Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 28 447
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Спортуване - това му е майката, забравихме тази думичка какво означава с тези компове.

# 616
Никога не съм била фен на спорта ( като мое занимание ) , пък имам и сърдечно заболяване , което изключва спорт .

# 617
  • София
Никога не съм била фен на спорта ( като мое занимание ) , пък имам и сърдечно заболяване , което изключва спорт .

А плуване? То за всичко се препоръчва. Най-малко гимнастика във вода!!

# 618
Плуване може ! Heart Eyes
Обичам да плувам , но пък е свързано с време и средства . Blush

# 619
  • София
Една позната имаше не знам точно какво схващане и ходеше и караше колело във вода. Много добре й се отрази и беше много доволна! А наистина си трябват средство обаче.

# 620
Избрала съм да продължа живота си без него и не ми пука от факта че нямаме развод.Избрала съм да не се връщам назад и не искам да имам общ живот с лъжец като него който ме лъже за дреболии.
Като пита за детето си добре като не пита здраве да е.Ако иска да е до детето си и до мен  все ми е тая.Детето като го питам знаеш ли тати защо не е с нас тя казва защото не иска да е с нас.Започва да дава все по смислени отговори и анализира а е на 3 само.Даже не дава и дума да се издума за ходене при него за лятото казва неееееееее и до там.Искам с мама.Издръжката отдавна я минахме и плаща такава от 70 лв имахме дело и решение има за определената издръжка и я плаща но мисля скоро да водя дело за увеличение защото нищо не са 70 лв.Поне 100 да станат ще е добре.Добре де така или иначе детето не живее в гората и и е ясно всичко.

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 09:39 от ice_

# 621
В твой интерес е да имаш развод .
Ако искаш питай и в адвокатската тема . Така ще си спестиш доста неприятности .
Той издръжка плаща ли ?

# 622
  • София
Избрала съм да продължа живота си без него и не ми пука от факта че нямаме развод.Избрала съм да не се връщам назад и не искам да имам общ живот с лъжец като него който ме лъже за дреболии.
Като пита за детето си добре като не пита здраве да е.Ако иска да е до детето си и до мен  все ми е тая.Детето като го питам знаеш ли тати защо не е с нас тя казва защото не иска да е с нас.Започва да дава все по смислени отговори и анализира а е на 3 само.

Това да питаш 3 годишно дали знае, защо "тати не иска да е с нас" си е подло - прилича на "ако не оцелиш отговорът, който искам да чуя, ще ти кажа...."

# 623
  • София
Привет  Hug,
И аз съм за развод  Peace, друго е да си си свободен, то се е видяло че връщане назад при вас няма  Hug.

Морг, да се възстановяваш бързо, иначе за филми: сега гледаме Двама мъже и половина с Чарли Шийн, оня другия не искам и да го виждам, яд ме е че го махнаха Шийн  Sad. Друг знам ли какъв жанр харесваш, ето от тук може да си харесаш нещо http://filmi-bg.org/index.php?page=home или тук http://hfilmi.com/index1.php. Първия единственото досадно е, че излизат някакви рекламки на всеки 10-15 мин и трябва да ги затваряш, а втория обикновено те пренасочва към друг сайт където да го гледаш, но ако така не ти харесваш винаги може да си го свалиш  Simple Smile, а и най-важното имат си субтитри. Аз лично от тук се подсещам, какво да си гледам  Laughing

Луда, аз в момента правя "90 дни" ето и линк към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=630289.0;topicseen, вече съм направила 60 дни, имам свалени 3.6 кг и вчера ми беше втория воден ден. Хубавото е, че не гладуваш, хапваш си всичко, само алкохола и газираното са забранени ( а аз не съм им фен и за мен е лесно, само виното ми липсва), но мисля че всеки може да я направи стига да има желание. Това е по-скоро режим на хранене, а не диета след която като я приключиш се чудиш какво и как и пак си върнал кг. Преди това правих Дюкан, свалих 17 кг, но аз съм си виновна, последната фаза не я правих правилно, после развода и всичко зарязах и от минали септември до сега си върнах 7-8 кг и съм за  smile3538, та сега така. Ако имаш някакви въпроси съм насреща винаги  Hug.

Ох дълго стана  Embarassed извинете.

# 624
  • в моя свят на мир и любов
Бонго , никакво съчуствие нямаш !  Crossing Arms

luda , да няма някаква здравословна причина ?
Дано да няма , но 15 кг за 1 година са много .

Да, "мързел" му викат  Laughing
Отивам да чета темите аз отслабване.

# 625
Luda,
добре мина партито Grinning Децата се оказаха само момчета Mr. Green и в детската стая беше после ooooh!, но важното е да се забавляват.Трявбаше да доведеш твоите щерки да внесете малко баланс и хармония  Crazy
А родителското тяло през това време cheers Drunk  smokeuu Wine Glass и така нататък....гарнирано с коледния албум на Майкъл Бубле...и така Peace

# 626
Там е работата че като му кажа че искам да се разведем той казва че не искал да се развежда с мен.И няма да се съгласи да е по взаимно съгласие а трябва да е по исков ред със свидетели и циганията ще е пълна защото той и майка му са по цирковете.........................
Големи циркове бяха на делото за издръжка че парите от сватбата ги бил давал той за детето така твърдеше и майка му щеше да стане свидетел и да потвърди че той ги е дал за детето ако не бяхме стигнали до спогодба за сумата.
А развод по исков ред е 500 лв но трябват и свидетели.
Вие как сте се развели по взаимно съгласие или не?Знам едно със сигурност няма да търпя да ме баламосва и лъже а аз все едно трева паса някъде си там........

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 11:16 от ice_

# 627
  • в моя свят на мир и любов
milko i morko,

радвам се за партито. Бях се заканила, но се оказа че самата аз имах гости и не успях. Иначе щерките въртят всички на малкия си пръст и наистина има баланс и хармония около тях.  Laughing

ice_ ,
първо се успокой и изчакай да минат празниците - депресивни са сами по себе си. Wink

Това, че той не иска да се развежда ти дава време да се подготвиш подобаващо за развода. Проверен адвокат, документи за собственост, акт за раждане на детето, твои приятелки, които ще свидетелстват в твоя полза, свидетелски показания, че има други жени, в съчетание с твоето примерно поведение. Да се запознаеш със социалните, които биха ти правили оценка и т.н. Приеми развода като военна игра със стратегия, тактика и елемент на изненада, трябва да си поставиш ясни цели и да ги следваш - размер на издръжката, начин на свиждане с детето, подялба на имуществото. Поискай повече, за да има за какво да се пазариш и отстъпваш.  Подай молба в съд, където няма много работа и делото ще се разглежда ускорено.

А за цирковете не се тревожи - с развод и без развод те ще си продължават.
Не се изнервяй, след година две ще ти останат само спомените.   bouquet

ПП: Не мисля, че си права да оставяш детето да мисли, че баща й не я иска, това ще й остане за цял живот. Той не е с вас, защото не иска да е с теб. Трудна материя, посъветвай се със психолог ако трябва.

# 628
ice_ , той и сега ти прави циркове , ми поне сложи край ! Peace

# 629
  • София
Там е работата че като му кажа че искам да се разведем той казва че не искал да се развежда с мен.И няма да се съгласи да е по взаимно съгласие а трябва да е по исков ред със свидетели и циганията ще е пълна защото той и майка му са по цирковете.........................
Големи циркове бяха на делото за издръжка че парите от сватбата ги бил давал той за детето така твърдеше и майка му щеше да стане свидетел и да потвърди че той ги е дал за детето ако не бяхме стигнали до спогодба за сумата.
А развод по исков ред е 500 лв но трябват и свидетели.
Вие как сте се развели по взаимно съгласие или не?Знам едно със сигурност няма да търпя да ме баламосва и лъже а аз все едно трева паса някъде си там........

Че кой знае със сигурност колко пари от сватбата сте събрали? Това със свидетелите е бош лаф. Всеки свидетел си твърди своето /твърденията са винаги без доказателство/ и въпросът е кой от свидетелите изглежда по-благонадежден и по-малко пристрастен. Така че просто трябва да ги докараш свидетелите на външен вид, е и да твърдят реални неща /макар и да не могат да бъдат потвърдени/.

Общи условия

Активация на акаунт