Детски градини в Пловдив - 2

• 146 866
  • 902
  •   1
Отговори
# 525
за децата първа група пускат ли ви с памперси за сън? Как процедират  с напикаващите се всеки ден?

# 526
  • Sunshine state
В нашата група няма дете с памперс.  Peace

# 527
  • Пловдив
за децата първа група пускат ли ви с памперси за сън? Как процедират  с напикаващите се всеки ден?

Подложка на матрака /не знам как се казва по новому, аз си му викам пикалник/, водене до тоалетна преди лягане и веднага щом си отвори очите и повечко дрешки за преобличане в раничката, която родителите трябва съвестно да проверяват, както и да заменят върнатите напишкани дрешки със сухи.
Памперс в детската градина  Naughty  Даже не бих и питала. А и представи си другите деца как ще му се смеят, ако е с памперс.

# 528
Не знам как ще му се смеят, но ми излезе пришка на устата да моля да го изпикават преди да легне, защото обича точно тогава да се прави на ударен. Всеки ден ми връщат опикани пижами и боксерки от два месеца, като на всеки трети ден от престоя си детето е със сопол.

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 06:02 от momo*

# 529
  • Пловдив
Преди сън всички деца се подсещат за тоалетна.По време на сън също може да се ходи.Явно искаш госпожата да го води за ръка в тоалетната и да го изпикава.Не знам дали ще се навият.
Хремата на 3 я ден не е от напикаването.И без него,пак ще е така.Поне повечето деца първа група са така

# 530
  • Пловдив
momo*, ами да не се прави на ударен тогава. И не знам дали на теб ти пука дали другите деца ще се смеят на твоето, ама сигурно на детето ти ще му пука. При толкова много деца в група няма как госпожите и лелите да обслужват толкова деца, а и на учителките това не им е работа.  Peace

# 531
  • Пловдив
То на обяд си има направо сценарий - миене на ръце, обядване, ходене до тоалетна и лягане. Но както са казали по-горе момичетата учителката няма как да хване за ръка всяко дете да го заведе, просто му се напомня като става от масата да отиде. Лелята пък в това време сервира, отсервира, събира съдове, мие, слага в стелиризатора, после мете, мие тоалетните и няма как също да обръща внимание на всички деца.

# 532
Човек да не попита нещо, веднага жлъчни коментари.  newsm78 Наясно съм, че няма кой да го води за ръка да се изпикава, но явно има някакъв психологически проблем детето, защото ми обясни, че не иска да ходи да пикае там в тоалетните, защото е лошо. Предполагам, че се стиска и като заспи се изпуска.

# 533
momo* на нас ни слагаха памперс 1-ва група,същата история като вашата беше,не са се подигравали на детето,друг е въпроса,че аз имах възможност и си я взимах след обяда,така инциденти нямахме,но не съм чула и думичка да се казва по повод памперса и напикаването,в нашата група доста деца се напикаваха,да не говорим,че и в момента в 3-та група,пак има такива!Изобщо не се притеснявай,щом на детето ще му е по-спокойно с памперс,аз бих оставил,да си му ги слагат там!

# 534
  • Пловдив
щом на детето ще му е по-спокойно с памперс,аз бих оставил,да си му ги слагат там!

Това е решение,но само ако персоналът съдейства.Често не искат и памперсът не е вариант

но явно има някакъв психологически проблем детето, защото ми обясни, че не иска да ходи да пикае там в тоалетните, защото е лошо

Направете консултация с детски психолог.Няма нищо срамно или страшно.Много ще ви помогне.

# 535
Винаги много са ме дразнели генералните заключения !  Tired
Щом детето не е ок говорите с госпожите да съдействат, какво значи не може или няма как, винаги има решение стига човек да поиска.
Два или три пъти говоря с госпожите вече и хич не ми пука, един път говорих и с директорката.
Гледането на деца не е като продаването на сирене. Умишленото потъпкване на самочувствието, съпроводено с крясъци също не ми е по вкуса.
За три месеца определено се убедих че в градината нищо градивно не се случва !

# 536
и мен ме дразнят генералните заключения  Grinning
Говорих отново с едната госпожа, ако се наложи и с директорката ще говоря, никога не съм имала притеснения за това.

# 537
  • Sunshine state
А според мен трябва да потърсите помощ и да решите проблема.  Peace
Тържеството ни мина вчера и малката е много доволна-получила си е желания подарък от Дедо Коледа и му е казала стихче.  Simple Smile От утре до 5 януари ще си е у дома,защото сме в отпуска.  Peace

# 538
  • Пловдив
...

За 3 месеца децата още не знаят къде се намират. Какво градивно искаш да има? Та те още се учат на режим, на дисциплина, на взаимоотношения с деца и учители /ако детето ти е първа група де/. Много бързате да видите резултати.

# 539
  • Пловдив
Винаги много са ме дразнели генералните заключения !  Tired
.......
Правиш генерално заключение май.  Laughing Аз мислех точно същото първите три, четири месеца. После нещата се промениха коренно. Изчакай малко и се надявам, че и при вас ще потръгнат нещата и мнението ти ще се промени.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт