Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 557
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета,

Хепи мама, честит рожден ден на патерици! Желая ти много щастие и късмет! Вчера не успях да стигна до компютъра, целия ден тичах напред назад. Малката имаше вчера концерт в НДК - пя при раздаването на наградите Сърцето на София.  Heart Eyes. Маминото дребосъче, доживях да го видя като самостоятелно човече, че и на сцена.

# 481
kalinchita , поздравления. Голяма гордост си е това и дано винаги да се гордееш.

# 482
Blahovesta, благодаря за поздравленията. Най-хубавото беше, че и баща й дойде на концерта.

# 483
То е ясно, че ще дойде. За моментите на гордост са там, друго е дакажат - Е това е моето дете.

# 484
То е ясно, че ще дойде. За моментите на гордост са там, друго е дакажат - Е това е моето дете.
проблем е че е дошъл . ако не беше дошъл тогава пак щеше да е проблем ,че "толкова се интересува от детето" и не го е грижа за това. вечно сте недоволни.  Laughing

# 485
  • На черешата
проблем е че е дошъл . ако не беше дошъл тогава пак щеше да е проблем ,че "толкова се интересува от детето" и не го е грижа за това. вечно сте недоволни.  Laughing

Никъде не е писала, че е проблем. Напротив казва, че това е най-хубавото.  Peace
По тъжното е, че моето вече не иска баща му да идва, дори не пита дали тати ще дойде.

# 486
  • София
Добър вечер! Свърши уикенда за съжаление ooooh! ooooh!
Ние пък дне си организирахме кино - отдавна не бях ходила, пропуснала съм премиерите на 3D  Joy Joy Joy
Другата седмица планирахве "Котаракът в чизми"...звучи ми забавно!
Отивам да украсяваме коледно.....и ако и със здравето бях добре, направо щях да съм най-щастливия човек! Но ще се боря, няма начин! Wink Wink Wink

# 487
  • На черешата
Oooo, Mорг ние не пропускаме, гледаме ги всички подред.  Mr. Green

# 488
kalinchita ,   bouquet  bouquet  bouquet

Поздравления за твоята принцеса ! Много е пораснала !  Heart Eyes
Пожелавам ти все така да се гордееш с нея ! Hug Hug Hug

# 489
  • София
Happy mama Честит Рожден Ден  Embarassed, да си жива и здрава, и всичко що ти е на сърцето, да ти и е и в ръцете   bouquet

Пате, подкрепям съвета на луда, това ми се струва най-удачно като решение, иначе и аз много страдам когато кажат, че искат да ходят при него, много ми липсват  Hug.

kalinchita, честити Ви първи стъпки на сцената  Hug

Не съм честито и на Вас за новия дом, завиждам благородно   bouquet

Ние вчера ходихме в Софийската опера на Палечка, на мен ми хареса, въпреки че малките не спряха да говорят и да си сменяме местата постоянно  hahaha, бяхме на втория балкон, малко са ни далече. Голяма ме пита те кога ще почнат да говорят, а пък сутринта ме пита кога пак може да ходиме там дето вчера бяхме ( викам си еха, супер харесало им е) да си купим пак от ония бонбони  ooooh!, а ние на връщане минахме през магазина на Линд. До тук с желанието за балет  Joy.
Та говорите за 3D, там може ли да си сменяме местата постоянно и да не спираме да говорим, а пък и тия очила на носа не Ви ли пречат hahaha, та така ще ходим след някоя и друга година, защото ние така гледаме детско Joy.

# 490
Happy mama Честит Рожден Ден  Embarassed, да си жива и здрава, и всичко що ти е на сърцето, да ти и е и в ръцете   bouquet

Благодаря ,  Furia   ! Hug

# 491
  • София
Фурия, да не би да сте ходили на детски балет? Имам предивид с деца-балерини? Понеже до миналата година ние играехме балети и точно Палечка я правиха 2 пъти в Операта....На мен ми беше дошла до гуша тая Палечка Joy Joy Joy
А за киното - ми може да се разменят местата, що не? Ама ние от много отдавна стоим мирно в киното.....аз я влача по театри и кина от 3-4 годишна и е свикнала да седи мирно....А и при майка като мен няма начин да не стои мирно Wink Wink Wink

# 492
  • София
Фурия, да не би да сте ходили на детски балет? Имам предивид с деца-балерини? Понеже до миналата година ние играехме балети и точно Палечка я правиха 2 пъти в Операта....На мен ми беше дошла до гуша тая Палечка Joy Joy Joy
Да, точно на балета Палечка ходихме. Та там на балета имаше едни много сладки балеринки, бас ловя че бяха на по 3 години, имаше и една по пълничка, но пак си се справяше детето  Flutter.
Аз си мислех си да си наваксаме с театри и кина, че с БНДто не можехме да излезнеме, защото с компютъра не се излиза от вкъщи  hahaha бяха и все още са като залепени. А Морг, то е лесно с едно да скръцнеш със зъби в салона, ама като трябва да скръцна и на второто, първото забравило че трябва да пази тишина и става еднаааа. Но съм забелязала като са по отделно ме слушат, но съберат ли се или и двете не ме чуват, или само едната чува, а другата не чува и за двете Joy.
Хайде лека нощ от мен и сладки сънища Wink

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 23:21 от Furia

# 493
  • в моя свят на мир и любов
Оптимистка съм по природа, но напоследък все по-често се чувствам отчаяна. Уж все се опитвам нещо да направя, пък накрая нищо не се получава.  Tired

Тази е една от любимите ми песни:

http://vbox7.com/play:bb2f25d7

ПП: Елисаветка, за разлика от мен, е много общителна и никога не пропуска рожденните дни и празниците на хората. При това успява за всеки да избере напълно подходящ подарък. Интересното е, че все по-често се спира на книга, вече правя голям оборот на местната книжарница. Laughing
Сега се пенсионира госпожата й от училището и Ели настоява да й взема някаква книга с "образователни средства"  Grinning. Аз обаче не мисля, че това ще е подходящо за учителка, която се пенсионира и съм в чуденка?

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 11:19 от luda

# 494
  • На черешата
 Момичета,утре ми е много-много важен ден, стискайте палци на ръце, крака и т.н. Абе стискайте всичко,което можете ... Joy Joy Ама не ми е смешно, да знаете. Confused

Общи условия

Активация на акаунт