Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 28 438
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
........................ Трудна материя, посъветвай се със психолог ако трябва.

ЕХ тези психологи - работа имат доста. А къде ще се дянат "прекрасните" съвети от форумите?  Mr. Green Mr. Green

# 631
Надя, за толкова пари толкоз съвети, както се казва.... Ice, мислиш ли че онзи има само седем яйца? Че ми изглеждат някъде към 14....
Ами беше си публикувал и бившия снимки с една девойка в месеца, в който се разделихме. Само дето за нея със сигурност знам, че е лесбийка  Grinning Или би, може би. По-скоро не - би. И вече не знам какво си публикува и с кого, защото си деактивирах фейса отдавна

# 632
  • София
Надя, за толкова пари толкоз съвети, както се казва.... Ice, мислиш ли че онзи има само седем яйца? Че ми изглеждат някъде към 14....
Ами беше си публикувал и бившия снимки с една девойка в месеца, в който се разделихме. Само дето за нея със сигурност знам, че е лесбийка  Grinning Или би, може би. По-скоро не - би. И вече не знам какво си публикува и с кого, защото си деактивирах фейса отдавна

Ама ние и пари ли вземаме?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 633
Надя, за толкова пари толкоз съвети, както се казва.... Ice, мислиш ли че онзи има само седем яйца? Че ми изглеждат някъде към 14....Ами беше си публикувал и бившия снимки с една девойка в месеца, в който се разделихме. Само дето за нея със сигурност знам, че е лесбийка  Grinning Или би, може би. По-скоро не - би. И вече не знам какво си публикува и с кого, защото си деактивирах фейса отдавна

Хи-хи-хи ! Joy Joy Joy
Стига и ти ! Тя сега не може да го прежали , ти още му вдигаш акциите ! Crossing Arms

# 634
И аз си изтрих фейсбука за да не се дразня повече.Нито пък вече ще влизам в неговия с неговата парола за да следя какво си пише с другите.Просто го игнорирам и точка.Със или без развод няма насила да ме накара да съм с него.Повече се интересувам детето ми да е добре да има нормална среда за развитие и аз да съм щастлива било то и без бащата на детето ми.Но няма да се върна при него.Продължавам напред и това е....но няма да търся мъж в живота си а щастие човек намерил ли е щастието значи че е намерил много повече от това.Много сложен е живота има хора които примерно нямат деца но са заедно.Мъж в къщата си не искам.Като срещнах мъжа и се омъжих за него какво стана не беше щастлив-нишката се скъса някъде -така че по-добре всеки от мен и него напред дори и с други хора.

# 635
ice_ ,

Май е обратното , мила . Thinking
Не той не може да те накара да си с него , а ти не можеш да го накараш да е с теб !
Проумей го най-после .
Много си ми симпатична и ми е мъчно , че се пилееш с този мъж ! Hug Hug Hug

# 636
  • София
Надя, за толкова пари толкоз съвети, както се казва.... Ice, мислиш ли че онзи има само седем яйца? Че ми изглеждат някъде към 14....Ами беше си публикувал и бившия снимки с една девойка в месеца, в който се разделихме. Само дето за нея със сигурност знам, че е лесбийка  Grinning Или би, може би. По-скоро не - би. И вече не знам какво си публикува и с кого, защото си деактивирах фейса отдавна

Хи-хи-хи ! Joy Joy Joy
Стига и ти ! Тя сега не може да го прежали , ти още му вдигаш акциите ! Crossing Arms

Сетих се за оня виц:
един мъж си пожелал от златната рибка да има N на брой члена, доволен след изпълненото желание си тръгва и чува виковете на рибката: - Хей, къде тръгна, ами торбите с топките на кого оставяш!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 637
Вече ще мисля за други неща Утре ще посетя един Дом за изоставени деца в Плевен  и ще  им  дам  пари защото те се нуждаят и има много изоставени деца....Като не мога да задържа мъж в къщата си то се е видяло поне дете ако мога да си взема вместо мъж.....Мъже има в крайна сметка много по света но не искам мъж ако искам ще е само да не забравя секса....ха ха Simple Smile

# 638
Дете ли ще си вземаш ?
Нещо много объркано стана .  ooooh!
Това е много сериозно решение , което касае и мъжът ти , понеже нямате развод .

# 639
  • София
Момичета, мерси за линковете и съветите за филми. Двамата мъже и половина умирам да ги гледам и да се кикотя (вече мога понеже не ме дърпат толкова много конците)...Сега се кискам на Домашен арест..голяма олигофрения е Коцето, сравнима с чичо Чарли Joy Joy Joy Joy

Снеже, четох, че искаш да си кастрираш котака...Ма да не стане като в оня стар виц дето котарака се превърнал в супер як пич и рекъл на стопанката си: "Ха, сега да те видя какво ще правиш като ме кастрира преди години?" Joy Joy Joy Joy
НадеJoy Joy Joy Joy за вица с чувала с топките....
Днес ми е някак по-ведро.....може би щото дребната отиде с баща си на забавление малко, утре и аз ще излезна навън за новогодишен пазар - разрешиха ми за половин час......и така... Wink

# 640
Мисля да проуча как стоят нещата с вземането на дете от дом за да го гледам вкъщи за да не е в дом за изоставени деца и да се грижа за дете което има нужда от майка до себе си.Поне мъж като не мога да задържа поне дете което има нужда от внимание и обич и да е доволно и щастстливо то.

# 641
Че то твоето дете е още малко , как ще се справиш сама с 2 деца ? Tired

# 642
  • София
ice това е сериозно решение, обмисли го добре. А как ще реагира твоето като види друго вкъщи ей така изведнъж  Shocked

# 643
  • София
Е ще има още една тема - как да се справя с две деца /едно мое и едно не/ и как да върна едното /кое ще избирам по-късно/!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 644
Първо ще видя как стоят нещата после все някак си ще се справя....Където едно там са и две но по-добре да е щастливо едно дете отколкото мъж в къщата който да лъже и заблуждава.Децата както човек ги възпита такива ще са.кОЕ Е ДОБРО КОЕ Е лошо.Да отсяват доброто от лошото и да разберат кои са добри хора и кои лоши и преди всичко да са искрени.Ще се опитам на това да науча дъщеря ми да казва всичко което си мисли и чувства.Като иска нещо да го казва.Като не иска да казва Не.Но и да обосновава своята позиция.
Ама днес и на мен ми е едно супер настроение.Бъркотията вкъщи е пълна ама по-късно ще оправям атомната бомба от Херушима Simple Smile
Но ще реализирам утре една от целите си да видя Децата във този дом и да им дам малко средства.

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 14:39 от ice_

Общи условия

Активация на акаунт