
  • София
ето ме, тук съм  Laughing,
аз докато намеря време да пиша, колко неща са се случили.

galq_j82 честит рожден ден и от мен на малкия, и стига с тия болести, от сега само здрави да сте, много игри и забавления за малкия пожелавам, а може и за теб  Wink.

Не съм   Hug дано да сте се сдобрили, и аз така се карам като теб с моят за глупости, но след 2-3 часа сме се гушнали и се извиняваме, ама то при нас има и малко проблем с комуникацията, щото си плямпаме на английски  ooooh!.

ice_ затваряй книгата с твоя, стара е, овехтяла, а и не на последно място е скъсана и няма залепване Hug. Благовеста ти е отговорила вече.

Торнадо стискам и аз

Мен пък ме сюрпризираха днес в детската градина като плащах таксата, че ако съм искала намаление за 2 деца трябвало да съм донесла бележка за семейно положение, а пък в старата по акта за раждане си ги бяха написали и никакви бележки, молби и т.н. не съм представяла, аман от бюрокр............

# 159
Furia Hug

И аз се боря с бюрокрацията ! #Cussing out
Снощи ходих при личната лекарка , да ми напише епикриза са съда , че нали ще водя дело за издръжка .
Ей как ме ядоса тази жена !!! #Cussing out
Искам да ми напише , че детето боледува от инфекции на горните дихателни пътища ( което е факт , има 2 епикризи от болница за пневмония и гнойна ангина ) и , че има нужда от имуностимулатори и витамини . Не я карам да лъже , аз имам касови бележки от аптеката , но от съда искат да е написано от лекаря .
" Те , адвокатите , за пари всичко щели да излъжат , че то кой не пие витамини ?" Rolling Eyes #Cussing out ooooh!
Обяснявам , че понеже с таткото не можем да се разберем човешки , се съдим . Не е моя прищявка . Ама тя като чу съд , все едно в затвора ще влиза ! ooooh!
И пак повтаря , " Те , адвокатите ..."
Абе , жена , аз тези пари ги давам , със или без твоята препоръка , но трябва и БНД да участва .
А като не ще , го съдя и съда има изисквания !
Луда работа ! Crazy
Оставих всичко и днес ще мина да я взема , да видим какво е съчинила ! Crossing Arms

# 160
happy mama лекарите като чуят за съда и им става нещо. Може веднага да изкара, че всичко това не се е случвало и до сега детето от нищо не е боледувало. Просто ги е страх.

# 161
Ох , взех я въпросната епикриза .
Не е това , което исках , ама как да се разправям с нея ???
Наистина я е страх , от какво , бе ? #Cussing out
А пък колко неграмотно и с какви грешки е написана , нямам думи ! ooooh!

Ще я види адвокатката , ако трябва ще ходя и при очната лекарка , и тя да пише . Thinking

# 162
Моята адвокатка ми каза още лятото преди да заведе делото да съм искала от аптеката да ми издават фактура,ако ще и един панадол да съм купила.Ама като все забравям,сещам се чак вкъщи.Инъче от както се е родил сигурно сме дали 3000 лева за лекарства и лечение.За едни пари от порядъка на 100-200 лв са готови да ни изцедят .

# 163
  • София
happy mama да пратиш и личната на очен, че явно не си вижда правописните грешки.

Това за фактура, не знаех че трябва, ще го имам в предвид, ама нашия като не работи, а по цял ден играе на компютъра - кво увеличение , кви 5 лева  ooooh!.

Да кажа една смешка, обажда се БНД да се разберем за Събота да вземе децата, после се чува с децата и моята сладурка му предлага да се чуе с приятеля ми hahaha, а той се дърпа, но тя настоява и настоява - що бе тате не искаш, чакай ей сега ще ти го дам  Joy, връща ми телефона дъщеря ми, а отсреща чувам - ми това е, хайде чао. Кво ли си е мислил, че ще му дам да говори с моя hahaha.

# 164
Furia, ама дъщеря ти за малко да му докара инфаркт на твоя. Може ли такова нещо.

Happy mama, не обръщай внимание на правописните грешки, важното е да ти свърши работа бележката.

Онзи ден се обаждах на моето БНД да го питам кога смята да започне да плаща неиздължените от май месец издръжки, а той ми отговори, че изборът да бъда самотна майка си е мой и не може да ми помогне защото от 7 месеца е безработен. Сякаш ако живеехме заедно щеше да дава някакви пари при условие, че вече толкова време не може да си намери работа. Laughing

Добре, че не му се връзвам на глупостите.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт