За интериорният дизайн по аматьорски

• 85 467
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Мммммм kaffeetrmker_2 .Отсъствах няколко дни. Темичката така хубаво върви. Доста неща сте обсъдили, много красиви картинки сте показали.... newsm51. Чета ви с интерес  bouquet

# 346
И без да има връзка с телевизорите - един интериор ми попадна, много ми хареса, та да го покажа
http://www.nashdom-bg.com/files/skandinavski%20stil.jpg

Прекрасно е. Ето това скандинавско харесвам аз, с цветове.  Heart Eyes

# 347
И без да има връзка с телевизорите - един интериор ми попадна, много ми хареса, та да го покажа
http://www.nashdom-bg.com/files/skandinavski%20stil.jpg

Прекрасно е. Ето това скандинавско харесвам аз, с цветове.  Heart Eyes

Имаме го по нашенските черги, пина знае Simple Smile

# 348
Visible, у нас е тъкмо тъй - с техниката. По желание на мъжа ми, той си пада от дете. Аз направих невъзможното да не се вижда големия компютър, усилвател, 40-те кабела, имаме 5 тонколини из стята, и да, можем да озвучим много по- голямо помещение. И телевизора е малко по- големичък от нужното, гледам че на неговия фон шкафа изглежда малък, а шкафа е огромен. Компютрите са общо 3. Не мога да го лиша от неговите радости, наистина си ги цени.

И понеже никой не показа телевизор в банята -  1..  2..  3..  4..  5..  телевизор с камина в банята

# 349
Виждала съм и телевизори вградени в огледала
http://www.domigradina.com/uploads/2010/03/ogledalo-televizor2.jpg

Според мен телевизор върху камината някак не стои. Камината създава усещане за уют, спокойстие, миризма на току що изпечен хляб...... и един телевизор отгоре.....особено "плосък", то не, че от "дебелите" ще стои по-добре.

У дома в момента е по-скоро така
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=http://www.mebeliekodom.com/pi … 3444814654654.jpg
само,че не е ъглова - малка колонка, висока около метър, до камината Mr. Green. Няма друга свободна стена Rolling Eyes. И ние сме в гарсонера - за сега. Grinning

п.п Мисля, че стила ми на обзавеждане съвпада с този на Kokovi4. Харесвам, много харесвам скандинавски и провансалски интериори, но някак не се виждам да живея в такъв. Е, може би на почивка за 10-15 дни в такъв интериор Hug бих се почувствала прекрасно. Peace

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 15:40 от didida

# 350
О, Пина, далеч не става въпрос за това да лишиш половинката от страстите му. И аз само забърсвам прах на плейстейшъна, но ми е приятно, когато се съберат момчетата у дома, за да играят и да си ръсят щуротии. 
Може би не съм се изразила достатъчно добре... Не става въпрос за 5-те колони и буфер. Всичко съобразено и преценено е прекрасно! А най-прекрасно е тогава, когато някой ти разкаже колко точно е.

Хорни до тавана в помещение 2х3.50, лампов усилвател и компютър с колекция от мп3 Mr. Green. Надявам се така е по-ясно. Това забелязвам аз. Изхвърляне отвсякъде. Идеята "да имам", а не "да звучи". Опорочаване на звук и образ, изкривяване. Това човек с реален слух ще го подлуди.
Нещо като голф задвижван от бас. Не се сещам за по-подходящ пример Laughing.

Дано сега сме се разбрали Grinning.

Редактирам.
Големият компютър може чудесно да се замени с неттоп Peace. Бутваш го където ти е удобно и забравяш, че съществува.

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 15:51 от Visible

# 351
Мисля, че в съвременния живот няма как да се избяга от тази техника - компютър, телевизор, усилвател, МР3... и т.н. Те ни дават релаксация, информираност и забавление. Въпросът се състои в това как да ги направим съвместими с минималистичните, модерните, ретро, провансалските.........си домове.

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 16:10 от didida

# 352
Момичета, за плотовете - била съм една седмица на стаж в такова предприятие.
Има много пъчна работа, затова цеите на такива плотове са съизмерими, че понякога и по-високи от тези на естествен камък.
Първи етап - избират се бутилки, или въобще стъклени отпадъци в желаните цветове и се натрошават на малки парчета.
Втори етап - излива се циментен плот в желаната форма и размер и при още мокрият цимент се изсипват стъклените парчета.

Трети етап - след изсъхването на цимента се покрива с epoxy coat , което е всъщност епоксидна смола, това се води - mаrine grade и се използва дори за покрития на тоалетни, бани и мивки при лодки, яхти и т.н.

# 353
Visible, разбираме се  Simple Smile

Melany99, колко му е сега да забъркам и един бетон  Laughing и това съм правила, но беше отдавна и се надявах никога повече да не ми се случи, но току виж сама съм си го навлякла.

# 354
Здравейте дами,

Прекрасна тема... Мога да разглеждам с часове. Все се каня да напиша нещо, но не смогвам да прочета и разгледам всичко, за да бъда в час с последните ви постове.
Но сега не се сдържам....
Пускам ви снимки, които обединяват няколко любими за мен неща - рубрика "преди и сега", камина, кът за релакс.
В момента правим ремонт и скоро, когато започнем да правим дневната, се надявам да претворя нашата камина също толкова успешно.

http://www.bhg.com/decorating/fireplace/styles/before-and-after- … ireplaces/#page=1

bouquet

# 355
pina, не се заричай!

Аз цяло лято разхождах една торба цимент в багажника. Беше една идея за направа на саксии... Галимацията не е толкова голяма, иска се само да се захване човек!
Иии... психически да се подготви!
  Laughing

# 356

И понеже никой не показа телевизор в банята -  1..  2..  3..  4..  5..  телевизор с камина в банята
Като че ли за мен са правени. Страхотни! Последната ми се струва, че е от едно от жилищата на Калканджиева? Нали имаше вана в хола?

# 357
И в този ред на технични-кич-мисли да споделя един абсурд, на който попаднах, докато търсех нещо с което да илюстрирам това, което на мен ми допада
http://www.stevecaseydesign.com/images/new_ht/b1ht.jpg

Пантеон на ТелевизорЪТ, хаха! Laughing

# 358
Типична северноамериканска секциика за телевизор. Е това си го представете и закриващо прозореца.

Зависи от компютъра и техниката. Няма как един супер мощен компютър да се замени с каквото и да е. А по отношение на звука, ами наистина качествените уреди и колони са огромни като размери ( за теглото да не говорим)

# 359
  • Варна
 Винаги съм имала прозорец в банята и не мога да си представя да нямам. Как се проветрява и цялата тая влага къде отива? Използвам прозореца да си оставям нещата на первазчето докато си вземам душ, отваря се и по вертикала и по хоризонтала.
За размера на банята - нямам вана, нямам и желание май, гледам голям релакс мацките по филмите обвити с пяна и чаша шампанско поръсени с листа от рози и краставички на очите, но на мен ми е странно и скучно, а и след шампанското трябва да мятам парцала и да я чистя пък то листа от рози как се чистят Simple Smile.
Затова съм я решила според моя ритъм - зидана душкабина, до нея още една в която е пералнята и над нея бойлера, а между тях на плот над нея стои коша за пране и леген. Засега са със завеси, докато се напинкам да им сложа нещо по-така. А в общата част си имам шкаф мивка, пейчица за като се събличаме и отделен шкаф за разни перилни, миещи, разкрасителни, тоалетна хартия, део за тоалет, там си прибирам и стирка, кофа, разни гъби и тн.
Предпочетох пералнята да ми е там вместо в кухнята, незнам защо но ми се струва сложно да мъкна легени и пране в кухнята, а и доста шуми центрофугата.
А вие къде си държите дрехите докато се съберат за пералня? И разните там принадлежности? Аз поне не се сетих за друго решение.

Общи условия

Активация на акаунт