Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 554
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Еее, Морг , сбъдна ти се мечтата за сняг ! Grinning
Ама само за малко...щото взе да се топи...А до утре няма да го има най-вероятно. Но днес като заваля силно беше много красиво!
Е, наближава петък...ураааааа...Тази седмица планираме кино - отдавна не съм гледала някоя анимацийка Wink Wink Wink

# 466
Ура, сняг!
Ние със синчето гледахме през прозореца снежинките - харесаха му е се чудеше дали да гледа хубавата какичка в музикалния видео-клип, или тях (каките са ни много на почит, харесва ги много, особено да му пеят, и им казва "Каку")

# 467
Момичета , днес имам рожден ден , почерпете се за мое здраве ! Grinning

# 468
  • в моя свят на мир и любов
Да си жива и здрава, и само хубави неща да ти се случват!

# 469
ХЕПИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!!!

# 470
  • София
happy mama Честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие, успехи и повече споделени моменти с любимите хора.

# 471
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН HAPPY MAMA!
Пожелавам ти незабравими мигове с неугасващи спомени и безгранична топлина, идващи от едно мъжко сърце!

# 472
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Хепи, ЧРД, много здраве и щастие!   bouquet
Честит имен ден и на имащите днес!  Hug
Честити минали празници на всички, които са празнували!

Ние най-сетне се пренесохме в новата къща!  bowuu Е, все още не всичко е готово - нямаме врати на стаите, не сме купили легло на Георги и гардероби и тн., но поне сме си на наша територия.  Heart Eyes

Гледам, че адашка си имам тук - Евита, много хубаво име има твоята принцеса!  Flutter С това име сме все хубави хора!  Mr. Green

Благовеста и аз се присъединявам към палцестискането за работата! Изобщо на всички стискам палци да си запазят местата!  Peace

Сняг, сняг - колко да е сняг, само заледи и направи киша, аз искам като ша е, да е! Вчера едвам съм избутала количката по леда за да взема Георги от у-ще, добре, че беше той на връщане да ми помага с дърпане и бутане, голяма комедия бяхме!  hahaha

# 473
  • София
Честит рожден ден, Хепи  Hug

# 474
happy mama честит рожден ден!

# 475
Гледам Алма се завърнала  Hug Hug

Танче, Айс, безаварийно! Hug

Благовеста, дано да останеш на работа. И от мен имаш стиснати палци.

Тина, на патеричка честит  двоен празник на Никола! Нека да расте здраво и умно дете!  Hug

Хепи, честит рожден ден! Здрава, усмихната, обичана!

Не съм, честита ви нова къща.  Hug

Момичета, влизам да си споделя мъката и да ми кажете някоя добра дума за успокоение.
Много му липсва на Алекс БНД. Няма търпение да минат двете седмици и вече в началото на втората започва да пита кога ще ходи, кога е петък ( ходи през събота и неделя). Все си мислех, че има толкова голямо желание, защото там има трима братовчеди на неговата възраст, но се оказа, че греша. Вчера ми каза, че баща му толкова много му липсвал, че все едно някой му е пробил дупка в мозъка и той не може да я запълни...  Cry Cry Откакто ми го каза ми се къса сърцето и не мога да намеря мира. Обяснявала съм и сме говорили много за раздялата, за това, че и аз и баща му го обичаме... И така. Тъжно ми е много за детето и се чувствам абсолютно безсилна..

# 476
Благодаря ви , момичета за прекрасните пожелания ! Hug Hug Hug

Не съм , честит ви нов дом !   bouquet
В мир и любов да живеете в него ! Най-новият член на семейството ще се роди в нова къща ! Heart Eyes

Пате , много е тъжно това което споделяш ...
За жалост децата са много чувствителни и различно понасят раздялата на родителите си . Tired

Ето и Магарчо в другата тема пише за проблеми с детето й , най-вероятно породени от раздялата .
Страдат малките душички , каквото и да си говорим ...

Дано по-бързо се справи с тъгата  Алекс ! Hug Hug Hug

# 477
  • в моя свят на мир и любов
Пате, приеми го спокойно, без да се тревожиш и всичко ще се нареди от самосебе си. Кажи му че се радваш, че с баща му се разбират толкова добре и си липсват един на друг.

# 478
  • София
Хепи, Честит ти рожден ден![/b]  bouquet  bouquet  bouquet
Най-много здраве, после късмет, а останалото, както се казва - ще си го купиш Wink Wink Wink

Най-сетне дойде петък, макар че в работата днес ме направиха дива и щастлива......и разни институции искам да ги  #2gunfire #2gunfire
Даааа, сега обаче е почивка и отивам да гледам сърцераздиращите истории на украинската любимка на великолепния султан Laughing Laughing Laughing

# 479
Хепи, със закъснение честит рожден ден. Много здраве и късмет.
Пате, децата си изживяват нещата по свой си начин и ако не са усетили причината поради която родителите са се разделили си страдат и преживяват. При семействата с двама родители принципно бащата е по-строгия и скръцва със зъби, но при нас това го няма и се налага ние да изпълняваме и двете роли. Дори и да има нов мъж в семейството той не е бащата и дори и да се опита да бъде по-строг няма да е получи защото в повечето случаи отговора е - Ти не си ми баща. И аз на моменти се чудя как да се справя, особено в ученето. Като му е трудно и не иска и винаги се намира нещо друго да се прави, ще преяде, ще играе, проекти прави разни с пластелини, все работа си има нещо, но няма да се учи да пише и чете.Явно трябва много търпение, но и ние сме хора и имаме и чувства.

Общи условия

Активация на акаунт