Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 28 435
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Първо ще видя как стоят нещата после все някак си ще се справя....Където едно там са и две но по-добре да е щастливо едно дете отколкото мъж в къщата който да лъже и заблуждава.Децата както човек ги възпита такива ще са.кОЕ Е ДОБРО КОЕ Е лошо.Да отсяват доброто от лошото и да разберат кои са добри хора и кои лоши и преди всичко да са искрени.Ще се опитам на това да науча дъщеря ми да казва всичко което си мисли и чувства.Като иска нещо да го казва.Като не иска да казва Не.Но и да обосновава своята позиция.

То ние не знаем какво искаме, а ти обосновано искане от дете на 6/май на толкова беше/ искаш. Скоро ще искаш да ти пише мотивирани писмени искания за всичко!  Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green

# 646
На теория са ясни нещата , но практиката показва друго .

И пак ти казвам , ако ще вземаш дете и мъжът ти трябва да знае и може би да присъства .
Но аз не те съветвам ! Прекалено си неуравновесена , без да се обиждаш ! Hug

# 647
  • в моя свят на мир и любов
И на мен ми се струва, че емоциите й идват в повече.

# 648
  • София
И на мен така ми се струва. А и за да вземеш дете се минава доста дълга процедура, курсове разни се карали и социалните те разпитват...И не е - режи, печи и яж! Снощи гледах репортаж за мъж, на когото отказваха да стане приемен родител понеже пък той отказваше да отговаря на прекалено лични въпроси от разните социални питанки.....
Така, че Айсче, по-леко с приемните грижи и бла бла. Гледай си твоето дете, укроти топката малко и после всичко ще влезе в релсите си...

# 649
# 650
ice, да не те плаща, ама и идея си нямаш какви деца дават за приемна грижа. Аз не бих се наела!!!
Някак си мислиш много повърхностно на нещата, крайно емоционално и прибързано:
1. Триеш си ФБ, защо? За да не гледаш БНД какви ги пише. Ами изтрий го като приятел, защо е нужно целият профил.
2. Това са приемната грижа е просто    #Crazy
Децата там са предимно от малцинствени групи без дори и най-елементарни навици - социални, битови и каквито още се сетиш. Като ти се изака още първата сутрин на килима, защото не е виждало тоалетна няма да си толкова ентусиазирана.  Peace

# 651
  • София
Макче,   202uu  202uu  202uu ...ама умрях от смях като си представих картинно изакването в средата на килима....Но си е точно така......

# 652
ice  първо трябва да се успокоиш. Да вземеш дете е нещо много отговорно и това не може да ти замести мъжът който го няма в живота ти.  Децата се възпитават и се учат, но ти в момента не си спокойна и няма да можеш да се справиш. Грижи си се за твоето си детенце. А и няма да те одобрят за приемен родител. Детето няма да види истинската семейна среда. Може да отидеш в дома и да занесеш на децата нещо от което имат нужда или да се разберете да им носиш разни неща, но да вземеш дете е сложно. ако пък много искаш опитай само за по празници. Нали имаше такъв вариант, само за празника се вземат деца, пък ако с времето стават нещата и видиш, че можеш да се справиш, тогава вече да е друго. Въпреки, че и това вземане за празник е гадно за децата. Те все пак не са вещи и когато решим да ги взимаме, а после да ги оставяме защото това остава травма за тях, като някаква нежелана вещ. Не си прави експерименти с децата.

# 653
Това да не е поредната тактика да върне мъжа си ? Thinking
Като с тотото ! Crossing Arms

# 654
  • София
 newsm12, дано не си права happy mama, да си играеш с чувствата на децата е много не морално, за да си върнеш мъж, който прости ме за израза ако щеш ама не го еня за тебе. Кога ще пораснеш достатъчно  Crazy, сама казваш че тепърва имаш да оправяш къща, която изглежда след Хирошима, а знам ли как си го представяш и "акото" на килима  hahaha

# 655
  • София
Това да не е поредната тактика да върне мъжа си ? Thinking
Като с тотото ! Crossing Arms

Какво е това с тотото?  newsm78 newsm78

# 656
Това с тотото и аз съм го пропуснала  Thinking

# 657
Първо мисля да отида в дома за да дам да купят на децата по нещо и мисля следващия месец догодина да говоря и с кмета и да се събират за тези деца от домовете по 20 лв.Ако 50 човека дадат по 20 това са 1000 лв все ще могат да вземат нещо за децата и това да става не само за празници а целогодишно.Мъжа си не искам да връщам не ми трябва и няма да го приеме.Да си бъде с други в живота.За мен лично аз знам кое е стойностното.То е до мен.Защо според мен не е лошо това което мисля и не е престъпление.

# 658
  • София
Първо мисля да отида в дома за да дам да купят на децата по нещо и мисля следващия месец догодина да говоря и с кмета и да се събират за тези деца от домовете по 20 лв.Ако 50 човека дадат по 20 това са 1000 лв все ще могат да вземат нещо за децата и това да става не само за празници а целогодишно.

А сега го ударихме на благотворителност!! Следва продължение .............

# 659
Като в "Дързост и красота", с нетърпение чакам 2065 епизод  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт