Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 563
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • На черешата
 Отложиха го за 19.01 няма свършване...  Tired

# 511
  • София
kalinchita, съчувствам ти, ние също сме така от известно време (не наполовина, но с едно 35-40% паднаха заплатите) - колегите ми още от началото на годината, при мен като се върнах от майчинство. Питаха ме при това намаление на заплатата могат ли да разчитат, че ще се върна и аз казах да. Нямам голям избор, гледам колегите ми, които не се съгласиха и напуснаха на какъв хал са, месеци наред без работа.
Поядосвай се, но не прави глупости и не се поддавай на импулса "да им покажеш ти на тях" и да останеш без работа, че е много тежко положението.

# 512
Няма да напускам защото не мога да си го позволя. Как ще живея без доходи? Яд ме е. Поне ме оставиха на работа, че другия колега го уволниха под някакъв глупав претекст. Все още съм в шок и не ми го побира ума как ще си плащам наема и ще живея с тези пари. Тъпа работа.

# 513
Здравейте момичета. На мен ми беше днес последният работен ден за тази година. Много раничко, ама така е при нас. Да му мислим като дойде януари време за заплати ще е интересно.
Току що ми съобщиха, че няма да закриват офиса, но намаляват заплатата ми наполовина.  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Много гадно това, но докато не намериш друга работа не напускай, писали са вече, че е много тежко, трудно се намира работа,а и то ще е пак за никакви пари.
И аз се надявам следващата 2012 да е по-добра година във всяко едно отношение. Да си имаме работа, да са ни здрави децата и ние също. Късмет повече.

# 514
Ох , blagovesta , изкара ми акъла ! Blush
Като прочетох , че ти е бил последния работен ден , помислих , че са те съкратили ! Shocked
След лошата новина за kalinchita , много щеше да стане .

Абе , карай си празниците , пък след Нова година , каквото стане , по-малко ще са парите , ако са ви пуснали в неплатена .

Торнадо , защо отложиха делото ?

# 515
  • На черешата

Торнадо , защо отложиха делото ?

Няколко документа,които бяхме изискали от фирмата на БНД и НАП не бяха пристигнали та чакаме. Съдията най-любезно помолила ако може да се споразумеем извънсъдебно,но  насрочила дата за ново дело. Така че още сме в очакване. Искаше ми се всичко да приключи тази година и да започнем новата на чисто, но уви.  Confused

# 516
  • София
Мили мами пращам много  Hug,
Kalinchita лоща новина, но май това е по-малкото зло Hug.
Tornado  Hug, дано да мине следващото без проблеми
blagovesta приятна почивка, и аз като happy mama, като почнах да чета се изплаших   Embarassed

# 517
Благовеста, права си, че е по-малкото зло. При вас стана ли ясно кои ще са следващите в списъка на съкратените?
Торнадо, има ли някакви шансове да се споразумеете извън съда? Дано да стане.
Фуриа, благодаря за прегръдките.
Вчера казах на БНД, че вече ще се налага да си плаща издръжката, ч той пак тръгна да ми философства, че неговата издръжка няма да ме оправи, че основната ми грешка била, че съм се развела с него и се налага да гледам детето сама. Този човек никога няма да поумнее.  #Cussing out
Прегръщам ви всичките и ви желая лек ден.  Hug

# 518
kalinchita , и аз те прегръщам и ти желая този рестриктивен период да е за кратко ! Hug
А БНД хич да не философства , ами да си плаща издръжката ! #Cussing out

Къде ги намерихме все такива философи , бе ! Tired

# 519
Дай Боже да е за кратко. Обещаха ми след 6 месеца пак да ми преразгледат заплатата. Praynig

# 520
А само за 2011 год. ми свърши работата. За съкращенията ее се знае кои ще са следващите съкратени. Ще се разбере в следващата година.Дано да не съм аз, то всеки това се надява. ЗА сега на 3,01,2012 сме на работа. Дано да се наредят нещата при всички, че е лошо. Надявам се новата 2012 год. да бъде по-добра и нещо да тръгне на добро. И тотото не ме харесва мен, та и от това няма смисъл. Надеждата за по-добро остава.

# 521
И аз това си пожелавам за следващата година, всичко лошо да остане в 2011.  Praynig
Аз искам за новата 2012 г да ми се случват все хубави неща и простите неща които желая да станат реалност.
От няколко месеца си го мисля това как 2011 се оказа хипер гнусна и колко се надявам 2012 да е по-благосклонна към нас!  Praynig

Калинчита, съжалявам за заплатата, дано успееш по-скоро да намериш нова работа!  Hug  Praynig И, да, не напускай преждевременно, много трудно се намира работа в днешно време. Sad

Пратете една положителна мисъл и в моя посока, опитваме се в момента да се споразумеем с БНД за издръжката и най-сетне да задвижим този пуст развод. Всичко е готово, само трябва да се разберем за сумата и той да подпише. Той иска да впишем държавните 80 лв. Аз не съм съгласна. Неговите мотиви - някой ден можел да няма какво да яде, пък аз съм щяла и последните му пари да взема. Но като го попитах какво правим, ако ние с детето нямаме какво да ядем и той дава само 80 лв - той винаги щял да помогне. Имайки предвид, че при последната болест като го помолих за пари за лекарства и каза, "съжалявам, нямам" и за пореден път ме остави сама да се оправям... Изключително съм разочарована, не вярвах, че ще иска да остави детето си без нищо.  Cry

# 522
Cameron ,

Пращам ти всички положителни мисли в наличност ! Hug Hug Hug

Моята съвет е да не се съгласяваш на 80 лв. , защото вероятността да ти праща повече е под въпрос .
А после да водиш дела за увеличение си е ново губене на време , нерви и пари ! Naughty
Виждаш какво става с Торнадо и с мен . Докога ще се точат делата и какъв ще е крайния резултат - не е ясно . Sad

# 523
  • София
Cameron ,

Пращам ти всички положителни мисли в наличност ! Hug Hug Hug

Моята съвет е да не се съгласяваш на 80 лв. , защото вероятността да ти праща повече е под въпрос .
А после да водиш дела за увеличение си е ново губене на време , нерви и пари ! Naughty
Виждаш какво става с Торнадо и с мен . Докога ще се точат делата и какъв ще е крайния резултат - не е ясно . Sad

Делата за увеличаване на издръжката не са ли без такса newsm78 newsm78

# 524
За да заведеш дело трябва да си платиш на адвокат .
След това , ако спечеля делото тези разходи ще ми бъдат възстановени от БНД , но само при условие , че спечеля .
Което не е 100% сигурно , все пак . Naughty

Общи условия

Активация на акаунт