nextdirect.com

• 60 289
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета дъщеря ми носи 33 номер обувки, кой номер да и взема сандали от Некст?
на моя син му зимам 1.или 13 ,но пак зависи от модела

# 601
  • Mostly in my mind
здравейте. някой може ли да ми каже колко см е стелката на сандалите на 20 номер (по тяхно май 4, ако не се лъжа newsm78). сега дъщеря ми е с 19 номер обувки

# 602
  • центарлна северна България
Някой днес да е оптивал да направи плащане, че нещо ми дава грешка постоянно.

# 603
  • Sofia
И на мен ми дава постоянно грешка, но в същото време ми блокират парите.В акаунта нищо не се отразява. Аз се опитвам да поръчам от английския next.Писах им , но едва ли скоро ще ми отговорят. Cry

# 604
  • София
И на мен ми дава постоянно грешка, но в същото време ми блокират парите.В акаунта нищо не се отразява. Аз се опитвам да поръчам от английския next.Писах им , но едва ли скоро ще ми отговорят. Cry
От англ. Некст не може да се поръчва с бгкарта, по-добре не се опивай повече, защото всеки път ще ти блокират пари и няма нищо да получиш Peace

# 605
Здравийте момичета, днес получих една поръчка от Дайректа,но един от артикулите липсваше няма го също описън и във фактурата. Явно е изчерпан, но парите за него са блокирани. Трябва ли да пиша някакъв мейл, за да ги отблокират или това става автоматично и евентуално след колко време. Благодаря предварително.

# 606
  • София
Често се случва да разделят артикулите в отделни пратки. Погледни на фактурата дали някъде не пише, че другият артикул е изпратен отделно  Peace

# 607
Izvinqvam se za latinicata, no kompa se razvali. Nishto ne pishe za tazi roklia, dda se nadiavame che shte doide.
Inache poluchih tezi bluzki http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/newborn-boys/35/2 mnogo sa hubavi i trikoto e platno i stegnato, no mislia che sa ugolemeni

i tazi roklia

http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/women/going-out/5/1?pid … %26nbsp%3bDresses, mnogo e hubava idosta sexy.

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 22:49 от wildgirl

# 608
  • Бургас
Момичета, някога връщали ли сте на сайта нещо за смяна на размера?
Колко време и средства отнема?
Извинявайте, ако скоро е обсъждано Praynig

# 609
  • Пловдив
Аз съм връщала, отнема около 10-на дни. Писах им при изпращането на нещата, но за разлика от другите сайтове не ми отговориха,когато ги получиха, а чак когато им писах да ги питам дали всичко е ок. Peace

# 610
  • София
Препоръчвам при разминаване в размера да пускате дрехите или обувките в Продавалник - дрехите на Некст, особено новите се продават за нула време  Peace
Най-вече за обувктие ми се струва удачно това, ако действително едно връщане на чифт е 15лв. по пощата.... Дори и с намаление да се пуснат в Пр. пак няма да е толкова значителна загубата (вкл. на време) Simple Smile

# 611
  • Sofia
Момичета,
Можете ли да ме посъветвате за размер дрехи на щерката - тя в момента е 116 см и за блузи съм се насочила към 122 вече, за да стават и за по-наттатък, ама за панталон и пола се чудя дали и те да са 122 см newsm78
И имате ли наблюдение относно комплектите по 3 бр. блузки с къс ръква дали трикото е от тънкото, както е при размерите до 116 см в същите комплекти?

# 612
Момичета,
Можете ли да ме посъветвате за размер дрехи на щерката - тя в момента е 116 см и за блузи съм се насочила към 122 вече, за да стават и за по-наттатък, ама за панталон и пола се чудя дали и те да са 122 см newsm78
И имате ли наблюдение относно комплектите по 3 бр. блузки с къс ръква дали трикото е от тънкото, както е при размерите до 116 см в същите комплекти?

Моята дъщеря на височина е колкото твоята,взимам и блузки размер 122см.,за да може да ги носи и есента!Панталони и поли и взимам за 8г. /в момента носи за 7г./
Относно блузките,които са по 3бр. комплект,трикото не е от най-качественото,определено е от по-тънкото,лично аз спрях да купувам комплектите от 3бр.,предпочитам да си взимам единични бройки,макар и малко по-скъпи,но пък са доста по-качествени    Peace Peace

# 613
  • София
По принцип лотовете тениски от по 3бр. са с по-тънко трико, но миналата година взех едни с къс и едни с дълъг ръкав и бяха от хубавото трико. Е, взех и едни от по-тънкото, пак 3бр., че бяха в готини десени, за детската градина, но и те не са се деформирали за един сезон.

# 614
  • Mostly in my mind
здравейте. някой може ли да ми каже колко см е стелката на сандалите на 20 номер (по тяхно май 4, ако не се лъжа newsm78). сега дъщеря ми е с 19 номер обувки

никой ли няма 20 номер?  Simple Smile

гледам ,че говорите за лотове. аз съм харесала  ей тези потничета http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/younger-girls/15/6

Общи условия

Активация на акаунт