За интериорният дизайн по аматьорски

• 85 451
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
На мен много ми допадна стенният часовник с термометър в рамка от ковано желязо Peace. Ами фенерите, висящи на кука - при мен за коридора и терасата.... Heart Eyes. И други, идруги.....висящите кашпи и фенери.....(аз май си падам по фенери newsm78 Joy)

# 406
  • Варна
Допълвам Дорис не съм влизала в Рапонги, така и не съм се наканила. Покрай него съм минавала много. И да, найлоновите палми са Еверест на кича  Sick 
Аз не мисля, че интериора на Рапонги е кич, не съм и специалист да го заявя категорично дали нещо е грозно или не. На мен интериора на Рапонги ми харесва.
Ето за мен една прекрасна зелена истинска стена например в Рапонги:

# 407
О, не, не! Аз в Рапонги нищо друго не съм коментирала, освен палмите!
Дорис, знаеш ли кой е дизайнера? Зелената стена категорично ми харесва!

Още малко чергички -  1..  2..  3..  4..  5..

# 408
Зелената стена е супер!
Тия сополчета Liquid Light Drop никога не съм ги харесвала... (btw, и в Гранд Хотел Варна има от тях)
Мебелите от третата снимка са много готини. Какви са?

И искам да споделя каква красота си харесах - за лампата става въпрос   
http://www.massive.be/ProductImage.ashx?src=%5carmatures%5c37562 … amp;w=350&h=0
Пина, отиваш в мароканския тренд. Simple Smile Много популярен, има много примери из нета.
Аз лично не си падам. Грубее ми, дори и да е нещо дребно, за акцент. Ако искам Ориент, аз бих предпочела  бамбукови  фенери.

# 409
  • Варна
Много симпатични чергички Pina.
Зелената стена много ми харесва, за разлика от палмите.
Бих желала да се допитам и до Вас. Ще ми помогнете ли с идеи, снимки с подходяща секция за телевизор. Иска ми се ако мога да впиша и запазя цветята.

http://didi07.snimka.bg/properties/remont.629503.25418138

Харесва ми тип интериор, който Doris е показала като пример за осветление в гипсокартон на 17 страница.
Благодаря   bouquet

# 410
Момичета, как се правят тези топки на пенделите?

Една моя приятелка си прави у тях с канап и лепило Ц200-за втвърдяване после на канапа. Ама станаха много рехави някяк  и после крушката вътре светеше много ярко през "дупките" - не ми харесаха. Някой сеща ли се за по-добра идая? Мисля си с дантела и канап  newsm78?

# 411
didida принципно, с надуваема топка за плаж, надуваш и увиваш, мажеш отгоре с Ц200, навиваш, пак мажеш....докато стигнеш каквато дебелина ти харесва.

Ето един друг вариант, с малко по-различен краен ефект

# 412
  • Варна
Зелената стена е супер!
Тия сополчета Liquid Light Drop никога не съм ги харесвала... (btw, и в Гранд Хотел Варна има от тях)
Мебелите от третата снимка са много готини. Какви са?

Виолета Бодурова e дизайнера мисля, а и трите снимки са от Рапонги, май Мартинели са доставчика на мебелите.
Виолета Бодурова е и дизайнера на галерия Графит, пак за ТИМ, но пък какво от това.

# 413
Желязо и дупки.
Понеже повечето осветителни тела в този апартамент са марокански, не вярвам тези да са изключение и мисля, че сигурно са от този тип:

# 414
  • Варна
Желязо и дупки.
Понеже повечето осветителни тела в този апартамент са марокански, не вярвам тези да са изключение и мисля, че сигурно са от този тип:
Ммммммм Мароко, да!

# 415
Ауууу, Barbabeau, много е красиво това, ама мисля че няма да мога да се справя сама Tired. По-сложно ми се струва дори и от циментовия барплод Joy
MissNellie изглежда красиво, ама от практична гледна точка - като се напраши, как ще се почисти Thinking?. Особено ако филтрите се боядисат кафеви......мисля, че ще се получи добре Peace. Обаче почистването....

# 416
По-сложно ми се струва дори и от циментовия барплод Joy
Simple Smile)))))))))))))
Кажи на мъжа ти да избира: или ти прави циментов парплот, или те води на втори меден месец в Мароко.

Да се поправя:
По-горе писах, че всичките им лампи са марокански и затова и в кухнята трябва да са марокански, но пак разгледах снимките на апартамента и в хола са китайски копринени фенери, така че предположението за кухненските лампи е разклатено Simple Smile)))))) но следва да е пак нещо етно.

# 417
  • Варна
Кажи на мъжа ти да избира: или ти прави циментов парплот, или те води на втори меден месец в Мароко.
Да се поправя:
По-горе писах, че всичките им лампи са марокански и затова и в кухнята трябва да са марокански, но пак разгледах снимките на апартамента и в хола са китайски копринени фенери, така че предположението за кухненските лампи е разклатено Simple Smile)))))) но следва да е пак нещо етно.
Те китайците и марокански лампи ще направят споко Simple Smile Няма нещо, което да им се опре - то Гучи, то Прада....
J

# 418
didida  често казано, мисля си че ще може успешно да се прахосмукаче просто, ако нещо се отлепи, подмяната е лесна и бърза. Аз си го представих боядисан, като крайчетата са по-тъмни от основата. Иначе тук има събрани няколко линка към варианти за правене на различни такива топки в домашни условия, включително и със  ръкоделия на една кука. Тук има всевъзможни предложения за същите ръкоделия. Не съм фен по принцип, но стената, масата и килимчето ми харесаха.

# 419
Да се поправя:
Те китайците и марокански лампи ще направят споко Simple Smile Няма нещо, което да им се опре - то Гучи, то Прада....
J

Joy Господ сътворил  човека, а китайците....всичко останало. Joy
Barbabeau  - чудесна идея с медения месец. Той всъщност ще бъде първия (не втоти) hahaha АКО ме заведе Joy
MissNellie благодаря за линковете. Наистина съм впечатлена от тези топки, със сигурност ще направя нещо по въпроса Thinking

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 20:52 от didida

Общи условия

Активация на акаунт