Детски градини в Пловдив - 2

• 146 813
  • 902
  •   1
Отговори
# 630
Имам следния въпрос: детето ми тръгва на детска градина утре, имам бележка от ЛЛ, но само печат и подпис. Питах в градината какво точно трябва да е отразено на бележката и ми отговориха, че трябва да пише, че не е в контакт с остро заразно заболяване. Как точно е абревиатурата на това: ОЗЗ, ОЗИ или нещо друго? Благодаря предварително!

# 631
  • Майничка
Аз пиша, че не е в контакт със заразно болни.

# 632
Гаргамела, благодаря за инфото. Да питам, изписваш с цели думи, така ли?

# 633
При нас ги пише личния лекар на детето, празна бележка ли ви е дала?

# 634
Да, защото е в отпуска в момента, а детето тръгва на градина Peace

# 635
Ако не ти е късно утре вечерта ще взимам за моето и ще ти пиша, какво е написала.

# 636
Имате ли отзиви за ОДЗ Космонавт в Гагарин?

# 637
И двете ми деца посещаваха в Космонавт ясла. Каката не я записаха в първа група и трябваше да остане още една учебна година в яслата и затова я преместих в друга градина. /Тогава нямаше електронно класиране за детските градини./ Добре се грижеха за децата, НО поради възрастта или по други причини децата ми много боледуваха. Малката по стечение на обстоятелствата също тръгна в Космонавт на ясла. Там ни приеха с електронното класиране и не исках да чакам да се освободят места в Мечо Пух, защото нямаше гаранция, че там ще ни приемат. И тя изкара една одисея с болести. За 8 месеца - 5 бронхита. Като дойде време за градина подадох документи за Весела и ни приеха от раз. Сега съм много по-доволна от новата градина на детето. Тя ли порасна, какво стана не зная, но не боледува толкова, като се прибира вечер дрешките й и косичката не са вмирисани на манджа /като в яслата/. Групата им беше до кухнята.
Като цяло всичко зависи в каква група ще попадне детето.

# 638
Благодаря ти tonynette! Ще отида на място да огледам. дано ме пуснат вътре и успея да се срещна с госпожите  Simple Smile

# 639
  • Пловдив
здравейте,
ние още не сме отворили сезона - последно ходихме на градина средата на месец май и сега пътувахме и пропуснахме "първия учебен ден" на 15 септември. Мисля да отидем на 5 октомври направо, че имаме баба, която е в отпуска...но може и следващата седмица понеделника, още го обмислям. Набор 2010 сме, мисля, че тази година ни е задължителна и щем не щем ще се вясваме в градината, но ние всъщност искаме - дори детето.
Колко месеца най-много може да ни няма на градина, върти ми се, че ми казаха да не надвишаваме 6 месеца, но да не се окажат по-малко, че вече ни няма повече от 3?

# 640
  • Пловдив
Месеците, които ви няма се броят от септември нататък -за новата учебна година. Като тръгне добре е да има издадена бележка от лекар с диагноза- да, не е било болно детето, но отсъствията трябва да се извинят. Като в училище Simple Smile За колко месеца може да отсъствате не мога да кажа, но имаше нещо от сорта на 3 дни в месеца по семейни причини-т.е. без бележка. За всички други отсъствия се иска бележка.

# 641
  • Пловдив
Колко месеца най-много може да ни няма на градина, върти ми се, че ми казаха да не надвишаваме 6 месеца, но да не се окажат по-малко, че вече ни няма повече от 3?

Не е проблем,че детето го е нямало повече от 3 м.Явявате се с чревни изследвания,бележка от лекар,че е здраво.Ще си заплатите таксата за септември като отсъствал без извинение.Детски взимаш ли?Повече от 5 дни неизвинени в месеца и ги спират за съответния месец

но отсъствията трябва да се извинят. Като в училище Simple Smile

Защо да трябва да се извинят?Не е задължително.Изключвам положението с детските надбавки.На тях не всеки има право така или иначе.Моята отсъства постоянно без бележка от лекар.Няма проблем

# 642
  • Пловдив
но отсъствията трябва да се извинят. Като в училище Simple Smile

Защо да трябва да се извинят?Не е задължително.Изключвам положението с детските надбавки.На тях не всеки има право така или иначе.Моята отсъства постоянно без бележка от лекар.Няма проблем
Това имам предвид всъщност де, но не съм уточнила.  Embarassed

# 643
  • Пловдив
Да,за детските неизвинени току така не може.

# 644
  • Пловдив
Това за неизвинените не го знаех, значи от 15 септември трябва да имам причина, която може да е само болест ли, за да ми извинят отсъствията? И как точно социални служби и градината ми си комуникират, за да съобщят, че детето ми не е ходило на градина повече от 5 дни в месеца?

Общи условия

Активация на акаунт