ОООООпс, ето ме и мен!
А другата актриса не играеше ли в Перлата.
Само не схванах защо отначало разговорът се въртеше около сутиени, деколтета и жартиери.
Уж С. беше крайно консервативен и забраняваше на сестра си къси поли, а сега как се подсмихва само. 
но разбрах, че стана някакъв фал с микрофона на Сару и водещия предложи докато му оправят техниката да изгледат някакво видео със Селин, за да преценяли доколко може да впечатли зрителите и да ги накара да си купят продукта. Това видео им било под ръка.Нашето "крайно консервативно" захарче доста се смути докато сподели впечатленията си от видеото, но и тук добре ги отряза:"Тук съм за да говорим за "Араф заманъ"! И макар, че го каза почти на шега май ги постресна. Само Селин реши, че трябва да изкаже гледната си точка- че това било бельо подходящо да се носи под панталон и тесни блузки /или нещо подобно- аз това разбрах/
и сладкодумен
С голям интерес го слушам, макар и да не разбирам много, много какво говори
И как само похвали сценария. На няколко пъти го нарече "великолепен". Или г-жа Сергин много, много се е постарала да омае пак бившия си съпруг или той просто е пристрастен
Много са ми интересни тия двамата. И техният живот става за сценарий
А що се отнася до аблата- направили ви впечатление колко пъти и как произнася името и-" севгили Сергин"- нито веднъж не каза Сергин Акяз. Не само великолепен, Сару каза че тази вечер много често щял да употребява думата "чок"- много, защото всичко в този филм- и сценария, и кастинга, и музиката, и действието- всичко било-"чок, чок, чок"