Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 580
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
+ 2 кг съм..ако това е повод за хвалба..))
Нямам сериозни драми към момента - това вече си е за хвалба..))

Понеже съм ти фенка и знам , че много държиш на фигурата си , първото може и да не е , но второто - дай Боже всекиму ! Hug

# 46
  • София
И аз да пожелая топла вечер и да Ви честитя първия сняг Sunglasses. При нас днес беше слънчево и около 11 градуса..надявам се да се задържи безснежно поне още месец, но да видим..

Моргана специална покана получаваш за севера ще има да се радваш на зима и сняг дълго време Simple Smile
И кънки може да покараме върху леда.
Благодаря, мила! Кажи колко си на север та да позавидя още по-грозно Wink Wink Wink И защо нямате вече сняг? Joy Joy Joy Като дойдеи - прати ми малко, плиийз, много обичам..ама не и когато се размърля по улиците...
Тук е ветровито и студеновато достичка...но пък ми е много уютно като се прибера вкъщи при всичкото народ....и да се размажем от лигня с дребната Wink Wink Wink

# 47
  • На черешата
 Ааааа,достатъчно на север е тя, нейде из Скандинавите беше. Аз също обичам снега, много ми се ходи в Аляска например. А дребното му е мечта да го заведа да види Дядо Коледа.

# 48
  • На остров
Добро утро  Simple Smile,

Аз съм на един остров в едно езеро в околностите на Стокхолм, та на север сме спрямо БГ, но всъшност тук има много, много по на север  Laughing..та там на север, визирам Кируна например имат около 30 см сняг в момента. При нас все още няма, но като дойде ще пратя на всички по много ..Аз съм си харесала едни ботушки, модела се казва Сибириа и тук всички ми се смеят, че не се в Аляслка или Сибир..
Когато завали е много красиво и бяло, толкова бяло, че те заболява глава понякога.

Не мога да не споделя и с Вас голямата ми радост днес за размяната на Гилад..невероятно е след толкова много години..дано всичко мине успешно..

Хубав ден от мен аз отивам да се уча  bouquet..

# 49
imaHug

Въпреки , че не обичам студа , в Швеция бих живяла с удоволствие ! Heart Eyes
Най-добрата приятелка на майка ми живее от над 20 години в Стокхолм със семейството си , много са ни разказвали и съм възхитена от всичко , което знам ! Heart Eyes
Изключително уредена държава , във всяко отношение !  Hug Hug Hug

# 50
imaHug

Въпреки , че не обичам студа , в Швеция бих живяла с удоволствие ! Heart Eyes
Най-добрата приятелка на майка ми живее от над 20 години в Стокхолм със семейството си , много са ни разказвали и съм възхитена от всичко , което знам ! Heart Eyes
Изключително уредена държава , във всяко отношение !  Hug Hug Hug
уредена, защото са шведи. ако българите се преместим там ще я съсипем  Joy

# 51
То българите където и да отидем всичко съсипваме ако сме само ние. Добре, че отиваме при други да се научим малко на ред и да се спазват закони, защото тук това не правим, за съжаление.

# 52
И аз при вас!
Морг, доволна ли си вече? cold Wear Umbrella

# 53
  • На остров
Грозно пате, Happy mamma чакам Ви заедно с Морг и всички мами които са фенове, имам огромна нужда от едно излизане по женски Simple Smile, днес имаше огромни вълни на ферито и ми стана лошо..

Не съм съгласна за съсипването и спазването на законите. Аз винаги съм ги спазвала независимо къде съм. Гордея се, че съм българка и смятам, че качествата на един човек не зависят от произхода му.Тук всички българи, с които си общувам са възпитани хора, които спазват реда законите и т.н.

# 54
  • София
Има, с най-голямо удоволстие ще те визитирам, но засега е само виртуално Hug Hug Hug
Моята детска мечта си е да живея в Скандинавието....ама може някой ден и да ми се случи, знае ли човек? newsm78 newsm78 newsm78
Да вземе дребната като не е вече толкова дребна да учи скандинавистика та барем тя да ми осъществи мечтата Joy Joy Joy
То да съм доволна - не много...щото ветровито много, а сняг още няма Wink Wink Wink
Ама ще дойде и това време Wink Wink

# 55
Хайде и аз тук,че съм отървала доста... ooooh!
Благодарско за темата на Хепи мама... Hug

Не съм ,да ти е живо и здраво момченцето на патерички.... Hug  bouquet
Прочетох и нещо друго,много се радвам за теб... Hug

Ехеее,Магарчо...хич да не ми се оплакваш за килцата,тя Стелс правилно ти е казала...ти и 5 да качиш няма да ти личи.... Hug

Пате,Тина,Уиуи...как сте бе гълъбчета? Hug

# 56
Морг, при нас има сняг.Аз и затова те питам. Тази сутрин беше снежна приказка. До обяд вече нямаше и помен от нея, но пък сутринта беше бяла.

Не съм, направо съм изпуснала.Честит ти пораснал Стоян! Да ви носи много радост и здравето се при него да е  Hug

Мери, как да сме Simple Smile Гледаме се с Дани и се наслаждавам на майчинството. Велианка - сладуранка как е?  Heart Eyes

# 57
  • София
Пате, къде сте та имате сняг? Чувам, че из Варненско било страшно тези дни....
Прати малко сняг, аз поне ще му се радвам искрено и лично Grinning

# 58
Търновско сме. Simple Smile Последните дни мислех, че живея в друга България като гледах новините, но тази нощ и нас ни застигна. И не е високо изобщо при нас.
Пращам ти много, щом искаш, но ще ми се сърдят шофьорите, най-вече. Laughing

# 59
Морг, то метълът в Скандинавието да се чудиш климатът ли го топли, или масовите шизофрении (1/3 от скандинавците са потърпевши, или самите те, или някой от семейството им)
Така че само си представи за какво си мечтаеш  Crazy

Аз половин ден се мотках в Народна библиотека, за да си снимам литература за "ромите" - трябва да развия пространен дипломен проект на тема какво му куца на образованието и колко е важно ромите да се интегрират и да не бягат от училище. Библиотекарката реши, че такива като мен били "много сладки" и се поинтересува от научната ми степен - то в заглавията едни интеграции, нали разбирате, едни призиви за ценността и богатата история на ромската култура  Laughing Малий, в какво се забърках

Общи условия

Активация на акаунт