Детски градини в Пловдив - 2

• 145 875
  • 902
  •   1
Отговори
# 840
С 19т. имаме ли шанс за прием  в "Котаракът в чизми" първа група? Как мога да се ориентирам? Ако въпросът ми не е за тази тема ще се коригирам  Hug

Обявено е, че в първа група ще приемат 66 деца, което значи три групи. Мисля, че няма да имаш проблем с 19 точки. Нали това е "Малина" с адрес Бурагиево 30?
Ние бяхме с 19 точки преди две години във "Весела", с прием от две групи по 22 деца и си влязохме на първо класиране/първо желание.

# 841
tonynette да, за нея  Peace И аз мисля като теб, но реално колко деца ще са с максимум точки няма как да знаем  Crazy

# 842
Трябва да изчакате класирането, за да видите. Просто няма какво друго да се направи. Пък и какво значи максимум точки. Обикновено това са деца, по социални критерии и за тях бройката е много по-малка. Може да се окаже, че има дете с 21 точки, по соц. крит., което да не е прието, а вие с 19 да си влезете, защото сте на общо основание. Успех. Пиши после дали са ви приели.

# 843
С 19т. имаме ли шанс за прием  в "Котаракът в чизми" първа група? Как мога да се ориентирам? Ако въпросът ми не е за тази тема ще се коригирам  Hug
Ние миналата година влязохме на първо класиране с 20 точки, имаше и деца с 19. Според мен опитайте, баловете вече не са толкова високи, както преди няколко години.

# 844
  • Пловдив

Според мен сте вътре още на първо класиране.3 първи групи ще приемат тази година там т.е това са доста места

# 845
Аз не съм доволна от Котаракът в чизми. Базата е добра, но отношението не толкова.

# 846
  • Пловдив
Аз не съм доволна от Котаракът в чизми. Базата е добра, но отношението не толкова.
Какво имаш предвид под отношение?

# 847
Благодаря ви!
Аз не работя в момента, понеже се грижа и за майка ми след инсулт и ми е криво, че няма да има 20 т./тях ги броя за максимум  Blush, по соц. критерии знам, че кандидатстват отделно/. Имаме батко, ученик.

Оф, отношение. В Албена е детето на приятелка и тя не е доволна, а всички уж я харесват и аз я писах на второ място  Mr. Green

# 848
  • Пловдив
Много зависи от госпожите, при които ще се падне.
Аз съм изключително доволна от "Котарака". Детето ми много си харесва госпожите, но не и когато са сборна група и с друга госпожа.

# 849
И аз съм много доволна от персонала в "Котарака" - и двете ни госпожи са чудесни и детето много ги обича, лелите са без забележка (особено едната, която има достатъчно търпение всеки ден да прави прически на момиченцата в групата). Девойката, която води заниманията по детски спорт, също има подход и децата я харесват, младежът, който е треньор по плуване е чудесен, а отскоро предлага и индивидуални занимания за децата, което нас ни устройва идеално, вместо да се чудим къде да се влачим по обществените басейни. С медицинската сестра също се разбираме добре, просто нямаме никакви оплаквания Grinning

# 850
Момичета,
Дали някой ще ме насочи, какви са ни шансовете за Мир с 19 точки?
Мъжът ми не е назначен никъде на трудов договор, затова още задържам заявлението.
Очаквам до дни да бъде назначен.
В най-добрият случай точките ще са 20.
А поддаването в последния момент може ли да има негативно отношение към класирането ни?

Предварително благодаря!

# 851
  • Пловдив
Момичета,
Дали някой ще ме насочи, какви са ни шансовете за Мир с 19 точки?
Мъжът ми не е назначен никъде на трудов договор, затова още задържам заявлението.
Очаквам до дни да бъде назначен.
В най-добрият случай точките ще са 20.
А поддаването в последния момент може ли да има негативно отношение към класирането ни?

Предварително благодаря!
За "Мир" не мога да кажа нищо, но това, кога е подадено заявлението не оказва никакво влияние върху шансовете за класиране. Успех!

# 852
С колко точки сме ,ако имаме дете в по-голяма група в същата градина?

# 853
  • Пловдив
С колко точки сме ,ако имаме дете в по-голяма група в същата градина?

Мисля, че се добавят 3 точки. Може да видите в сайта за прием, отивате на заявления и на стъпка "желания" има допълнителните точки, които се прибавят.

# 854
Здравейте, може ли мнения за район северен ДГ Марица, ДГ Дъга и Славей.Чудя се коя да пиша първо желание.Първа група ще сме,За Славей ми се струва че приемането е трудно, тъй като тези от яслената група са с повече точки.Двете градини на захарна фабрика са ми по- далеч, а й ме притеснява дали няма да има много циганчета там.

Общи условия

Активация на акаунт