Детски градини в Пловдив - 2

• 145 886
  • 902
  •   1
Отговори
# 825
Може ли някой да сподели впечатления за екипа, който ще поеме децата през септември в МИР и Малкият Принц?
отговорих на по-старо Ваше питане, аз лично съм доволна Simple Smile
Благодаря!
Две първи групи ли ще има през септември?
Предполагам , че ще са две понеже сега завършват две групи, по-миналата година, когато се преместиха в новата сграда  приеха три групи и може би затова миналата година беше обявен прием само на една, за предстоящата година не съм се интересувала.

# 826
Знае ли някой, градините които са с две първи групи, има ли някакъв критерий за разделянето на децата?.Детето ми е март месец и е най -голямо,всички други са почти на края на годината с изключение на 2-3 който са посредата.Мисля си,да не би да ги разделят според месеците,защото разликата на дете януари и декември родено е огромна.

# 827
  • Пловдив
Знае ли някой, градините които са с две първи групи, има ли някакъв критерий за разделянето на децата?.Детето ми е март месец и е най -голямо,всички други са почти на края на годината с изключение на 2-3 който са посредата.Мисля си,да не би да ги разделят според месеците,защото разликата на дете януари и декември родено е огромна.

Не,не ги разделят по месец на раждане.И в двете групи ще има деца,родени през цялата година.

# 828
  • Пловдив
В групата на сина ми има деца, които навършиха 6 миналия месец. Има и такива, които навършиха 7 Simple Smile
В първа и в частност втора група си личи кои са по-малките, но бързо се ориентират в обстановката Simple Smile
В четвърта пък обратно - по-големите си отличават вече с доста по-увери "измъквания" Wink

# 829
  • Пловдив
Скрит текст:
Може ли някой да сподели впечатления за екипа, който ще поеме децата през септември в МИР и Малкият Принц?
Благодаря!
[/quote]
Предполагам , че ще са две понеже сега завършват две групи, по-миналата година, когато се преместиха в новата сграда  приеха три групи и може би затова миналата година беше обявен прием само на една, за предстоящата година не съм се интересувала.
[/quote]

Щом завършват две групи, ще приемат две групи.

# 830
Скрит текст:
Скрит текст:
Благодаря!
Предполагам , че ще са две понеже сега завършват две групи, по-миналата година, когато се преместиха в новата сграда  приеха три групи и може би затова миналата година беше обявен прием само на една, за предстоящата година не съм се интересувала.
[/quote]

Щом завършват две групи, ще приемат две групи.

[/quote]                                 
За Мир са обявени 44 свободни места, което означава, че ще има две групи. http://dz-priem.plovdiv.bg/vacancies?search=1&sSchoolTypeId= … p;sHasVacancies=1
Аз пък се интересувам от Чучулига и Мирослава. Някой знае ли кои педагози ще поемат новите групи или пък просто да сподели впечатления от тези ДГ?

# 831
Здравейте, предполагам, че тези от вас, чиито деца вече посещават дг са чули за фирма Данивер, която основно провежда допълнителните дейности. Търся координати на фирмата, но не откривам нито фб, нито сайт, нищо. Моля, ако някой от вас може да ми предостави някаква информация

# 832
  • Пловдив
Георги Гогов 0888552085 ЕТ "Данивер"

# 833
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, ако може някой да сподели мнение за госпожите, които есента ще поемат първа група в Малкия принц. С резерви съм за градината, тъй като съм чувала доста противоречиви мнения, но ми е най-близо до вкъщи  bouquet

# 834
  • Pl?ven
Здравейте! Моля за мнение и отзиви за ДГ „Вяра”. Предстои ни преместване в ново жилище (Оазис 4),а и не познавам Пловдив изобщо. От познати разбрах че тя ни е най близо. Ако има и други градини в близост,моля споделете мнения и за тях. И другият ми въпрос: от градината на дъщеря ми ми казаха че тъй като се води на ясла в момента (тя си ходи на ясла-юли ще направи 3 год.)не мога да кандидатствам в системата защото се получава дублиране и тя фигурира в системата,та каква е процедурата по преместването? Благодаря ви! Simple Smile

# 835
  • Пловдив
Близки градини са ви-Вяра,Котаракът в чизми/водят я в системата ЦДГ Малина с втори адрес Бугариево 30/, Валентина,Светлина,Здравец,Надежда /блокова е и не знам дали в момента функционира/
Как да пуснеш заявление за детето,което ходи на ясла сега,попитай по телефона,който е даден за контакт.Любезна са и отговарят

# 836
  • Pl?ven
Благодаря,Елфита Simple Smile

# 837
"Надежда" е към "Светлина"

# 838
Здравейте! Моля за мнение и отзиви за ДГ „Вяра”. Предстои ни преместване в ново жилище (Оазис 4),а и не познавам Пловдив изобщо. От познати разбрах че тя ни е най близо. Ако има и други градини в близост,моля споделете мнения и за тях. И другият ми въпрос: от градината на дъщеря ми ми казаха че тъй като се води на ясла в момента (тя си ходи на ясла-юли ще направи 3 год.)не мога да кандидатствам в системата защото се получава дублиране и тя фигурира в системата,та каква е процедурата по преместването? Благодаря ви! Simple Smile

Не е проблем да кандидатстваш за градина, при положение, че сега сте в ясла. Ти подаваш заявление за следващата възрастова група и за следващата учебна година 2017/2018. Ние бяхме така. Въпреки, че ходеше на ясла в ОДЗ си пуснах заявлението за градина и си ни класираха, при това на първо желание и в градина, различна от там, където беше на ясла. Има срокове обаче, да не ги пропуснеш. До 24 май мисля, че трябва да си пуснеш заявлението. Успех.  Hug

# 839
С 19т. имаме ли шанс за прием  в "Котаракът в чизми" първа група? Как мога да се ориентирам? Ако въпросът ми не е за тази тема ще се коригирам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт