Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 059
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
И аз тук, че да не да ви загубя! Simple Smile

Попаднах на тази оферта http://www.izgodnaoferta.com/team.php?id=251
Някой правил ли си е нещо таков, ако може да сподели, а и как ефектът е перманентен? newsm78

# 16
  • София
Записвам се и аз. И да се похваля, купих си фотоепилация на интим и бикини зона от тук - http://niesme.bg/team.php?id=WRNjQ0 Simple Smile Ако имате отзиви.. Ако не, ще дам другата седмица може би..

В края на предната тема имаше много добри отзиви за тази оферта. И аз се замислям дали да не взема, но ми е ужасно неудобно като място...

# 17
# 18
Радост Николова, моят ваучер беше от http://zapazeno.bg/offer/view/398 и беше за всички ателиета от веригата, а не само за това на България. Аз ги дадох моите палта в ателието, което е близо до гара Подуене и съм доволна от резултата.

# 19
  • София
И аз тук, Руми   bouquet
Никой ли не си е правил кичури с ваучер?

Сиренце, може ли и на мен адреса на тези с пастите. Аз мога да ям денонощно само това....Имам няколко любими места.

Усмихнете се! Днес късметът е с Вас!

На абсолютно случаен принцип, измежду всички потребители, закупили ваучер за активните оферти в www.NieSme.Bg, Вие бяхте изтеглени и спечелихте дамски парфюм "Fairy Dust" от Paris Hilton.

За да получите подаръка си, заповядайте в нашия офис, който се намира на:...

Току-що получих това на мейла си. Много приятно ме изненадаха  Blush, за 1ви път купувам от тях, май ще им стана фен  Hug

# 20
  • София
Купих ваучер за хотел "Kasa karina"в Банско. Резервацията ми е в края на месеца. Дано няма неприятни изненади! Ще се отчета после.

Аз искам да си поръчам ваучери за ски.  Mr. Green Хотелче, картичка...ей такива нещица, моля! От известно време дебна офертите на Банско, Боровец и Пампорово, но са все до края на ноември. Ако се пусне нещо декемврийско, когато се предполага, че ще има сняг, свиркайте!

# 21
Аз пък съм в страшно колебание дали да си използвам ваучера замикродермабразио в Елида. Вчера толкова му се радвах, а днес една колежка такива страхотии ми наговори за процедурата - колко била инвазивна, след това не трябвало да се излиза три дни, пък боляло, някои били алергични и се подували, правело се само от лекар. Направо ми се отщя. Попрочетох нещичко и аз от нета, тама пък пише ретинол да няма в крема, който ползваш. Моят е баш такъв. Моля помогнете ми се мнения. Аз досега не съм ходила на такава процедура. Нямам и особени кожни проблеми, просто заради леките появили се вече бръчици се реших. В крайна сметка ще им се обадя и ако трябва, ще си доплатя за някаква друга процедура ако се разберем така. Толкова се зарадвах на офертата, ама то трябва да се чете и да се пита преди да се купува явно! Та ще съм ви благодарна да споделите вашия опит.

# 22
  • Sofia
Споделяйте, споделяйте Hug Особено за манджа и хотели Mr. Green

Звънче,   bouquet за пореден път!!

# 23
  • София
Някой ползвал ли е детоксикиращи лепенки? Има ли полза?
Има оферта от офертомат и се чудя дали да купувам...

# 24
  • София
Някой ползвал ли е детоксикиращи лепенки? Има ли полза?
Има оферта от офертомат и се чудя дали да купувам...

Моят масажист ползва редовно и много ги хвали - чувствал се много добре, отпочинал и енергичен, спял по-добре и се наспивал по-бързо. Но не съм се интересувала каква марка точно ползва.

П.П.: Звънче, благодаря за темата!   bouquet

# 25
  • софия
Усмихнете се! Днес късметът е с Вас!

На абсолютно случаен принцип, измежду всички потребители, закупили ваучер за активните оферти в www.NieSme.Bg, Вие бяхте изтеглени и спечелихте дамски парфюм "Fairy Dust" от Paris Hilton.

За да получите подаръка си, заповядайте в нашия офис, който се намира на:...

Току-що получих това на мейла си. Много приятно ме изненадаха  Blush, за 1ви път купувам от тях, май ще им стана фен  Hug
Ехаааа, Танче, голяма късметлийка си Hug Само положителни емоции с този парфюм Wink Дано ти хареса миризмата.

# 26
  • София
zvanche, благодаря за поредната тема! Heart Eyes

За да не е само запис, моля да ми препоръчате хубава терапия за освежаване и изглаждане на лицето- от актуалните или минали оферти. Hug

# 27
Ще ви следя,че напоследък имам остра нужда от покупки за оправяне на настроението Rolling Eyes

Роси74, имаше недоволни от този салон и аз се отказах от ваучера си за подстригване там.Ти си прецени.

# 28
  • София
И аз се чудя на лепенките за детокс от Офертомат  newsm78. Притеснява ме единствено да не са мейд ин чайна, и примерно реалната им цена да е един долар примерно.

# 29
И на нас не ни хареса пастата в `Go pasta`, а в къщи обожаваме паста под всякаква форма , соса беше безвкусен , като грамаж( според мен ) също бяха малки порциите , не бих повторила със или без ваучер

Дон домат- 10/10 страхотни пици , имам още един ваучер и ще го оползотворя скоро

Китайската храна от колектива- 10/10 , аз също бях скептична след един от коментарите че грамажа е намален , но нашите порции бяха доста големи , много беше вкусно

Общи условия

Активация на акаунт