Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 19

• 61 614
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
С шоколадовите трюфели, нали?  Flutter

# 121
Поръчах си ябълковия пай от прословутата кулинарна работилница Антони,която от Колектива над месец не могат да разберат къде се намира  Twisted Evil,поръчката е три дни по-рано и мислех че ще го получим четвъртък,но щели да успеят чак на 27.10.
Това са 10 дена...що за гавра -не стига, че трябва да платя 3 лв доставка,но и да чакам толкова време...
Много ще се замисля преди да купя нещо отново от Колектива.
Във връзка с последната им оферта за тортата онзи ден получих мейл за заявка 5 дни по-рано...

Обадих се днес за поръчка на тортата. Исках я за неделя, рожденият ден на съпруга ми - спазвам 5 дневния срок - уви, може ли да я произведат чак на 27. 10. Господинът беше крайно нелюбезен и ми обясни, че графикът е пълен.

Не бих взела нищо повече от този доставчик, независимо от предлаганата цена. Безобразно отношение - хубаво е да продадеш 700 торти, но дали имаш капацитет за това?
Побързайте с поръчките си!

# 122
  • София-Младост
Поръчах си ябълковия пай от прословутата кулинарна работилница Антони,която от Колектива над месец не могат да разберат къде се намира  Twisted Evil,поръчката е три дни по-рано и мислех че ще го получим четвъртък,но щели да успеят чак на 27.10.
Това са 10 дена...що за гавра -не стига, че трябва да платя 3 лв доставка,но и да чакам толкова време...
Във връзка с последната им оферта за тортата онзи ден получих мейл за заявка 5 дни по-рано...

Обадих се днес за поръчка на тортата. Исках я за неделя, рожденият ден на съпруга ми - спазвам 5 дневния срок - уви, може ли да я произведат чак на 27. 10. Господинът беше крайно нелюбезен и ми обясни, че графикът е пълен.

Не бих взела нищо повече от този доставчик, независимо от предлаганата цена. Безобразно отношение - хубаво е да продадеш 700 торти, но дали имаш капацитет за това?
Шегуваш се, аз я бях намислила за РД на детето, да си духне на деня свещички...а после аз щях да правя за сбирката на родата... И на мен ми казаха същото...Sad

# 123
Има ли друг изгорял по тая оферта? И някой има ли идея какво се случва? http://grabo.bg/sofia/meksikanski-vkus-kesadiia-chips-salata-i-k … a-za-999lv-0zdk6g

А така.... днес никой не ми вдига на нито един от 6-те телефона Sad  Rolling Eyes

# 124
Гледам ето тази оферта: http://navalica.bg/offers/Fotoepilatziya-na-mishnitzi-ili-gorna- … -lv-ot-44-lv.html

Някакво момиче е коментирало , че в условията на ваучера е написано: "Ваучерът важи за една процедура на цял интим и мишници ", но никой не и е отговорил. Според вас как е? За какво важи тоя ваучер ако си го купиш?

# 125
Да Grinning Така ми се прияде тази торта Whistling

# 126
  • в града на вечния купон
моля за актуално инфо за ресторанта на АТМ Центъра, в Младост на Цариградско шосе, имам бегли спомени, че имаше недоволни?
Доста недоволни бяха всички купили пици оттам.
мерси за инфото!
ама за 5 лева то какво и да чакаш-ще мисля.. newsm78

# 127
Пуснаха пак оферта за LORD OF THE DANCE, но само за ценители  newsm08, общо 185 билета са -Вземи билет за най-добрите места за най-успешния танцов спектакъ … вместо за 150 лв!  Peace

# 128
Пуснали са отново много изгоден ваучер за 1.90 лв. 12 минути солариум,важи до края на годината:
http://selektoroferti.com/offer/1997-Dnes-pak-e-lyato-Samo-188-l … -77-otstapka.html

Peace

# 129
Да не пропусна да се отчета с най-новия си ваучер - за вече коментираната оферта на Офертомат за бутилка Божоле/Нуово Фиоре Wink Божолето мисля да го пропусна, но пък италианското ми е напълно непознато и ще го пробвам, като се има предвид, че ми струваше само 0,30 лв предполагам няма да остана разочарована Wink

# 130
Да Grinning Така ми се прияде тази торта Whistling

И на мен  Blush

# 131
  • София
Има ли друг изгорял по тая оферта? И някой има ли идея какво се случва? http://grabo.bg/sofia/meksikanski-vkus-kesadiia-chips-salata-i-k … a-za-999lv-0zdk6g

А така.... днес никой не ми вдига на нито един от 6-те телефона Sad  Rolling Eyes
Ако линка ти е верен офертата май е валидна до 31.08.11г?

# 132
Една много добра оферта - 50% отстъпка за всички луксозни сребърни и стоманени бижута във  … Yona Silver World

Момичета, съчувствам ви за ситуацията с тортите. За пореден път се обеждавам, че Колектива за нищо не стават  Stop

# 133
  • о`майна лунна нощ е
Е, това с тортата си е чиста подигравка.
Съжалявам за разочарованието ви. Сигурна съм, че ще намерите начин да заместите желаната торта, но мамка му и прасето, ужасно е да се опитат да ти скапят така празника.

# 134
  • София
Поръчах си ябълковия пай от прословутата кулинарна работилница Антони,която от Колектива над месец не могат да разберат къде се намира  Twisted Evil,поръчката е три дни по-рано и мислех че ще го получим четвъртък,но щели да успеят чак на 27.10.

Шегуваш се, аз я бях намислила за РД на детето, да си духне на деня свещички...а после аз щях да правя за сбирката на родата... И на мен ми казаха същото...Sad

И аз в отбора на разочарованите- имам РД в петък, ама не можело преди 27. 10. Този човек се държа отвратително по телефона.  Twisted Evil Тортата, според него, не била обвързана с празник и той не бил сладкарница "Неделя" .  ooooh!  Обадих се на Колектива, попаднах на много любезно момиче, което хич не се изненада, че имам проблем с тази оферта. Каза, че са разговаряли много пъти с господина, но ефектът е нулев. Веднага ми предложи да ми върнат парите или да ми ги оставят като депозит, та вече имам 10лв. за следваща покупка.  Peace
За разлика от този, от Белга шоко бар бяха много любезни и ще ми я направят за събота, когато исках, даже ми предложиха и различни от снимката торти.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт