Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 28 450
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Айс, можеш просто да подаряваш каквото имаш запазено - дрешки, играчки, бебешки пособия - количка, креватче, на майки в благотворителния подфорум. И аз не мисля, че ти е време да се заемеш с приемно родителство, просто помогни на майки, които и "толкова" нямат. Закарай го до тях с колата, или го прати. Нуждаешите се не са задължително децат в крайна нужда, има майки, които полагат грижи, но буквално нямат пукната стотинка за нищо - особено на село, без перспектива за работа. Поразрови се тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=50.0
и виж за какво става въпрос. Мъжа ти това, мъжа ти онова - глупости

# 661

Снеже, четох, че искаш да си кастрираш котака...
Утре му записах час за 10.
Купих и плоскостите.
Ставам за полицай.

# 662
Що за полицай ? newsm78

# 663
ice, за мен си перко.  Peace
Тотално перко.

Снеже, четох, че искаш да си кастрираш котака...
Утре му записах час за 10.
Купих и плоскостите.
Ставам за полицай.
Номер 1 си.   bouquet

# 664
  • София
Снеже, ама ти сериозно ще клъцнеш котака....Много ли пакости прави? Имай предвид, че ще понапълнее после. Моята любима кучица е кастрирана, но така я дават от кучеприюта...и после лекинко понапълня Cry Cry

# 665
Нали знаеш онзи лаф, че ако си тъп и упорит ставаш за милиционер.
Така и аз - стоях три часа на партината. Ту няма в наличност, но ще ги намерят в склада, то забравили, то колата се счупила, та в 5.30.
След това ходих да запиша Рижко, там ловджийско куче, накъсано от един Ротвайлер, който го изпуснали. Колко време го шиха? Собственикът му така му говореше...
След това доведоха двумесечен питбул - момиче. Щяха да го изпращат за Русе. Имам страх от тази порода куче, но то беше толкова мило и беззащитно. Държах го да му сложат ваксината.
Въобще страшно ми върви. Ако тръгна на някъде цял час мога да разказвам.

# 666
Снеже, ама ти сериозно ще клъцнеш котака....Много ли пакости прави? Имай предвид, че ще понапълнее после. Моята любима кучица е кастрирана, но така я дават от кучеприюта...и после лекинко понапълня Cry Cry
Сериозно. Маркира след като се разгони и скача като луд.
За напълняването съм съгласна, защото е слабичък. Само слаби дечица съм имала.
Имах куче мини пудел, но го загубих на 9 години. Не съм го кастрирала, но той не маркираше и не скимтеше нощем.

# 667

След това доведоха двумесечен питбул - момиче. Щяха да го изпращат за Русе. Имам страх от тази порода куче, но то беше толкова мило и беззащитно. Държах го да му сложат ваксината.

Със собственик на бултериер съм разговаряла. Радвах се на кучето, голям глезльо. Каза, че породата е забранена, но много глезена порода. Питбулите, ротвайлерите също. Стопаните са лоши, с подходяща порода, отдаваща се на дресировки. За това имали лошо "име". Но са били доста глезени, ако не ги нахъсваш към злоба.
Виж от доберманите ме е страх, за тях пък съм чувала че при определена възраст наистина озлобяват жестоко. 

# 668
Браво , Снеже , наистина си упорита !  bouquet
Ама тъпа - не ! Naughty

# 669
Добро утро.
На тези дето се наемат да гледат и животинки - браво на вaс. На мен не ми се занимава и това си е допълнителна отговорност. На времето си гледахме с БНД едно коте - беше прекрасно, добро. Но за 1 нощ умря, а ние така и не разбрахме от какво. Точно тогава бях бременна. Но както и да е, важното е, че не искам повече да изживявам такива неща. Достатъчна си ми е грижата по децата.
ice_ трябва да е поуспокоиш малко. Как ще говориш с кмета всеки да събира по 20лв. Има хора за които това са страшно много пари и не могат да си закупят и хляб дори. Ако ти решиш да дадеш пари на нуждаещ се направи го, но не може да задължиш хората да дават пари. Чудиш се на къде да се обърнеш и за какво да мислиш. Ако имаш желанието на някой да помогнеш това си е твоя работа , а не на БНД. Като се слага край просто си се слага. Неговото съществуване не е свързано с твоето.

# 670
Оставих Рижко за кастрация. Нервите са ми опънати до краен предел.
Той беше толкова стресиран и изплашен. Дано не му се случи нищо. Много съм изплашена. С нетърпение очаквам 12 часа.

# 671
  • София
Споко, Снеже, и нашия котак го кръцнахме, много си е добре младежа (същият е като този на аватара ти Simple Smile). Това с маркирането и нас ни беше побъркало, сменяхме си спалнята заради това  ooooh!

# 672
  • София
Снеже, стискам палци. Знам как е. Предишното куче беше минало през 3 операции и аз треперех всеки път. Абе, уж домашен любимец, не е човек, а как се привързваме! Embarassed
Моята дъщеря като няма какво да прави хваща кучето и организира чаено парти.....и горкото животно търпи всякакви издевателства и украси по главата си  Joy Joy Joy Joy

# 673
Снеже, спокойно, всичко ще е наред с котака.
Аз съм погребала котка и две кучета. Все едно погребах член на семейството. Дъщеря ми много иска домашен любимец, но аз не искам точно поради горната причина. Раздялата после е много тежка.
Миналата седмица, след като за пореден път ме пита за домашен любимец и аз за пореден път и отказах ме погледна сериозна и ме пита: тогава като не може домашен любимец, не  може ли поне бебе да имаме  Joy Joy Joy

# 674
 Joy
Цитат
не  може ли поне бебе

Общи условия

Активация на акаунт