Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 059
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Купих ваучер за хотел "Kasa karina"в Банско. Резервацията ми е в края на месеца. Дано няма неприятни изненади! Ще се отчета после.

Аз искам да си поръчам ваучери за ски.  Mr. Green Хотелче, картичка...ей такива нещица, моля! От известно време дебна офертите на Банско, Боровец и Пампорово, но са все до края на ноември. Ако се пусне нещо декемврийско, когато се предполага, че ще има сняг, свиркайте!

И аз на опашката за ските. Искам нещо изгодно около Банско за седмицата след Нова година. Иначе ще резервирам Добринище като краен вариант.

# 31
  • софия
Защо пък и да не пуснат ски училище за деца на Витоша Sunglasses просто си мисля на клавиатура Whistling

# 32
  • София
Защо пък и да не пуснат ски училище за деца на Витоша Sunglasses просто си мисля на клавиатура Whistling

Да, да, да!!!!

# 33
  • София
Китайската храна от колектива- 10/10 , аз също бях скептична след един от коментарите че грамажа е намален , но нашите порции бяха доста големи , много беше вкусно

Moже да са се замислили защо ресторантът им от претъпкан стигна до ваучери. Дано са се поправили! Много е разочароващо когато години наред посещаваш дадено място и го развалят. Ако продължават добрите оценки, може и да се прежалим някой път и да пробваме как е  Laughing. Видях, че на витрината са сложили плакат за някакви промоции. И фейсбук страница са направили. С други думи - раздвижили са се доста, за да напълнят отново ресторанта.  Grinning 

Звънче,   bouquet

# 34
  • в света на неограничените измерения
http://www.imasdelka.com/pijte-magnezij-prez-kojata-s-masaj-na-c … to-za-40lv-avjbu4

за тази оферта - масажът е чудесен, но мястото ми е много далече.
Хотелът се намира на гарата Mr. Green

# 35
  • софия
И ние утре сме на китайския от Колектива. Запазват ли се предварително места? Горе долу как са цените на осн. ястия да знам колко ваучера да взема, че се запасих... Blush

А преди  това, от 16 на цирк, пак от Колектива. Мъжа ми вчера е минал през касите на цирка, срещу ваучера са му дали 2 билета, даже си е избрал местата.
Аз искам ваучер пък за Хисаря Crazy

# 36
Много полезна  теми4ка Peace
Та   аз  досега  само  два  пъти  съм пазаряла  от  Деийлс  бг  от  тяхна  страна  вси4ко  ок и при  двете  закупувания .Но  при   едното   от  магазина  са  объркали   бижуто  Confused .Свързах  се  със  Деийлс  бг  те ми  дадоха  номера  на оправителя  на магазин Сваровски  и  уж  се  разбрахме  4е  до   една  седмица   ще  ми прати  куриер   да  раменим   бижутата  ем  още  го  4акам  куриера ooooh!.Званя   пиша  емаили   към  оправителя  и  то  съвсем у4тиво   ,но нито   одговор  има  ,нито  куриер  пристигна  Tired

# 37
  • София
milittana, спокойно!Микродермоабразио и дермоабразио са съвсем различни процедури. Микродермабразио съм правила много пъти,има съвсем леко зачервяване веднага след процедура,което бързо отшумява.Приятелката ти говори за дермоабразиото,което правят в клиниките и това е по -инвазивната процедура.Няма от какво да се притесняваш.

# 38
  • София
А преди  това, от 16 на цирк, пак от Колектива. Мъжа ми вчера е минал през касите на цирка, срещу ваучера са му дали 2 билета, даже си е избрал местата.
Добре де , нали в офертата им пише, че важат от 18.10 или аз нещо не съм разбрала  newsm78 Както и да е, ще остане за по - нататъка цирка.

# 39
 perlina,  много благодаря! Олекна ми! Ще споделя впечатления като го направя!

# 40
milittana, спокойно!Микродермоабразио и дермоабразио са съвсем различни процедури. Микродермабразио съм правила много пъти,има съвсем леко зачервяване веднага след процедура,което бързо отшумява.Приятелката ти говори за дермоабразиото,което правят в клиниките и това е по -инвазивната процедура.Няма от какво да се притесняваш.

Подкрепям за микро-то. Аз също съм си правила, в друго студио, наистина, но бях много доволна. Лицето ми дори не беше зачервено. Просто беше чисто и част от петънцата бяха изчезнали. Скоро съм планирала да повторя. Не боли. Усеща се много леко засмукване с накрайника, но в никакъв случай не е неприятно.

# 41
Здравейте Grinning От известно време ви чета, много сте полезни  bouquet
Да попитам някой дали е ходил по тази оферта     http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=477&aff_id=MTMxNDkwMzM2OTYw   Аз бях в този салон миналия месец на маникюр и педикюр, но не съм очарована, момичето съвсем очевидно го мързеше да работи и ме претупа.  Надявам се някой да има отзиви за козметичката.

# 42
  • софия
nadia.76 да така пише наистина, но по телефона ми казаха, че може и от тази. При вземането на билетите пак е нямало проблем

# 43
# 44

Роси74, имаше недоволни от този салон и аз се отказах от ваучера си за подстригване там.Ти си прецени.
Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт