nextdirect.com

• 60 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Утре ще снимам ботушките и ще покажа снимките.Имат вата,много са лекички ,шити и лепени са ,но нямат допълнителен цип.
За жалост,не ги е обувал и не знам дали пропускат,но почти съм сигурна,че няма да пропускат.Просто изглеждат адски здрави.
И на живо изглеждат още по-красиви.
Аз чакам тези дни едни мокасини,8 номер,когато ги получа ще им измеря стелката и ще пиша.
Идеята за систематизиране на размерите на обувки и дрешки е много добра.Още повече,че май повечето редовно списващи имаме деца на една и съща възраст и ще бъде много полезно.

# 586
  • София
Stelfy, зимните апрески, които имаш предполагам, че вътре имат вата и така си отговарят точно на номера, обикновените гумени ботуши обикновено са уголемени един номер, за да може да сложиш от специалните чорапи, които се продават отделно и с чорапа предполагам, че стелката вече си отговаря на номера.

# 587
  • Sofia
Stelfy, зимните апрески, които имаш предполагам, че вътре имат вата и така си отговарят точно на номера, обикновените гумени ботуши обикновено са уголемени един номер, за да може да сложиш от специалните чорапи, които се продават отделно и с чорапа предполагам, че стелката вече си отговаря на номера.
Точно.
Това и за големите размери важи и ако няма да ги носите с шушоните им си взимайте номер на долу.

# 588
  • София
Ами ватата е съвсем символична... а и ако същото уголемяване важи за гумените ботуши (за дъжд, заради дебелия чорап), то тогава пак има разминаване, защото на tanini са с един см по-къси стелките... а ако има един вид гумени ботуши за зимата и друг модел пролетни.... и освен това ако... а пък и ..... много сложна стана схемата, отдавна и и изпуснах нишката! Laughing

Eто от мен:

Duck Boots номер 8 са 16см стелка, а номер 9 са 17см.

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 10:51 от Stelfy

# 589
Ето ги ботушките-
Kickers® Black And Tan Hiker Boots,номер 11,стелка-18.5 см.
Каракулът/май така се казваше топлото рунтаво/ е над глезена,по стелката няма.Отвътре и отвън  всичко е естествена кожа.

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 11:11 от Анонимен

# 590
  • София
Елена, мерси за снимките Simple Smile

Предлагам да пускаме снимки, вместо линк (конкретно за систематизирането говоря), защото ако човек търси конкретен модел в темата ще му бъде наистина трудно Rolling Eyes
А и ще е трудно да се отсеят точните продукти сред останалите линкове, за да се пуснат на първа страница в следващата тема Simple Smile

Даже най-коректно е да се изписва точното заглавие на модела на обувката, за да може като пуснеш един сърч в темата с ctrl+F и въведеш кийуърд да те отведе директно до каквото ти трябва Simple Smile
Връщам се да си редактирам горния постинг в този ред на мисли Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 11:07 от Stelfy

# 591
Добре,ще преправя поста веднага.

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 16:10 от Анонимен

# 592
  • София
Като публикуваш линк нали маркираш текста и кликваш на иконката с глобусче - това прави текста линк, водещ към конкретно място. Когато искаш да публикуваш картинка маркираш текста с url-то (адреса на картинката тоест) и кликваш на иконката с картинчица в рамка "вмъкни изображение". Преди и след url-то се изписва [img]      [\img] Simple Smile

Аз междувременно писах на next.co.uk , че избирането на размер обувки е проблем отдавна и им предложих, заедно с останалата информация за продукта да публикуват и размера на стелката в см. Споменах, че този проблем го има и с шапките и е добре на сайта да се указва кой размер шапка на каква обиколка глава отговаря.
Премерването на стелките съм го виждала само в един едничък сайт на света и наистина е много полезно...
Нямам големи надежди, че ще се промени нещо де, ама да опитам все пак Simple Smile

# 593
Успях! Grinning
Имаме и сандали,да ги добавя ли?

# 594
  • София
 Hands Thumbsup

Ами би било чудесно!! Simple Smile Колкото повече - толкова повече Hug
Btw супер е, че се сетила да сложиш снимката на друг сървър, а не да я копираш директно от сайта на Некст, щото като ги махнат от там снимките след някоя друга седмица и в темата няма да се вижда нищо Simple Smile
Това като намигване към останалите хора, които ще се включат в Голямото Пролетно Системаиране Laughing

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 11:28 от Stelfy

# 595
  • велико търново
Здравейте и ние сме гооолеми фенове на next. Simple Smile
Елена моля премери и сандалките които имаш защото си търсим и ще си ми от полза.  bouquet
Ние имаме едни маратонки в червено с Peppa Pig  размер 9 -17 см. стелка ,но са ни малки вече и ги продаваме .Не мога да покажа модела защото е по стар и не го намирам ,но отпред на пръстите ни е тесен ,а не толкова на дължина.За дрехите има различни модели и за това различните размери ни стоят добре става въпрос за 4 год. г-ца.Понякога 104 ръст ни е добре понякога 110 ръст ,а и 98 ръст лятна рокля ни е добре дълга е и с висока талия .Днес даже изпрах една лилава рокля 104 ръст ,но е доста къса .За това е относително и зависи от модела.
Момичета много сте ми полезни в темата когато споделяте за качеството и размерите на моделите  bouquet

# 596
Много са хубави нещата в сайта, в бг продават ли ги някъде тези дрешки, по-специално в Пловдив да попитам.В сравнение с СД нещата ми изглеждат много по-качествени и по-красиви като модели, но и цените са доста по-високи.

# 597
Много са хубави нещата в сайта, в бг продават ли ги някъде тези дрешки, по-специално в Пловдив да попитам.В сравнение с СД нещата ми изглеждат много по-качествени и по-красиви като модели, но и цените са доста по-високи.

В гр.Пловдив няма магазин на Некст,в МОЛА в гр. София на "Цариградско шосе" има магазин на Некст!Според мен не може да има сравнение между Некст и Спорт Директа,поради причините които и ти си написала /Некста са с класи пред Спорт Директа,то затова говори и цената/ -лично мое мнение  Peace  Peace

# 598
Ето и обещаните сандалки-
Blue Lights Trekkers ,номер 7,стелка 15.5 см,със светеща подметка.

П.П-качила съм снимките  в друг сайт,така,че дори като ги махнат от Next,пак ще се виждат.

# 599
  • Варна
Здравейте момичета дъщеря ми носи 33 номер обувки, кой номер да и взема сандали от Некст?

Общи условия

Активация на акаунт