Клюки - есенни и весели , не тъжни - 24

• 28 457
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Ето , аз затова съм разрешила домашните любимци и то не един , за да не ми иска бебе .
Ама тя си има брат , от първия брак на БНД , та това спасява полжението ! Sunglasses

# 676
Ходих днес до Дома за деца имаше всякакви и циганчета и българчета.По-голямата част са от ромски произход разпределени са по групи съответно като влезе човек при тях питат това ли е моята майка?Всички се нуждаят от внимание и от грижи и от обич най-вече и от майка.Това че хората недооценяват това което имат до себе си и търсят друго по-добро си е техен избор.За мен лично най-стойностното е детето ми.А за баща  стойностното е някоя друга......но като заживеят с него и дойдат отговорностите му тогава ще проличи същносста му.

# 677
И ?

Ти ще ставаш майка на всички ли ?
Ясно е , че не можеш . По скоро ти имаш нужда от обич , много си объркана .

Откъде ти дойде тази идея с дете от дом ?
Имаш си дете , да ти е живо и здраво , гледай си го ! Hug

# 678
  • в моя свят на мир и любов
Андрея няколко пъти гледа рекламата по БиТиВи за новият им канал "За нея"
В един момент не издържа и раздразнено си промърморва "Хм, за нея!  А за МЕН?"

Право си е детето, за нея има ТВ канал, а за мен няма ли да има?  Crossing Arms

Много разсъждава това дете над живота, и все със загадки ми говори, направо ми къса нервите.
Сутринта искаше да си облече това, дето й е любимо, но хората го носели само навън, а в къщи обикновено не." В 7 сутринта още не съм си отворила очите и ми е само до загадки.   Thinking

# 679
ice, каква е целта ти всъщност, какво точно искаш да постигнеш с това? Искаш да покажеш на БНД каква майка и жена е зарязал ли, колко можеш да си милосърдна и нежна, а той колко е коравосърдечен да те зареже така? Май никой от пишещите тук не разбира идеята ти. Хубаво, ходила си в дома, видяла си децата и какво? Защо не направи това преди, във времето, докато беше омъжена? Някак показно и неискрено ми се вижда всичко това  Peace

# 680
  • в моя свят на мир и любов
Трудно е да се прежали бившия, особено ако те е изоставил заради друга жена. Болката е огромна, но с времето се преживява.
 ice_ , мила, подреди си живота и тогава мисли как да подредиш живота на другите. Нищо не те спира да ходиш в дома и да радваш децата с присъствието си, но точно в този момент  трябва да поемеш отговорност за собствения си живот и дете, и след това, когато всичко е спокойно и подредено, да поемеш отговорност и за чуждо дете.
Ти като че ли си се отказала от живота, отхвърляш изцяло възможността да се влюбиш в друг мъж и да родиш друго дете.

# 681
  • София
ice, каква е целта ти всъщност, какво точно искаш да постигнеш с това? Искаш да покажеш на БНД каква майка и жена е зарязал ли, колко можеш да си милосърдна и нежна, а той колко е коравосърдечен да те зареже така? Май никой от пишещите тук не разбира идеята ти. Хубаво, ходила си в дома, видяла си децата и какво? Защо не направи това преди, във времето, докато беше омъжена? Някак показно и неискрено ми се вижда всичко това  Peace
Ама то на мъжете не им пука от такива показности....Щото нали знаеш приказката - Дама в обществото и к****а в леглото - това искат мъжете и то точно в този ред! Wink Wink Wink

# 682
Morg, аз това го разбирам, надявам се и ice да го разбере.
Странно е, че не отговаря на постовете ни, не ги чете ли ... просто си пише каквото реши.

# 683
Мак , тя все още е омъжена . Peace

# 684
Нищо не искам да постигна с това нещо.Нищо не целя дори.Просто отидох за да видя каква е ситуацията в дома.И засега да им дам пари за да купят нещо за децата-плодове зеленчуци.Това е.Направила съм го защото така съм решила.

# 685
  • София
Но като гледам е във фактическа раздяла Peace... И както добре виждаме - смята, че е с поне 14 я-я Wink Wink

# 686
Но като гледам е във фактическа раздяла Peace... И както добре виждаме - смята, че е с поне 14 я-я Wink Wink

И ти ли я подкокоросваш ? Wink
После се чудите защо не иска да се разведе с него ? Joy

ice_ ,

Много хубаво си направила . Ако ти харесва , пак ходи , но не се натоварвай с допълнителни отговорности ! Hug

# 687
Ние се върнахме.
Все още не е излязъл от упойката, но ми е така жал.
Не може да се изправи. Ох!

# 688
Аз да отгледам собственото си дете първо.Да отдавна раздялата ни е фактическа.Вече не съм му жена макар да му се водя такава по документи нито пък той ми е СЪПРУГ.Хайде няма да ви занимавам с тоЗИ КОЙТО Е отписан от живота ми.

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 15:12 от ice_

# 689
  • София
Ние се върнахме.
Все още не е излязъл от упойката, но ми е така жал.
Не може да се изправи. Ох!

Ще се изправи котака, не бой се! Нали 9 живота имали....да го цункаш по гушката от мен....така обичам котки. Ама сега с кучето тук не може и котка - пробвала съм и става пълна лудница  Wink Wink Wink

Хепи, не подкокоросвам, а подсещам, че младежа е с 14 яйца най-малко Peace Peace Joy Joy
Айс, укроти топката и вземете да се позабавлявате с твоето дете - кино, театър, кънки....Стига се мята насам-натам с обществености! Детенце има нужда от внимание и забавление! Още малко..че после хич няма да иска да се забавлява с теб!

Общи условия

Активация на акаунт