Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 28 471
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Снеже, понеже съм изтървала малко темите. Кажи, кои чакаха бебета? Имам спомени, че чакаме повече от едно бебе?

Какъв таван ще лепиш? Само това остава да се зарибя и в къщи официално ще ме обявят за луда Joy Joy Joy

# 601
 Момиченцето на I.Hr.
Друго бебе не зная да ли чакаме.
Иначе, ще слагам  таван от плоскости лепящи се  в хола. В кухнята сложих това лято, поне не личи мухала и неравностите и това, че тече, въпреки, че не съм на последния етаж. Малко да се поосвежим, но затворено. Дано не ми хрумне утре да обиколя града, да видя някъде да не е отворено. Но ремонт преди Нова година. Хората почиват, но аз като си наумя нещо и додето не го свърша... Пък и нямам много отпуск и не може да се ходи навън, защото е студено.
Ще проверя дали мога да си кастрирам котарака, но и ако те са запразнили.

# 602
 Joy Снеже, уби ме ...от лепенето на плоскости скочи на кастрирането на котака. Ако и с него се прецакат нещата я иди на шопинг, там със сигурност ще работят.

Образувам си тука едни нерви, ама не знам дали сама не си го правя. Детето е при БНД за празниците. И "режима" там е: сън, до когато иска, после час-два четене на приказки в леглото и излежаване ... е го станало обед, детето не закусвало още, после следобеден сън няма, защото не и се спяло, вечер се ляга пак след 23-24 часа. За ядене и др. такива не питам, че да не се нервя съвсем. Вие как се справяте с това? А после, като се върне, с разваления режим лесно ли го вкарвате пак в релси?

# 603
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честита Коледа и от мен!  Hug
Много топлина и уют в домовете ви и по-малко неприятности с бившите!   bouquet

Мак, не се ядосвай за глупости, стига БНД да не създава сериозни опасности за здравето на малката, не виждам проблем да и развали режима по празниците.  Peace Да, вероятно после връщането към нормалния ритъм няма да е безболезнено, но пък детето има нужда от разнообразие и разчупване на установеното от време на време! Ти никога ли не и позволяваш такива волности?

И аз съм от бебе чакащите, ама за мен има време, а И. Хр. не се обаждала, та не се знае има ли вече!  Grinning

# 604
но пък детето има нужда от разнообразие и разчупване на установеното от време на време! Ти никога ли не и позволяваш такива волности?
Аз и на себе си, когато имам възможност. Няма да живея цяла вечност.
Добре, че сутрин обичаме и двамата да си поспиваме, с изключение на котарака.

# 605
  • в моя свят на мир и любов
Не съм, трето ли?

Да, някои тук знаят къде е скрито съкровището в този живот  Laughing

ПП: Ама си е изненадващо де   bouquet

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 19:34 от luda

# 606
luda ,

Ще ти пишем отсъствие ! Wink
Не следиш редовно клюките , това за Не съм , не е ново !  Peace

# 607
Морги, 7 часа разлика изгледа ли го? На мен много ми хареса.  Peace

Аз съм назад с клюките. За И.Хр. не знаех, че чака бебенце.  Grinning

Айс, не знам колко време може да издържиш така. Остави го да си урежда каквото си иска, да си гледа живота. Защо не отскочиш на гост, не си ми далеч. Да се разведриш малко.  Hug

# 608
Ауу, извинявам се  Embarassed Да пропусна такава новина  Laughing

# 609
луда, онзи ден се загледах тайно-скришом в снимките на дома ти. Влюбих се в стила. Много те бива.   Аз нали още си мечтая за заветното жилище и само плакна очи по детски стаи. Замечтала съм се, дори и мебели съм избрала. Остава само жилището.  Laughing Като онази, дето си купила копчета за палтото и й оставало само палтото да си купи.

Отдавна не съм писала тук, а и то е заради мрънкащия ми тон, който ще извадя. Все има нещо да се оплаквам.
Изкарахме добре празниците, детето се накефи на многобройните подаръци... и тази година прекалихме с тях. Всяка година се заричам, че ще са по-малко от предишната. Но пък за рождения ден винаги минавам с малък подарък. Компенсирам.
Сега се надявам преди новогодишния празник да ми преведат заплатата, че да мине Дядо Мраз, поне той да не ме пропусне, че съм го закъсала за дрехи.  ooooh!

# 610
Корина,
докато на аватари ти пише, че си блондинка, всичко е наред  Laughing

Милко и морко, няма ли да разкажеш как мина партито?

ПП: Имам нужда от помощ. За една годих качих над 15кг. и сега съм с надмормено според таблиците тегло. Имам време за тренировки, но нямам никаква мотивация. Не знам какво да направя, но не се чувствам добре.

# 611
Корина,
докато на аватари ти пише, че си блондинка, всичко е наред  Laughing

Милко и морко, няма ли да разкажеш как мина партито?

ПП: Имам нужда от помощ. За една годих качих над 15кг. и сега съм с надмормено според таблиците тегло. Имам време за тренировки, но нямам никаква мотивация. Не знам какво да направя, но не се чувствам добре.(ще свикнеш и с това  Joy)

# 612
Бонго , никакво съчуствие нямаш !  Crossing Arms

luda , да няма някаква здравословна причина ?
Дано да няма , но 15 кг за 1 година са много .

# 613
luda 15  кг. са много за една година. То и аз не си харесвам килограмите, ги сваля малко и на бързо ги възстановя след това. Много е трудно това със свалянето им, поне за мен сега. Преди никога не съм имала такива проблеми. По-лесно беше свалянето, но с годинките става все по-трудно.

# 614
При мен този проблем се появи като си смених режима на работа .
Когато бях на смени , нямах грижи с кг.

Но моите са малко +/- 3-4 .

Общи условия

Активация на акаунт