Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 127
  • 752
  •   1
Отговори
# 735

Цитат
НЕОДОБРЕНИЕ : Салон " Съни"- сделката в lapni.bg за къдриците. Салонът е на много неудобно място и при записан и потвърден час след допълнително позвъняване, никой не се появи и не ми се обади. Беше заключено, чаках 45 мин. Над тях има куриерска фирма и казаха, че са със странно работно време? Обадиха ми се от салона след близо 2 ч. да дойда сега, след много позвънявания и sms.Нямаше как да се връщам тепърва, а и не исках. Разбирам, че всичко може да се случи, но фризьорката каза простичко, че имала работа.

Това салон Съни в Гео Милев ли е? По едно баирче на едно ъгълче??? Собственичката я познавам, от друг салон Кармела - там правеше LPG, полсе отиде в Белиз да прави LPG, после каза, че разработват със собственика на БЕЛИЗ нов салон и т.н. едва ли тя подстригва, ама ако ти се занимва звънни и говори с нея - казва се Алекс.

# 736
Някой да е ходил в салоните на Капанов от тази оферта?
http://grabo.bg/sofia/podstrigvane-i-pricheska-v-saloni-stilist- … a-1990lv-0qrq46q/
Звучи много привлекателно,особено с наближаващите празници.
След несполуката с ябълковия пай за компенсация ходихме в сладкарница Мери Лу-прекрасна торта и кафе и приятна обстановка,ако може пак да пуснат ваучери бих си купила с удоволствие.

# 737
Търся си есенно-зимна почивка ( препоръчително е да не е спа,не си падаме по мазотаници и масажи, но може да има закрит басейн)- Родопите за двама за две нощувки срещу 85 лева, това селище не ми е познато:
http://selektoroferti.com/offer/3006-Namalenie-na-dvudneven-pake … -Belashtitza.html

# 738
Някой да е ходил в салоните на Капанов от тази оферта?
http://grabo.bg/sofia/podstrigvane-i-pricheska-v-saloni-stilist- … a-1990lv-0qrq46q/
Звучи много привлекателно,особено с наближаващите празници.
След несполуката с ябълковия пай за компенсация ходихме в сладкарница Мери Лу-прекрасна торта и кафе и приятна обстановка,ако може пак да пуснат ваучери бих си купила с удоволствие.

Чувала съм,че офертите на Капанов по тези сайтове "не са си оферта" . Пускат стажанти(не че винаги е лошо) и отбиват номера.

# 739
  • Бургас
Искам да питам тези ваучери за намаления ,които се предлагат в различни салони за красота как става плащането - на място или по някакъв друг начин.....интересувам се ,тъй като може и аз да се възползвам от някоя оферта.

# 740
  • София-Младост
Снощи бях на масаж в Алфа Медика, доволна съм, постара се момичето доста. Аз имам проблем с гърба и шията и точно вчера нещо така ме беше захапало отляво, че не мога да видя нищо встрани без да се извъртя цялата  Cry Усети го и доста наблегна на това място, е не ме отпусна веднага, но днес съм доста по-добре. Беше чисто, приятна лека музика, топло, приглушена светлина...абе 30 мин. се отпуснах доста. Не икономисваше олиото/маслото , с което ме размачкваше. Още по телефона те питат дали имаш предпочитание за масажист-мъж или жена. Накрая ми предложи, ако искам да си взема душ, ако искам с кърпата да изтрия остатъка от маслото за масаж: 10/10

# 741
Мами, никога не съм ползвала продукти на Keune (боя за коса).. Някой има ли впечатления, защото попаднах на оферта, но не знам дали си заслужава парите.. Praynig

# 742
  • София-Младост
Мами, никога не съм ползвала продукти на Keune (боя за коса).. Някой има ли впечатления, защото попаднах на оферта, но не знам дали си заслужава парите.. Praynig
Дай насам, добра професионална серия е това.

# 743
http://niesme.bg/team.php?id=WRODI0 Ето е офертата, а твоята решителност наклони везните в полза на купуване Peace

# 744
  • софия

Аз не съм доволна от козметичката в салон МИЛАНО. Първо ме кара да чакам, докато си изпуши цигарата и второ определено не може да си върши работата. Останаха ми много косми, което определено е показателно за работата и. Няма да отида повече там.
Не знам при кой си била. Аз за 3 процедури, при 3 различни бях. Ходя на фотоепилация. Тази, от която съм доволна е с гарваново черна коса с бритон. От предишните две не бях особено доволна и аз.

# 745
Кюн е много хубава боя  Peace

# 746
Мерси! Peace А отзиви за "Алин Бюти"? Praynig

# 747
AzureEyes, какво ще си правиш там? Познавам масажиста - 100% го препоръчвам.))) Много свястно момче! Ако е за други процедури, досега оплакване оттам не съм чула.

# 748
Боите,които са написани в офертата може да са хубави друг е въпроса какво забъркват зад гърба на клиента.

# 749
AzureEyes, какво ще си правиш там? Познавам масажиста - 100% го препоръчвам.))) Много свястно момче! Ако е за други процедури, досега оплакване оттам не съм чула.

Има и оферта за масаж от там, аз се интересувам от боядисване обаче...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт