Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 601
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Fall ,

Ама ти верно с много сложно нещо си се захванала ! Blush
Не е ли по-добре да смениш темата с "Ограничаване раждаемостта при ромите ." ?
Как да интегрираш хора , които не желаят интеграция ? newsm78

ima ,   Hug Hug Hug

Благодаря ти за поканата , но и аз ще се възползвам за сега виртуално ! Grinning

Мери ,

Къде се губиш , бе момиче ? Hug
Как е малката сладурка ? Heart Eyes

Пате ,

На Морг й пращай сняг , но към нас - не ! Wink Wink Wink

# 61
Тук съм аз,чета ви редовно,но не остава време да пиша. Peace
Малката не иска да се отдели от мен,големи ревове голямо нещо....също така сме станали големи гевезета , откакто сме на ясла/трета седмица вече/.Кога ще свикне не знам,тази сутрин на буксир влязохме,а има сутрини отива без проблеми... newsm78
Естественно и аз започнах работа... newsm53..,да не ви казвам колко хубаво ми беше вкъщи... Wink
Празнувахме детски рожден ден миналата седмица,тази на баща ми...изобщо пълен график....,както се казва сега започват празниците при нас... PeaceМетнала съм се на всички поводи аз да правя тортите...,мъча се тука дето се вика....и така иначе едно също.Нищо ново под слънцето,нито загоряло, нито без тен... hahaha Joy

# 62
Абе да си призная и на мен ми беше много добре като бях в майчинство , но пък и като се върнах на работа , също ми беше добре .  Peace

А малката ще свикне , но зависи все пак . Малка е още , моята девойка и в градината ревеше и то голяма беше , срам ... Embarassed

Мери , ама такива вкусотии си сложила в подписа си , все изкушения ! Heart Eyes

# 63
Ха ха ха ,вземай смело от тези сладки изкушения...,ако искаш може само от средната кутия с бонбонки.... Wink Joy

# 64
  • София
Морг, то метълът в Скандинавието да се чудиш климатът ли го топли, или масовите шизофрении (1/3 от скандинавците са потърпевши, или самите те, или някой от семейството им)
Така че само си представи за какво си мечтаеш  Crazy
Фолче, а българите чалгата ги тресе и стигат до 90% полудяване (а с новите цени на тока и разните му другости не сами ще си говорим, че и отгоре)..та знам аз за какво си мечтая Wink Wink Wink
А между другото интересувала съм се от менталните заболявания - вече се викат биполярни разстройства, че шизофрения не е политически коректно. Та процентът е неотклонен  - не помня колко - но си е такъв за всички човешки общества....Може би тук в БГ не се говори затова и ти се струва, че нямаме луди...ама просто не знаеш колко са много Wink Wink Wink
За Скандинавието е типична депресията....но пък най-много самоубийци има в Унгария....така, че искам си аз детската мечта..пък ако ще и до шизофрения да ве докара Laughing Laughing
Та скандинавския метъл отдавна ми е на душата..едно лирическо отклонение за поздрав:

http://www.youtube.com/watch?v=x2sd8UMUaIk&list=PL074BC9E9AE … 75AC&index=10

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 22:58 от Morgana

# 65
Морги, разстройствата от шизофренната група са едно, афективните разстройства - биполярно р-во и депресия, са друго.  И наистина проблемът е тежък не толкова с психичните болести по принцип, колкото със шизофрениите, които са много по-чести тъкмо в Скандинавието. И с депресиите. И с алкохолизма. Между другото, с радост бих прекарала там няколко години, но с това ситното сега явно няма да е скоро.

Моето предпочитание от НайтПиш   Wink е Sleepwalker.
http://www.youtube.com/watch?v=RGMirSbimyE

# 66
  • На остров
Хайде и аз да се вмъкна на тема различни видове разстройства..определено тук хората ми изглеждат много по усмихнати и приветливи от родината. Сигурна съм, че има хора с различни заболявания, но то навсякъде има, но тук хората не се обръщат на другата страна и не смята това за нещо заразно, полагат доста грижи за тези хора. Иначе няма значение къде живеем важно е да се чувстваме добре Peace.

За Морг и за другите метал фенове има един много популярни летни фестивали смятам ще се впишете идеално там..

Пожелавам хубав и слънчев есенен ден на всички, тук е невероятна феерия от цветове.  bouquet

# 67
Ima, не знам как е при вас, но аз прекарах месец-два в Копенхаген и това, което ме впечатли най-много беше големия брой усмихнати и приветливи хора. Не съм имала нито един случай да се обърна за помощ към датчанин и да ми откаже. Случвало се е да ме водят на 15 мин разстояние пеша за да видя малката русалка например, вярно, че е дребно и не коства кой знае колко усилия, но само в Дания ми се е случвало подобно нещо.  Laughing

# 68
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Оооо, Мери, страхотни торти си започнала да правиш! За др вкусотии няма да коментирам, че ще ми подгизне клавиатурата от стичащи се лиги!   bouquet

На фестивал по скандинавието и аз бих отишла, ама за живеене, нека Морг си ходи, аз съм за някъде на юг, да ми е топличко!  Grinning
 И да благодаря за музикалните почерпки, възползвах се!  Mr. Green

Като стана дума за психически разстройства, ей ме мен, всички ме обявиха за болен мозък и не само мен, ами и мъжът ми.  Mr. Green

# 69
Здравейте мами!  Hug
 Гледам за биполярно разстройство говорите ...хихихи.... Аз имам  чувство  , че само  в БГ  нещата  са просташки и  селски.  Никъде  го  няма това нашето ...  Mr. Green Mr. Green
  вчера  беше страхотно време та  с бебка бяхме  цял  следобяд  навън. Днес пак  се очертава такова за това ви оставям !  
Мери , честито ти почване на работа. Аз когато  почнах работа след майчинство ми  беше супер!  Peace А Малечка ще свикне ...рано  е още. Да не ти казвам че аз ревях  всеки  ден когато  ме водеха на градина и  ... срам ме е да  кажа чак  до  предучилищна група... Тогава пък  мрънках, правех пазарлък с майка ми  ... ЛУда работа #Crazy #Crazy #Crazy Много  се притеснявах  синът ми да не е такъв като  мен ( че е същия кози инат кат майка си) , но  слава  богу плача беше няколко  дни  а дебатите ..... те продължават и  до  днес но  вече са свързани  с училището. Не  му  се ходи и тва си  е .. ooooh!

# 70
Стелс , днес времето е супер за разходка ! Hug

ima ,

За фестивала ме брой и мен ! Wink Wink Wink

kalinchita Hug

Как си , как е малката ? Ходи ли на градина ?

Ние приключихме с униформата . Цифром и словом 140лв. + 140 за помагала + 48 лв. карта за автобус до края на годината + 75 лв. яке , до тук 403 лв. само за училище .
Ботуши още не сме купили и прословутите очила . Слава Богу днес намерих една оптика , където ме успокоиха , че в рамките на 100-120 лв. може да ни изработят очила , с хубава рамка и хубави стъкла . Peace
Големи мошеници са тези търговци , ей !  #2gunfire
Досега съм обиколила 3-4 оптики и навсякъде ми обясняват , че  за този диоптър по-евтини стъкла от 80-100 лв. на стъкло няма . Twisted Evil
Да , ама се оказа , че има !  Peace
Бях се подготвила психически , че ще дам не по-малко от 250 лв. за очила и сега си отдъхнах , че ще са наполовина . Grinning
БНД , естествено не дава нищо , та съм решила да водя дело за увеличение на издръжката ! Peace

Хубав ден всички ! Hug Hug Hug

# 71
Happy mama, браво на вас, че сте приключили с екипировката за училище. Аз като гледам нашата за детска градина излезе почти толкова с тази разлика, че купих и ботуши. Сърцето ме заболя като дадох 65 лв за едни нищо и никакво ботушки дето ще ги носи само 4 месеца и после ще ги хвърли.
Иначе малката ходи на градина точно една седмица и още на петия ден се върна с разстройство и после беше една седмица болна вкъщи. От понеделник пак е на градина, но вече няма желание да ходи, мрънка, дърпа се, вчера ми каза, че иска да падне по стълбите за да не ходи на градина.
При тях са 30 деца в групата и първата седмица учителката каза, че е била много несигурна и само е седяла и се е оглеждала в началото. Явно лудницата в групата й е дошла в повече.
Вчера я водих на УНГ и се оказа, че хремата, с която се борим вече трета седмица е синузит + възпаление на Евстахиевите тръби. Ще застрелям педиатърката й дето смени три вида капки за нос вместо да преглътне гордостта си и да я изпрати при специалист. Вчера платих и 30 лв преглед защото нямаше кога да ходя за направление. #2gunfire

# 72
За пореден път се убеждавам , че тези педиатри са уникално тъпи !  #Cussing out
Ако не всички , то болшинството от тях !
Дано се оправи по-бързо детенцето ! Praynig
Нямаше да се стигне до там , ако бяхте отишли навреме при УНГ , ама те нали от всичко разбират , що да дават направления за специалиост ? #2gunfire

А тази градина с 30 деца  ooooh!, не че и при нас не беше същото , де !  Twisted Evil
28 бяха ...

# 73
  • София
Ima, не знам как е при вас, но аз прекарах месец-два в Копенхаген и това, което ме впечатли най-много беше големия брой усмихнати и приветливи хора. Не съм имала нито един случай да се обърна за помощ към датчанин и да ми откаже. Случвало се е да ме водят на 15 мин разстояние пеша за да видя малката русалка например, вярно, че е дребно и не коства кой знае колко усилия, но само в Дания ми се е случвало подобно нещо.  Laughing
акво говориш...та аз в Копенхаген обърках S-бана...перона де...Обърнах се към първите ми попаднали хора - младо семейство. Не само ме заведоха до там, а и мъжът грабна багажа и ми помогна....Вярно, че бях там преди 15-тина години, но вярвам, че и сега е така там. Аз оттогава се влюбих в Скандинавиета и си страдам тихичко на втора Wink Wink Wink
А за метъл фестивалите - душата ми плаче за такова нещо, ама за сега няма.....Имах идея някога с дребната да отидем до Рованиеми - обаче е зловещо скъпо... ooooh! ooooh! ooooh!
Хепи, хубаво е, че сте успели с по-евтини стъкла да се разминете за сега...Ние от миналата седмица се сдобипме с ботуши и засега приключвам с пазара Wink

# 74
Честито , Морг , със здраве да си ги носи Лори ! Hug

Ние утре ще ходим да търсим , че съм в комисия за изборите и събота и неделя ще съм заета .
Да не помислите , че много си падам по политиката , хич даже , ами да изкарам някой лев ! Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт