Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 613
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Лека нощ и от мен, че утре май много от вас ще стават рано рано.....

# 91
Добро утро на всички , които спинкат сладко , като това коте на картинката ! Heart Eyes

Аз си допивам кафето , обличам се и отивам да работя ! Grinning
А вие не забравяйте днес да гласувате ! Peace

# 92
  • София
Добро утро на всички!

На работещите днес - приятна работа и без много проблеми!  Peace Peace

На почиващите - приятна почивка!  Hug Hug

И на гласуващите /щях да напиша гладуващите/ - да направите правилния избор /е то нада ли има такъв, ама/!   newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80

# 93
Добро утро в този мрачен и дъждовен ден ! Grinning

Аз вчера излезнах в 5.15 и се прибрах в 23.30 ! Tired Tired Tired
Майка ми пък си дойде в 5 сутринта  Rolling Eyes, че беше ходила в панаира да предават протоколите !

Другата неделя ме чака същото ! Peace

Морг , как си мила ? Hug Hug Hug

# 94
  • На остров
Добро утро и приятна почивка на изборните мами, много дълъг ден сте имали  bouquet..

# 95
Голяма хамалогия ще да е било този път - с тия опашки и бюлетини формат - чаршаф

# 96
  • София
Хепи, преди малко докопах компа..Как издържа днес?
Вчера по едно време бях на пълен автопилот! Голяма секция ни се падна, всички бяхме за сефте в комисия и чак в 0,00 ч. през нощта свършихме...в 00,30 ч. най-сетне бях в къщи...Днес се носих като призрак цял ден понеже по принцип съм от 8....не е истина как още една неделя ще го издържа!
Хубаво поне, че дребната не беше на училище Wink
След час мисля да полегна..не е било толкова рано нивгаш Wink

# 97
Да ви се похваля ! Grinning
След тежкият ден и нощ имаме голяма изненада - родиха ни се мънички хамстерчета ! Heart Eyes
Преди 2 седмици си купихме ново хамстерче , женско , че предното умря , миличкото , от старост .
Та днес това новичкото е родило бебенца , толкова миниатюрни , най-малко 6  Laughing  !
Уж от магазина казаха , че е на 2 месеца , ама явно е по-голямо .

Освен това се запознах с Witchie ! Много хубаво и мило момиче ! Heart Eyes Hug  bouquet

Морг , аз се обадих , че няма да ходя на работа , защото беше невъзможно . Tired
В нашата секция беше същото положение . Twisted Evil
Председателя ни беше абсолютно безхаберен , но с голямо самочувствие и разпределяше задълженията със замах , като на мен се падна честта да правя протоколите .
Слава Богу , всичко беше точно , но за носенето отказах .
Иначе , в училището беше голям студ , нямаше парно , аз каквато съм зиморничава , направо бях посиняла . #2gunfire

Отивам да спинкам !  smile3524
Лека нощ ! Hug

# 98
  • София
Аз нямаше как да не съм на работа - и там имаше доволен ужас! И на мен се падна "честта" да пиша протоколите - "щото много хубаво пишеш технически" така ми рекоха Wink Wink Wink
Отивам да се оправяме с чанти-манти с дребната и аз пожелавам лека и мека  tongue

# 99
  • в моя свят на мир и любов
Съчувствам на всички, работили за изборите тази година. Представям си какво е да цял ден да обясняваш на хората какви бюлетини да попълват и къде да ги пускат и после цяла нощ да чакаш за да предадеш тежките чували някъде си. Такъв хаос и необученост на хората от изборните секции не съм виждала досега.
 Даже в родното ми малко, забутано село се оказа, че много хора не са успели да гласуват, въпреки, че там опашките са били от 6 часа сутринта до вечерта. А резултатът е бил направо трагичен - гласували са само 370човека, а от които най-много получава ДПС, въпреки, че селото е типично българско и всички го ненавиждат /т.е.успели са да гласуват предимно циганите/. Леля ми каза, че като предавала бюлетините, от всички околни села са им се смели на резултатите. Добре, че ще има балотаж.

# 100
Оу, хич не ми е смешно, че при нас за кметския пост на трето място е лице от ромски произход от съответната етническа политическа сила - при това той е поставено лице, не е някакъв изявен активист. Добре, че не е на балотаж. Но след 4 години не се знае  Rolling Eyes

# 101
Оу, хич не ми е смешно, че при нас за кметския пост на трето място е лице от ромски произход от съответната етническа политическа сила - при това той е поставено лице, не е някакъв изявен активист. Добре, че не е на балотаж. Но след 4 години не се знае  Rolling Eyes

Аз затова ти предложих да насочиш вниманието си ( в твоят научен труд ) по темата "Ограничаване на раждаемостта сред ромите ". Peace

# 102
Според научните трудове раждаемостта на цигани и турци е както преди прехода, с тендеция да намалява, за сметка на намалялата раждаемост при нас, в съчетание с емигрантство над 800 000 души в активна възраст. Т.е., науката казва, че "сами си го правим"

# 103
  • София
Според научните трудове раждаемостта на цигани и турци е както преди прехода, с тендеция да намалява, за сметка на намалялата раждаемост при нас, в съчетание с емигрантство над 800 000 души в активна възраст. Т.е., науката казва, че "сами си го правим"
По-скоро емигрантството е на първо място. Вече има доста семейства с по три, че и с четири деца. Но циганите взеха да раждат от 12-годишни и тази тенденция си е май от последните 20-тина години откак не могат да бъдат събрани да ходят на училище? newsm78

# 104
По-скоро емигрантството е на първо място. Вече има доста семейства с по три, че и с четири деца. Но циганите взеха да раждат от 12-годишни и тази тенденция си е май от последните 20-тина години откак не могат да бъдат събрани да ходят на училище? newsm78

И аз така мисля . Peace

Общи условия

Активация на акаунт