Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 609
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честито , Морг , със здраве да си ги носи Лори ! Hug

Ние утре ще ходим да търсим , че съм в комисия за изборите и събота и неделя ще съм заета .
Да не помислите , че много си падам по политиката , хич даже , ами да изкарам някой лев ! Wink Wink Wink
Хепи, вече ще ни заподозрят Wink Wink Wink И аз се самонакиснах в комисия по изборите и отсега стягам сили да издържа 2 недели....И мен ако питаш - бих проучила кой дава най-много пари и на таз партия да съм в комисията Wink Wink Wink То се оказа, че и съботата ще е заета с разните подготовки ooooh!

# 76
Честито , Морг , със здраве да си ги носи Лори ! Hug

Ние утре ще ходим да търсим , че съм в комисия за изборите и събота и неделя ще съм заета .
Да не помислите , че много си падам по политиката , хич даже , ами да изкарам някой лев ! Wink Wink Wink
Хепи, вече ще ни заподозрят Wink Wink Wink И аз се самонакиснах в комисия по изборите и отсега стягам сили да издържа 2 недели....И мен ако питаш - бих проучила кой дава най-много пари и на таз партия да съм в комисията Wink Wink Wink То се оказа, че и съботата ще е заета с разните подготовки ooooh!

Joy Joy Joy

# 77
  • На остров
Добро утро,

Морг с здраве да си ги носите придобивките, аз вчера си поръчах дрехи он лайн за пръв път да видим какво ще стане  Sunglasses.
kalinchita дано се оправи бързо дечко, ние така преди години стигнахме до медикаментозен васикулит от немарливост на докторите.
Тук хората са много усмихнати наистина и почти всички говорят англ. език, което в началото си беше голям плюс за мен. Спомням си първия път като се качих на автобус, една усмихната шофьорка с бяла риза, говореща англ. обясни ми всичко, пожела ми приятен ден и накрая благодари на всички пътници, че са се возили.

И аз мисля да гласувам в неделя да видим дали ще ме допишат в списъка. Успех с избирателните дейности на всички участници в процеса.

За метaл феста се оформихме голяма група като преброим и децата..аз съм по скоро рок фен но ще се впиша и метала за да ни е весело  Sunglasses..

# 78
Засега сякаш моята започна да се оправя след като сменихме лечението, да видим какво ще каже лекаря следващата седмица.

Сутринта я возя с такси на градина и вътре шофьора си беше пуснал мета, а малката се обръща към мен и ми вика: Мамо, чуй каква красива музика! На мама милото рокерче.  Heart Eyes

# 79
Моята девойка и тя е закърмена с rock and heavy !  superuu  superuu
Добре , че по това не прилича на БНД , че той само чалги дъни ! Sick

# 80
Дъщерята пък много обича българска народна музика-хора и ръченици.

# 81
Няма лошо ! Grinning
Кофти е , ако слуша чалга . Защото чалгата не е само музика , а начин на живот . Който освен с пошлост , с друго не се отличава . Sick

# 82
  • София
  202uu и  smile3558

Тук съм и ви чета ама няма с какво да се похваля, а за оплакване май и там няма, ако не броим 3-4 5  Embarassed килца плюс. Та четох аз и ще взема да се хвана на 90 дневната, лошото че коледа е след има няма 2 месеца, та каква диета ще е тогава  hahaha. Нищо после ще започна още една 90 дневна  Joy.
А похвалих ли се, че преместих и малката в градината на кака и.

# 83
Ох , с тия диети ...
Аз тази седмица съм на ограничителен режим ( без сладкиши ) , хляб не ям вече втора година и не ми липсва . Резултата е -1 , което е добре ! За 5 дни . Дано да се задържа така поне още две седмици , после е лесно .

Много хубаво , че двете деца са в една градина . Peace
Ще си спестиш време да обикаляш . Hug

# 84
  • София
Хепи, завиждам на волята ти за диети и стискам палци да продължиш толкова надолу колкото ти се иска...И да ги задържиш после. Аз отдавна се отказах от такива мъки.....Просто си обичам сладичко и това е Wink Wink Wink
Отивам да стегна къщата, че както гледам и двата дни от уикенда са ми гръмнати с общественостите, за които се хванах....да се  #2gunfire #2gunfire в главата проста.....ама пустите му парици ме поблазниха, че сметките за топлото нещо упорито отказват да се разчистят Wink
Лек и приятен уикенд на всички!

# 85
Морг , моят таргет не е много голям 3-4 кг. , но аз по принцип не си позволявам повече от 5 да кача ,
Първо не се понасям , второ по-трудно се свалят . Peace
Но скоро четох в една тема за кг в Семейни отношения доста неща за вредността на сладкишите и се амбицирах . Wink

Хайде и аз да се захващам с домашната хигиена , че следобяд ще ходим в секцията , а утре цял ден , ужас ! Twisted Evil
Много рано ги направили тази година изборите , от 6 ч. Rolling Eyes
Кой ли пък ще цъфне в 6 да гласува , ама трябва да сме там в 5,45. ooooh!

Хубав уикенд на всички ! Hug Hug Hug

# 86
  • София
Добро утро на всички!
Много ангажирани сте с тези избори!  Laughing Laughing
На всички с диетите - успех!
С избора - също!  Laughing Laughing

# 87
  • На остров
Да пожеля успех на изборните мамми и да попитам, дали някой е наясно ще мога ли да гласувам, ако не сам си подала заявлението в уречения срок, но така и така тук ще има изборна секция?

Днес нещо е много мрачно ..

И аз се мъча с диетити ам атрудно и бавно става..

# 88
Може да е лошо времето но като си представим топлото слънце и морето и ще се сгреем.А и днес с дъщерята както аз и казвам чудесийка защото си е такава докато не си изразходи енергията навън не заспа.Чак сега благополучно заспа Simple Smile
Успешно гласуване утре!

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 15:10 от слънце и море

# 89
  • София
Добър вечер и почти лека нощ!
Ама не избори, а чудо! Wink Wink Wink Ама да изкарам някой лев, че рождени дни, Коледи, чудесии ме чакат....Иначе след малко сигурно ще полягвам, че не знам как ще стана в 5 заранта...
Хайде хубав уикенд на всички Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт