Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 28 497
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ами сам си избра да живее сам, но моята си е любезна не може да и се отрече иска татко и да се чуе с всички, бас ловя че и ако съседа беше у дома и него щеше да му го даде на телефона  hahaha

# 166
Furia, ама дъщеря ти за малко да му докара инфаркт на твоя. Може ли такова нещо.

Happy mama, не обръщай внимание на правописните грешки, важното е да ти свърши работа бележката.

Онзи ден се обаждах на моето БНД да го питам кога смята да започне да плаща неиздължените от май месец издръжки, а той ми отговори, че изборът да бъда самотна майка си е мой и не може да ми помогне защото от 7 месеца е безработен. Сякаш ако живеехме заедно щеше да дава някакви пари при условие, че вече толкова време не може да си намери работа. Laughing

Добре, че не му се връзвам на глупостите.  Crazy

Този рефрен ми е до болка познат ! Mr. Green

kalinchita ,

Аз не й се връзвам за правописните грешки , тя се излага в случая , но не е написала това , което я помолих " Щото , те адвокатите щели да вземат пари ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes "

Furia ,
Голям номер му е спретнала дъщеря ти ! Joy

# 167
kalinchita - до болка познато  Whistling
Изобщо не се занимавай с него, за това са съдия-изпълнителите  Peace
Ако наистина е неплатежоспособен, съдът ще го докаже и ще ти плаща държавата - по-нисък е прагът, но все е нещо  Simple Smile

# 168
  • в моя свят на мир и любов
Моята Елисаветка има големи трудности в училището.
Не взима участие в час, мълчалива е в междучасията, рядко се включва в игри, получава средни оценки, а знам, че има по-големи възможности. А у дома се държи нормално, спокойна и щастлива е.
Мисля, че й е време да се събуди от съня в който живее и във вторник ще я водя на психолог. Определено има някакъв невидим проблем, който й пречи да се развива напред.

Аз от известно време съм без работа и си стоя у дома. Вчера обаче харесах един офис в Студентски град и го наех. Ще регистрирам собствена фирма за счетоводни услуги и се надявам, че до няколко месеца ще имам достатъчно работа за да се самоиздържам. Малко отзад напред действам, но стоенето вкъщи не ми се отразява добре.

# 169
  • София
Здравейте на всички!

luda добре си го измислила - сама си си шеф! Успих!

Споделям семестриално завършване на магистратура. Сега ми остава само дипломната работа!

# 170
Честито , Naddya bouquet  bouquet  bouquet
И успех на дипломната работа ! Hug

luda ,

Успех и на твоето начинание ! Hug

# 171
  • София
luda, след психолога ще кажеш ли дали има полза? Моята не знам на какво трябда да я водя или да пие Антиблейкин и Антитуткин! Вчера от блеене и туткане вместо да си остави телефона там където учителя ги заключва да вземе да го остави...на двора на пейката! И се сетила след един час!!!! Shocked Shocked Shocked да го потърси! Резултат - сега е без телефон и така ще бъде поне до нова година! ooooh! ooooh! ooooh!
Та вчера никак не ми беше ден, ама днес почивам...

# 172
Антиблейкин и Антитуткин  Joy Много ме разсмя. То и аз имам нужда, ама на мен няма кой да ми се кара Grinning

Вчера тръгнах да водя децата на едно хълмче и поръчвам на Ели да си вземе нещата за рисуване, да порисува малко. Аз съм приготвила сандвичи, взела съм постелки и тръгваме. Ели си сложила нещата за рисуване в една прозрачна торбичка и върви пред мен. Чак по средата на пътя се усещам, че тя си носи само моливи, но не и блокчето. Хем на нея се смях, хем на мене си, че половин час я гледам и не загрявам.

# 173
  • На черешата
 luda, къде в студентски град ?
 Happy mama един въпрос към теб имам, може ли да ми оставиш телефон на лични, моля ?

# 174
Моргана, аз вчера не загрях и като прочетох Антиблейкинг, доста заспало се възмутих, че ще тъпчеш момичето си с хапове  Joy Антитуткин  Laughing

# 175
  • София
Фолче, аз на моята дъщеря съм казала, че ако се проведе конкурс за тутли тя веднага ще го спечело. Но! Докато се натутка да иде да си вземе наградата, някой ще я изпревари Joy Joy Joy
Та затова искам двойна доза Антитуткин и Антиблейкин...ама май аз трябва да си взема тройна доза Презкурин
http://media.snimka.bg/9636/025527777.jpg?r=0

Joy Joy Joy

# 176
luda, къде в студентски град ?
 Happy mama един въпрос към теб имам, може ли да ми оставиш телефон на лични, моля ?
В сградата на Mania, чудесен малък офис, с две стаи, две тераси, малък наем, без обичайната месечна такса за поддръжка на входа /обикновено около 70-100лв/

# 177
Здравейте, момичета!  Hug Не съм влизала от толкова месеци, че сигурно съм била забравена и отписана, но буквално не съм имала време. Непрекъснато работя - през деня в офиса, а вечер и уикенда от къщи за втората работа. Няма никакво празно и съм зверски изморена и недоспала, да видим докога ще издържа. Аман вече от пустите му пари, цялото ми съществуване се върти около това да се издържам и нищо не остава за душичката и да се порадвам на живота. Но дребното да е живо и здраво, пък сегашната криза я гледам като временна и се надявам скоро да отмине.  Peace

Не съм, честито за третата бременност и дано е лека и безпроблемна!   bouquet  И аз мисля, че си много, много смела! Три деца си го представям като тотална лудница.  Crazy  Но пък който има нерви да издържи няколко години на недоспиването и капризите, после има пълна къща с детски смях, което е страхотно.  Hug

Калинчита, оправихте ли се с ушите? Ние бяхме два пъти с възпаление на Евстахиевите тръби през май и юни, дори детето оглуша за известно време. Много беше страшно! Непременно я следи дори и след излекуване дали чува добре. Жалко, че и вашият БНД не дава никакви пари... Много е тежко да си с болно дете и да си даваш всичките пари за лекарства, зимата 70% от времето и ние сме така...

Морг, Fall, изобщо не мислех, че тук ще намеря друг фен на Nightwish (имам им всичките албуми и ги знам наизуст)!  Mr. Green  Язък само за раздялата и новата вокалистка. Миналия месец ми капеше кръв на сърцето, че не можах да отида на концерта на Таря в Пловдив, ама точно тогава нашите бяха на почивка и нямаше никой, който да може да гледа дребния.  Cry Но иначе той от бебе е "закърмен" с такава музика.  Mr. Green

Happy mama, като ви чета и треска ме тресе какво ще става, като стане моят дребус ученик. То и сега разходите са огромни, пък тогава съвсем...  ooooh!  Стискам палци да успееш да си издействаш по-висока издръжка!  Hug

Торнадо, честит нов мъж и дано се задържи и те направи много щастлива!  Hug  Стискам палци проблемът с малката ти дъщеря да се реши, но, за съжаление, не бих могла да дам никакъв съвет. Ако моето дете го правеше това, 100% бих казала, че се опитва да ме работи, а аз тази игра категорично отказвам да я играя.  Mr. Green Но при твоята госпожица може да е друго, ти си я познаваш най-добре. Само внимавай да не започне сега, покрай това, че е дете на разведени родители, да се прави на нещастна и пред теб, и пред баща си и да си извоюва да й се позволява твърде много и при двамата.  Брат ми е го е направил този номер едно време и е било доста кофти за всички, вкл. за него.
А ако не е тайна, къде се запознахте с новия мъж? (извинявам се, ако вече си писала и не съм прочела, нямаше как да се връщам всички теми назад)

luda, много си смела, адмирации!  Hug  Дано ти потръгне фирмата!  Peace  Поне от счетоводни услуги винаги има нужда и не може без тях, така че е добър бранш, дори по време на криза.

# 178
  • На черешата
Фолче, аз на моята дъщеря съм казала, че ако се проведе конкурс за тутли тя веднага ще го спечело. ....

Ааааа, не бързай. Ние ще ви бъдем жестока конкуренция.  Mr. Green

# 179
Фолче, аз на моята дъщеря съм казала, че ако се проведе конкурс за тутли тя веднага ще го спечело. ....

Ааааа, не бързай. Ние ще ви бъдем жестока конкуренция.  Mr. Green

Много ви моля не се карайте ! Joy

Миналата вечер моята кипра ще ходи на театър с Асен Блатечки - Мъжка забавачка .
Поръчано ми е да принтирам снимка , че да си иска автограф .
Аз съм свършила това , донесла съм я , билета за театър е в джоба със снимката , отвън на видно място в антрето .
Девойката се гласи сума ти време , ходи да си вика кавалера ( едно момченце от етажа ) , той не бил готов и тя , докато го чака , се забля на компютъра - пусна си музика , танцува ...
Както и да е , тръгнаха двамата , доста късно , според мен .
След десетина минути вратата се отключва и девойката влиза ядосана и засрамена едновременно , защото чак в автобуса , на първата спирка се сетила , че си е забравила билета ( и снимката  Mr. Green ) .
Връщането и отиването пак до театъра , естествено с такси й излезе доста скъпичко , но аз й казах , че няма да плащам за нейната разсеяност . Naughty

Cameron Hug

Вчера си мислех за теб , че от много време те няма .
Радвам се , че си добре , то парите никога не стигат , но това е положението . Crossing Arms

Тук не знам дали писах за очилата , готови са , 190 лв . , добре , че ни направиха отстъпка .
 bouquet
И ботуши си имаме , с тях - 40 лв. сумата за ученичката стана 630 лв.
Да е жива и здрава , аз също , че ако чакам на БНД , си оставам само с чакането . #Cussing out
Да видим съда какво ще се произнесе по въпроса ? Thinking

Торнадо , как си мила ? Палците помогнаха ли ? Wink

Общи условия

Активация на акаунт