Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 452
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Взех си ваучер за кола маска на интим и мишници+ подарък почистване на вежди от салон Fairy (Младост 1а). Ходила съм там, момичето работи много добре. Peace
Мерси за отзива, веднага си взех и аз един ваучер за там, защото ми е удобно като място.

# 646
Аз днес ходих по тази офетра: http://www.lapni.bg/offer/1323/%D0%9A%D0%9E%D0%9B%D0%90-%D0%9C%D … B0-6-%D0%BB%D0%B2
Останах си доволна. Момичето доста се стара, минава и с пинсетата след това/ знам, че трябва да се прави, за да се махнат малките косъмчето, но последните пъти го пропуснаха това/. Доволна съм от оформянето на веждите. След това се и постригах за 8лв Laughing А накрая вкъщи се и боядисах.  Rolling Eyes

# 647
  • София
http://-spam129-Dve-vkusni-pitsi-Kaprichoza-na-polovin-tsena-v-p … Palermo-o322.html ?
Мисля да заведа едни приятели там, че ще ми идват на гости, а няма време за готвене вкъщи?
Добре, момичета няма проблем ! Ще ви дам коментар и визитка, купувам я !
[/quote]

Чакам коментар, предварително благодаря.
 Hug

# 648
  • Хасково
Пак питам за хотел Евридика Пампорово, че утре трябва да  запазвам места
http://eha.bg/d2za

# 649
  • София
Взех си билетите за Карлсон.
sweetkids_mama, според теб дали добре ще се вижда от балкона?

За съжаление досега сме били само на партера и не мога да кажа. Confused Гледала съм пиеса от предпоследния ред на партера и беше ОК.

Искам пак ваучери за Тибеталия! Grinning Днес вечеряхме там (без ваучер) и беше много вкусно. Wink

# 650
  • София
Момичета, искам да изкажа разочарованието си от фризьорско студио Арлет в Галаски трейд център. Ходила съм и в друг салон на Арлет и бях супер доволна,з атова си купих ваучер от тази оферта:

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=670&refid=23801

Изкючително недоволна останах! Косата ми беше измита с почти студена вода - за първи път ми се случва такова нещо! Ималко много клиенти - не стигнала...Възстановяваща маска изобщо не ми беше направена, оправданието беше, че за да не изстина косата ми била измита набързо и затова нямало маска! Фризьорката само повтаряше, че работното и време вече било свършило. Цял час стоях като на тръни, дали затова няма да си отмъсти на косата ми!!!  Съжалих, че се подведох по  името този път! Никакво удоволствие от посещението във фризьорски салон не изпитах този път, за съжаление...

Още една оферта не е за препоръчване - купуваш една пица, получаваш още една от същата безплатно - за 4,95лв. От някакво заведение в Студ.град. Не знам какво бяха слагали, но все едно пицата беше поръсена с морски пясък. Не беше сол или строшено стъкло...Чак през ума ми мина мисълта за наркотици, да зарибяват студентите. Останахме без вечеря въпросния ден!
Намерих офертата, ето я:

http://namaleno.bg/team.php?id=141&ehaconvid=d2c0-3Kqm-3A-pEJRgqR

За една седмица - две несполучливи попадения, мъжът ми вече настръхва, като чуе, че ще купувам ваучер!

# 651
  • София
mese4inka, жалко, че така се е получило в Арлет.
Докато дъщерята работеше там беше задължително да питат клиента дали водата му е приятна. Друго задължително беше масажа при измиване. Така беше свикнала, така го прави сега в новия салон.
За пиците исках да и купя ваучери, защото работи на близо. Но каза, че в това заведение не ги правят вкусни. Сигурно е било едра морска сол, няма сметка да зарибяват/скъпо е/.

# 652
  • София...........
Последните дни два използвани ваучера :

- Кемпински Гранд Арена Банско - 10/10 - чисто, приятно, уютно , а отношението  невероятно - все едно сме купили хотела , а не две нощувки Wink
Надявам се да пуснат някоя оферта и за началото на януари пак да се възползваме  Embarassed

- Суши експрес - 9/10 (на р-т Добро е по-хубаво)- всичко беше ОК и на моите хора много им хареса , а аз вече се убедих, че това не е моята храна.

# 653
  • софия
Иначе няма проблем всички пици да се вземат за вкъщи или да се доставят, като цената на доставката е написана в сайт-а Peace

Става въпрос за пиците от Дон Домат - уточнявам, защото така както съм цитирала не става ясно за кое говоря.

Има проблем с доставката за вкъщи - не става, въпреки че се заплаща отделно доставката.
Само на място - или консумация, или взимане в кутии за вкъщи.

Става въпрос за пиците от Дон Домат - уточнявам, защото така както съм цитирала не става ясно за кое говоря.
Ако някой му я доставят в къщи - моля да сподели, защото е много по-удобно.

Да. Аз разбрах. Взимала съм всички пици за вкъщи. Видях, че е написано и че доставят и се заплаща, но не съм пробвала, защото ми е удобно да си ги взема. Какъв е проблемът? Ако не искат да доставят най-добре е да се обадиш на сайта. Тази възможност е описана в условията и е нарушение, ако отказват. Peace

Снощи гледахме  "Магията на Ненчо" в Армията. 10/10
Самият спектакъл е страхотен. 1 1/2 ч. чисто и искрено забавление. Без простотии. След спектакъла Ненчо седеше долу във фоайето и раздаваше автографи, говореше си с хората и се снимаше с всеки, който желае. Много е хубаво, че показа отношение към публиката си. Малката беше много впечатлена, много ни хареса и на двете. Детето иска пак да ходи.
От театъра бяха определили много хубави места - ложите. Виждаше се идеално.

# 654
  • Абсурдистан
Иначе няма проблем всички пици да се вземат за вкъщи или да се доставят, като цената на доставката е написана в сайт-а Peace

Има проблем с доставката за вкъщи - не става, въпреки че се заплаща отделно доставката.

Да. Аз разбрах. Взимала съм всички пици за вкъщи. Видях, че е написано и че доставят и се заплаща, но не съм пробвала, защото ми е удобно да си ги взема. Какъв е проблемът? Ако не искат да доставят най-добре е да се обадиш на сайта. Тази възможност е описана в условията и е нарушение, ако отказват. Peace

Да, отказват да ги доставят срещу допълнително заплащане. Обясняват ми, че нямало как да ми проверят и вземат ваучера. Аз им казах, че ще им продиктувам кодовете му, така както правя и с други доставчици - но те нещо не схванала ли, направиха ли се че не схващат - не знам.
Къде в условията е записано това, можеш ли да ми помогнеш? Може и на лични, за да не разводняваме темата.

# 655

Да, отказват да ги доставят срещу допълнително заплащане. Обясняват ми, че нямало как да ми проверят и вземат ваучера. Аз им казах, че ще им продиктувам кодовете му, така както правя и с други доставчици - но те нещо не схванала ли, направиха ли се че не схващат - не знам.
Къде в условията е записано това, можеш ли да ми помогнеш? Може и на лични, за да не разводняваме темата.

В условията по сделката изрично е написано : Офертата не важи за доставка по домовете!!!
Намира се под изброените адреси. В сайта на Дон Домат има доставка,но по конкретната оферта не се предлага като вариант!

# 656
  • София
mese4inka, жалко, че така се е получило в Арлет.
Докато дъщерята работеше там беше задължително да питат клиента дали водата му е приятна. Друго задължително беше масажа при измиване. Така беше свикнала, така го прави сега в новия салон.
За пиците исках да и купя ваучери, защото работи на близо. Но каза, че в това заведение не ги правят вкусни. Сигурно е било едра морска сол, няма сметка да зарибяват/скъпо е/.

За питането - питаха, но то беше по-скоро за да има как да ми съобщят, че просто няма топла вода и затова ме мият със студена. Масажът беше по-скоро насапунисване, нямаше ги 15-те минути блаженство от другото салонче Арлет. А най-вече затова си купих точно в това студио ваучер .

За пицата - категорично не беше сол. Аз ползвам в къщи именно такава. За вкуса - наистина не бяха особено добри, да не говорим, че снимките от офертата нямат нищо общо с действителността, но това го очаквах.

# 657
  • софия
....
В условията по сделката изрично е написано : Офертата не важи за доставка по домовете!!!
Намира се под изброените адреси. В сайта на Дон Домат има доставка,но по конкретната оферта не се предлага като вариант!
Зависи за коя оферта говорим.
Аз съм купувала тази и в нея подобен текст няма. Няма и за доставка, но четох в сайта условията за доставка (който в момента го няма, защото му е изтекъл хостиг-а Mr. Green) и беше на някакви зони.

За мен не е коректно да отказват, ако в условията на ваучера изрично не е посочено, че не се доставя по домовете. В този случай, би следвало да се прилагат общите условия за обслужване. Това, че те не могат да си проверяват е техен проблем на организация Peace

# 658
....
Зависи за коя оферта говорим.
Аз съм купувала тази и в нея подобен текст няма. Няма и за доставка, но четох в сайта условията за доставка (който в момента го няма, защото му е изтекъл хостиг-а Mr. Green) и беше на някакви зони.

Ами надявам се да коментираме текущите сделки..
Вчера гледах сайта на Дон Домат. Доставката струва 1лв.,ако адресът е в радиус 1км. и 3лв.,ако е по-отдалечен от заведението.

# 659
  • софия
radi86, това е текуща сделка. Важи до 31.12.2011г.

Общи условия

Активация на акаунт