Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 27 547
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Когато се заговори за съкращения правиха списък на хората и вписаха на кой какво му е семейното положение, колко деца има и така. Не знам дали ще го имат в предвид това. Надявам се.

# 451
Честит двоен празник на Никола !    newsm51 nbirthday smile3510

С гордост да си носи името , а то да му носи здраве и късмет !  bouquet  bouquet  bouquet

Не ми се говори на тема съкращения , че снощи не съм спала от притеснение . Weary
Вчера пак съкратиха един колега . Няма - няма и ги втресе ...

Благовеста , стискам ти палци да си запазиш работата . Hug Hug Hug

# 452
  • София
Привет и честит празник на всички празнуващи, да са живи и здрави именняците и рожденниците:-))
Прочетох случайно поста на Блговеста и да се включа и аз по темата, от мен мила имаш също стиснати палци. По този повод искам да споделя и аз нещо: Родих на 06.09 т.е. днес малката Рада става на три месеца и съответно още съм в майчинство. Чух се онзи ден с шефа ми по телефона и го питам кога иска да се връщам на рбота, а той ми казва:Стой си в майчинство до когато можеш, защото в мига, в който се върнеш ще те съкратя........или ще те изгоня....хмм интересно си мисля аз, какви права и на какво основание ще ме изгони, но ще поживеем и ще видим. Аз съм достаъчно квалифицирана за да си намеря работа, но отношението ме потресе....До скоро милинки, че шаран готвя:-))

# 453
Мила, за съжаление и аз съм минала по този път. Изтече ми майчинството и един ден преди да се върна на работа ми се обади шефа и ми каза, че е по-добре да не се връщам на работа. Измисли сто глупости като причина и накрая ми предложи да прекратим договора срещу обезщетение от 4 брутни заплати. Ако опре ножа до кокала предложи на твоя работодател нещо подобно.

# 454
Има закон който пази родител на детет до 3 год. Моите и двамата са над тази възраст. Но както и да е. Ще се надявам да не съм в списъка и аз. Сега ще чакаме следващият път да видим кой ще е, но реши ли работодател да те съкрати винаги ще си намери вратичка.
Приятна вечер на всички Ви.

# 455
  • София
Добър вечер и честито на всички, празнуващи днес!  bouquet  bouquet  bouquet
Стискам още веднъж палци на Благовеста да си запази работата! Ние тук просто изпращаме положителна енергия и със сигурност няма да я съкратят, знам аз! Hug Hug

Пожелавам приятна вечер на всички, че мен не шаран, а домашни ме чакат да дописвам Wink Wink И си мечтая за зимна ваканция.... Peace

# 456
Много ви благодаря момичета за стиснатите палци. Нека всичко при всички ни да е на ред и да можем да изкараме спокойни коледни и новогодишни празници.

# 457
  • София
Много ви благодаря момичета за стиснатите палци. Нека всичко при всички ни да е на ред и да можем да изкараме спокойни коледни и новогодишни празници.

От твоята уста (пръсти  Laughing) в божите уши.

Признавам си, че напоследък ми е нервно, ама ми "омръзна" да се оправдавам с предстоящ МЦ, а и голямата нещо е много изнервена, и много чувствителна, много лесно се разплаква, крясва за щяло и не щяло на малката, цупи се, а промяната ми се струва че започна със смяната на ДГ. После баща и с неговите глупости, пфф

# 458
Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!
Да сме живи и здрави всичко останало ще си го купим !

# 459
  • София
Честит празник на всички и най-вече на Luda  Grinning

# 460
  • в моя свят на мир и любов
Благодаря, благодаря  bowuu Засега се представям много добре, от скромност не казвам отлично.

Стискам палци на всички да посрещнат Нова година с работно място.

# 461
Честит празника на всички празнуващи.

# 462
  • София
Честит 8 декември и от мен на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти! Много успешни и усмихнати моменти!

# 463
  • София
И от мен честит празник на бившите и настоящите студенти! Пожелавам на всички не само шестици през сесиите, а предимно шестици от живота! Наздраве! Hug  bouquet
А, и честит ви първи сняг! Днес във фустите на Витоша беше снежна приказка за кратко!

# 464
Еее, Морг , сбъдна ти се мечтата за сняг ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт